Jump to content
GIGN Forum

Ar Ko Tad Nodarbojamies?


HyperBoy
 Share

Recommended Posts

Topika jēga - pastāstīt citiem, ko tad daram, lai neiesūnotu. Un ja kādā sporta veidā esi pieredzējis, vari pastāstīt, kāpēc ir vērts tam pievērsties.

Pats, vēl ne pārāk sen, neko nedarīju - gāju tusēties, bieži dzēru, ēdu visādus draņķus. Darīju visu, lai bojātu savu veselību :)

Taču tad sāku iet uz svareni, pavisam nesen pievērsos florbolam, šad tad no rītiem paskrienu. Krietni uzlabojās pašsajūta un jūtos priecīgs, ka spēju saņemties un sākt nodarboties ar sportu.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ar mani ir līdzīgi. Pirms trīs nedēļām pārtiku no alus, baltmaizes un junk food'a. Vajadzēja nieka divus gadus, lai saņemtos kaut ko darīt. Tagad katru otru dienu eju uz zāli, dažreiz brīvajās dienās paskrienu, sestdienās spēlēju volejbolu. Sāku ēst veselīgi un organisms to novērtē - vairāk enerģijas, labāka pašajūta, vieglāk no rītiem piecelties, patīkamāka diršana. Ja paslīd kāja un sanāk apēst junk food'u, tad puncis ir dusmīgs. Ne īsti padirst var, ne ko.

Vasarā braucu ar riteni, ~ 30km dienā. Ir gadījies arī 100km.

Link to comment
Share on other sites

Vasarā viss, ka pa rokai... Vairāk volejbols, arī basketbols, futbols, futbola pabiras - vēzīši, dirsiņas un visi tie sviesti, kur dara pāri ar bumbu sitot pa dirsu zaudētājam, peldēšana, niršana. Ar svariem sanāk darboties ikdienā strādājot, lauksaimniecībā visi darbi saistās ar spēka pielietošanu, tāpēc arī slinkums trenēties atsevišķi cilājot stieni or whatever. Sportošana pati par sevi ir forša izklaide :)

Edits: cash, tas bija mūsu mazais noslēpums :pedobear:

Edited by Nightmares^^
Link to comment
Share on other sites

Šī ziema bija fucking awesome. Katru dienu spēlējām hokeju, tāpēc mana ziemas riepa pat ir pazudusi. Tagad, kad sanāk laiks, aizeju uz zāli pacilāt svarus nedaudz + vēl pa brīvdienām futbolu uzspēlēju(ja esmu skaidrā). Uztura ziņā vispār nelietoju saldumus, junk food laiki arī ir pagājuši. Es jau būtu diezgan veselīgs un sportisks jaunietis, bet problēma tāda, ka man ļoti garšo iedzert + pabarot sevi ar nikotīnu. Itkā vajadzētu būt tā, ka tieši vasarā sportiskā forma uzlabojas, bet man tā bija šoziem(hokejs+trenažieru zāle). Bail, ka vasarā aizdzeršos un atkal pasportot normāli nevarēšu.

Vispār man vajag svaru nedaudz uzdzīt, 75 kg uz 1.90m ir tā kā drusku par maz.

Link to comment
Share on other sites

Nav jau tik traki ar tām nepilngadīgajām, 16+ un viss var notikt. Labi, tas tāds offtopiks alus iespaidā.

vēlviens :spam:

un tad Tu uzzini ka esi pirmais tai 16 gadīgai un viņai kautkas vairs tā nepatika, vai vienkārši Tu viņu pasūti dillēs un viņa ir tevī ieķerusies, un pastāsta senčiem. 80 % gadījumos Tev ir :axe:

Link to comment
Share on other sites

Spēlēju volejbolu piekto gadu... Treniņi ~5x nedēļā... pirms tam arī dzenāju florbola bumbiņu gadus 3...

Uz svaru zāli eju kādus 9 mēnešus...

Volejbols ir foršs ar to, ka var spēlēt viskautkur ;D kaut vai pie jūras.. neko vairāk pateikt nevaru :D

Link to comment
Share on other sites

Principa nekads super sportiskais neesmu, vienu bridi piestaigaju uz zali, tad to nacas atmest, tad kadus 2 gadus nepiekopu nekadu sportu (autosports diezvai skaitisies, kaut arii tur slodze ir labaa)

kadu bridi atpakal bija muguras problemas, sapeja tik labi ka pa nakti neguleju, bralis pachuksteja kas ir joga, paradija paris trikus, nu jau kadus paris meneshus diezgan lielaa amatiera limenii staipos no ritiem (muguras sapes pazuda pec ~2nedeljam :thumbsup:), tad izdomaju vajadzetu uztaisit komboo ar pumpeshanos un presi no ritiem, tagad ir ta ka ja shito kombeni neuztaisa no ritiem tad visu dienu aizmidzis varu staigat apkart >.<

pasivais sportaveids man ir garazhas sports ar uzgriezhnju atslegu rokas :)

same shit man ir ~186 un svars lidzigs.. baigi jau gribas tos ~90 uzdziit bet jau gadus 4us nesanak pienjemties svara >.<

Link to comment
Share on other sites

Es arī īpaši sportisks neesmu. Ziemās vispār var teikt, ka neko nedaru, neesmu arī no ziemas prieku baudītājiem. Vasarās tik cik sanāk ar draugiem voļuku uzkapāt, ik pārdienas kādus padsmit kilometrus ar riteni izbraucu. Kādas 3x nedēļā uzspēlēju jau iepriekš pieminēto tenisu.

Neliels offtopic: Ja reiz par svaru ieminējāties, tad cik būtu normāls svars priekš auguma ~ 1,89m?

Link to comment
Share on other sites

Nu ko , esmu hokejists :) uhh.... jau kādus ... 8 gadus kkur .... ( nu kkur pēc pirmās klases sāku ( varbūt jau pirmajā klasē ) ) Vispār - baigi labi fizisko uzlabo + manuprāt - ja nebūtu sācis trennēties - būtu tāds resnīts :D

+ eju ar komandu uz svaru zāli ( bet tas ziemas periodā , kad neskrienam :D )

Daudz skrienu .... ( vsp manuprāt pat labi ( laigan tas atkarīgs no tā , pa kāda veida ceļu tu skrien , jo man bij tā ka pa zemes ceļu es 10 km , nu ap 52 min skrēju , bet pa gumijotu 10km kkur pie 40min laikam :D ) )

Par laimi , mums 2 mēneši ir brīvi :D

Link to comment
Share on other sites

patīk visādas aktīvās izklaides, kādreiz spēlēju volejbolu, tad sāku skaidrīt garos gabalus, visam pa vidu esmu darbojies ar dzelžiem, pēdējos 2 gadus nopietnāk :)

Gribētos vēl uzspēlēt tenisu. Kāds no jums iet regulāri kautkur spēlēt, un varbūt var pastāstīt par cenām, trenneriem, laikiem utt?

Link to comment
Share on other sites

Roku iemēģinājis esmu florbolā, futbolā, basketbolā, volejbolā un kur tik vēl ne, bet ilgi noturēties vienā vietā nespēju, kaut kas vienmēr ir bijis par ieganstu pamest un meklēt ko jaunu. Kādu laiku gāju arī uz svareni, kā arī tagad ir doma to atsākt darīt, lai kaut cik to formu iegūtu un arī noturētu, jo kam gan nepatiktu bez riepas un nedaudz uzkačātu bicīti pagozēties saulītē :)

Link to comment
Share on other sites

No pirmās klases sāku iet uz basketbolu. Biju pat savas grupas rezultatīvākais spēlētājs, bet, tad uz diviem gadiem pārtraucu spēlēt. Vienu gadu gāju uz svaru zāli. Tad atkal atgriezos basketbolā, taču atkal pametu...

Link to comment
Share on other sites

nogāju ~7 gadus futbolā, bija jāpārtrauc dēļ sirds pārslodzes. tīri forši biju izbraukājies pa visurieni, žēl, ka tik viegli bija jāaiziet.

tagad neko nedaru, tusējos, bojāju sev veselību, 2-3x nedēļā sanāk futbolu uzspēlēt, bet nu tas neko nedod.

Link to comment
Share on other sites

Ir bijis basketbols, futbols, volejbols, bet viss nopietnāk ir bijis volejbols, jo mums jau pirmajās klasēs sāka trenēt tieši šim sporta veidam. skolotājs bija liels addict's šai spēlei. Protams, tā arī man ir aizrāvusi un vēl joprojām spēlēju, bet ne augstā līmenī, nav bijis piedāvājums spēlēt kaut kur augstāk. varbūt kādreiz..

Pašreiz spēlēju florbolu, uzbrucēju pozīcijā, kreisā mala. Šad tad paskrienu, bet, diemžēl, dēļ smēķēšanas tas nav diez ko patīkami. Agrāk, kad vēl nopietni nepīpēju, piedalījos visādās sacensībās, iegūtas arī dažas labas vietas, bet arī tā nomests novārtā.

Neesmu nekāds lielais sportists, nav ar ko lielīties, dažkārt prieka pēc jau var uzspēlēt!

Link to comment
Share on other sites

Pēc pagājušās ziemas vēdera uzaudzēšanas sapratu, ka tā vairs nevar turpināties un pirms vasaras un pašā sākumā skrēju kādu mēnesi/pusotra, bet pēc tam atkals sākās alus dzeršana. Pieņēmos svarā, bet to izmantoju sev par labu ejot uz svaru zāli un pārvēršot lielāko daļu muskuļos, bet tagad jau atkal esmu atsācis skriet, lai nodzītu atkal ziemā uzkrāto nelielo riepu.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...