0xDEAD BEEF Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 (edited) Jātur dators ieslēgts -> elektrības rēķins. Nemaz nerunājot par stresu un troksni, kurš traucē gulē (nenovērtējami)! BEefs Edited February 17, 2010 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted February 17, 2010 Author Report Share Posted February 17, 2010 man lmt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hazzer Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 ņem zvani uz savam operātoram un es domāju ka viņi šito varēs risināt. finnito Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Tieši tā. Zvani LMT, lai to sūdu bloķē. Pieļauju, ka tas čali neraksta viņas no telefona, bet bombardē caur netu. Arī tad, ja mans operators nogrieztu ienākošās sms no viņa, es atrastu veidu kā atriebties tādam pidiņam! BTW, naktī vai nu slēdz trubu ārā vai skaņu un vibrozvanu. Nezinu kas naktī varētu tik megasvarīgs zvanīt, lai visu nakti būtu ieslēgta skaņa un vibrozvans (ja nu vienīgi čata čiksiņa, kurai tieši tajā brīdī gribās aizbraukt pie sava jaunā virtuāla drauga un kniebties visu nakti kā neprātīgai). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Dzīvo netālu no ādažiem, precīzu adresi nenoskaidroju (kurš, gan varēs precīzu adresi zināt, lol, un vai tu brauksi uz turieni). Meklē vien skolu, kurā mācas un viss, citur kā centrā viņu nesatiksi vai arī samierinies, ka nesatiksi un bloķē viņa nr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Man te viens pazīstams T2 darbinieks saka, ka jāzvana uz Tele2 infotālruni un jāpastāsta kas un kā. Šie redzēs, ka pārlieku daudz tiek bombardēts viens numurs ar SMS un tā emo pidiņa nr slēgs. T2 Info: 29560600 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted February 17, 2010 Author Report Share Posted February 17, 2010 Amii varētu būt ādažu ciemats, staproņi, vaivariņu 7/2 ? btw kāds iesaka ar ko var bombardēt sms ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Atsledz iespeju , ka var sanjemt sms no inet un problemas atrisinatas n wtf tev to opciju nemaz nevajag , kursh musdienas suta sms no ineta bomari, kam nesavelk kreditam mok tikai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 (edited) O-ou, esmu bomārs. Skarbi. Un jā, man nesavelk kredītam, jo man ir pieslēgums un manuprāt produktīvāk nosūtīt SMS no smsbox par velti, ja tobrīd ir piekļuve datoram nevis tērēt vismaz 7 santīmus par SMS no telefona [7, ja teksts satilpinās 1 SMS, kā tas parasti nenotiek], pie tam neraugoties uz QWERTY tastatūru, ar datoru tas vienalga ir daudz ātrāk un ērtāk. Yo. Edited February 17, 2010 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 Jā, tu esi bomzis. Kā man kretinē saņemt SMS no neta.. http://www.lmt.lv/lat/abonentiem/pakalpoju...pojumi/sms_bums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 17, 2010 Report Share Posted February 17, 2010 HAHA tevi bombarde EMO , LOL tiem čaliem nav mozga vispar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted February 17, 2010 Author Report Share Posted February 17, 2010 par laimi tagad jau 3h nekas nav nācis, laikam nelielā iebiedēšana čalim aizgāja, bet pohuj, ganjau atradīšu viņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted February 18, 2010 Author Report Share Posted February 18, 2010 ļoti ļoti atvainojos, bet tas kroplis atkal sāk bombīt, vai kādam nav kāds labs SMS bombers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 (edited) Tu esi idiots vai arī izliecies? Es neesmu izliecies! Nu piezvani taču operatoram un pasūdzies? Kas, tev rokas no dirsas aug? 80000076 - LMT informatīvais tālrunis! Beefs p.s. man besī tā resnās kuces morda tavā parakstā! .. vienkārši pzdjec.. kaut kāda speķa seja krople melna govs ar tukliem pirkstiem.. Pretīgi! :sick: Edited February 18, 2010 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Performer`s Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Nu piezvani taču operatoram un pasūdzies? Kas, tev rokas no dirsas aug? 80000076 - LMT informatīvais tālrunis! Beefs A ko dariit, ja puika nekuja nesaprot, ko saka citi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted February 18, 2010 Author Report Share Posted February 18, 2010 sorry par double post, bet es zvanīju LMT sūdam, tā kuce teica ka neko nevar noslēgt tās īsziņas viņi, bet tas DAUNIS BĻE NAHUJ SŪTA KĀ TRAKS BEBRS, NAHUJ VIŅU ATVĀKT.!!!!! please help ^^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 (edited) Un tu viņai pateici, ka tādā gadijumā tu mainīsi operatoru, ja viņa neradīs iespēju atslēgt? No stress! Un telefonu vari vienkārši izslēgt! Vispār - tas nav stilīgi rakstīt īsziņas, jo meitenēm labāk patīk, ja viņām piezvana un iečurā austiņā! Beefs p.s. - tu jau arī vari mainīt operātoru! Kur problēma? Edited February 18, 2010 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted February 18, 2010 Author Report Share Posted February 18, 2010 mobīlais ir paņemts kā mazcenas -.- un es negribu mainīt operatoru, jo šis mani apmierina, ieminējos par operatora mainīšanu, taspats.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 (edited) 1. Zvani uz tele2, vai kāds tur tam pidaram ir operators un saki, ja nahuj nenobloķēs viņu, iesi uz policiju. 2. Ja tās nesmukās kuces no operatora laužas, ej uz policiju raksti iesniegumu. 3. Un pasaki LMT kucei, ka viņa ir dura. Ja operators nevar nobloķēt ienākošos no viena numura, tad es esmu vienradzis. Edited February 18, 2010 by kRi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 p.s. man besī tā resnās kuces morda tavā parakstā! .. vienkārši pzdjec.. kaut kāda speķa seja krople melna govs ar tukliem pirkstiem.. Pretīgi! :sick: Bet viņai točna ir tukli pirksti Tu laikam nesaproti, ka tev ir jāatslēdz iespēja saņemt īsziņas no interneta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Gludinataj - domaju, ka viņam sūta nevis no interneta, bet gan izmantojot iespēju sūtīt sms bez maksas un čalis no PC bombardē lizkitu! BTW - lizkit, cik tev gadi? Man liekas, nav vel 16. Esmu ļoti pārliecināts, ka tavi vecāki mācēs gan pareizi aprunāties ar cilvēkiem LMT gan arī visu pārējo nokārtot! Beefs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted February 18, 2010 Author Report Share Posted February 18, 2010 gadiem pašlaik nav nozīmes, vaidzēs šodien vēlāk čakarēties tālāk, tagad totāls bezspēks, paldies visiem par palīdzību, vēlāk uzrakstīšu kas pa kam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 (edited) Numura pāradresācijas fīču jau nevarēja uzlikt konkrētiem ienākošā zvana vai sms numuriem, ne? EDIT: Tieši tā, paziņo šito senčiem, jo es esmu pārliecināts, ka tu nepratīs runāt ar operatoru un panākt savu. Edited February 18, 2010 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asijs Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Pārej uz biti, un tad varēsi bloķēt īsziņas.. http://www.bite.lv/lv/help/services/questions/sms/block Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted February 18, 2010 Report Share Posted February 18, 2010 Uztaisam reidu viņa draugiem.lv profilā - flūdojam to tekstu, kuru viņš tev sūta, viņa viesu grāmatā un albŪmiņā, vai kaut ko tādā stilā. Vismaz būsi atriebies. No fake profiliem, protams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts