Jump to content
GIGN Forum

Performer`s

Mirstīgais
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Performer`s

  1. Brālis pālis mani vakar mocija. Paldies par infu, meklēju 15 sēriju, bet par cik marta vidū atkal iznāks, tad būs jāpaliek bešā Kkā neesmu vairs uzdevumu augstumos, lai izsekotu katras jaunās sērijas iznākšanas laikus...
  2. Domāju, ka topika nosaukums izsaka visu, kur viņu var atrast - Supernatural S05E14 ??? Meklēju gan outlawā, kur nebija, gan šeit, kur arī nebija. Ierakstot googlē pirmajās lapās parāda tiešaistes uz online linkiem un maksas torentiem, kas man arī neder. Mož kāds var padalīties ar info, kur var novilkt 15 sēriju, protams ENG jeb orģinālvalodā?
  3. Tev pohuj nav? Ej iibli teelo citur...
  4. Performer`s

    Kas Notiek ?

    Tas jau ir vieniigais izskaidrojums
  5. Liels paldies, var klopeet ciet!
  6. Kr4. kur var nokachaat Counter Strike p47 un patch v21 ?? Negribu nekaadus p48 vai citus briinumus, mekleeju googlee, ja piedavaaja p47, tad ar visiem botiem un pareejiem zveeriem. Mekleeju dc++, tas pats! Help?
  7. deelj vaarda "suuda" ?? Tu tak esi novijas - kam vinjam labdariibu, tak mafijas stuff`s ar taadaam lietaam nenodarbojas
  8. Kas tad tie ir - suuda 250 Ls +/-, kas Muhamedam ir tiirais nieks tach, vinsh ir ahujenijs vecis ar garu kraanu prosta!
  9. A ko dariit, ja puika nekuja nesaprot, ko saka citi?
  10. Es ar pa 5 Ls varu adot, tieshi prieksh techpint`a
×
×
  • Create New...