Jump to content
GIGN Forum

Beidzot Valsts Par Ziemu Samaksājusi.


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ziema ir ok, ja ir temperatūra no 0 līdz -5, tālāk jau aiziet dubaks, kas nav nemaz tik forši, ja atrodies ārā. man priecē šis laiks, jo nezinu kāpēc, biju iedomājies, ka ziemu kā tādu varēšu atcerēties tikai no bērnības, kad bija nereāli daudz sniega un bij auksts. tagad vismaz kkāda ziemassvētku sajūta ir! plus uzslidot var aizlaist, to pašu kalnu apmeklēt. da nafig tev laiku +5, kad viss ir slapjšs, pretīgs, baciļains un visādi citādi hujovāks, kā šis, kas mums tagad ir piedāvāts!?

ziema znaROCK's ^_^

Link to comment
Share on other sites

jūtu ka man būs kkas līdzīgs :lol:

pastāv iespēja ātrāk pakustināt kājeles.. bet arī tas varētu nepalīdzēt B)

jāvelk ārā omes adītie dūraiņi, siltie zābīši un lācim līdzīgā jaka.. aptuvenais ekipējums atsājot silto migu mājās :lol:

Link to comment
Share on other sites

Kā man riebjas, ka sētnieki nenotīra kārtīgi ceļu, bet cienkārši izbrauc ar lāpstu vienu fucking mazu taciņu, tad ej nu cauri un balansē. Sniegs ir ok, vismaz kamēr nav slapjš. Vējš ir sūds. Ledus ir ok, bet tikai ne tas, kas uz ceļiem. Vēl šogad neesmu paspējis nolidot uz dirsas, pateicoties ledum zem sniega uz trotuāra un ceru, ka nepaspēšo to izdarīt šoziem.

Link to comment
Share on other sites

:)

Nezinu vai to vispār var nosaukt par publisko slidotavu. Ledus tiek liets pie pamatskolas uz futbola laukuma, kur sīkie stundu laikā iet mācīties slidot utt...vakaros parasti savācās tie cilvēki, kas grib uzspēlēt kaut ko līdzīgu hokejam. Parcik laukums slidošanai ir liels, tad vienā pusē ir tie, kas grib spēlēt, bet otrā tie, kas grib parasti paslidot.

Man nepatīk, ka visādi "meistari" nokaisa ielas ar sāli. Nepatīk, ka jākurina māja, ko bieži vien nevaru paspēt un tāpēc auksta māja. Visādi citādi ir forši. smile.gif

Pie mums vispār ceļi netiek kaisīti un arī netiks. Pateica, ka ceļus kaisīs tikai tad, kad vairs nevarēs pabraukt. Cool.

Link to comment
Share on other sites

Man tiešām žēl to cilvēku, kas nemāk izmantot ziemu izklaidēm. :) Bet nu paši vainīgi. Šodien tika notīrīts sniegs no vietējās likteņupes un rīt varēs forši hokeju uzgrabināt. Rīt skolā jāpaņem brīvas pāris stundas. Ok, īstenībā varētu vienkārši neiet uz skolu, tur tāpat vairs nav ko darīt. :)

Link to comment
Share on other sites

Atbrauc uz Liepaju ,itka jau nav tik traki bet man pie majas ta nosnidzis ka sniegs lidz celjiem . :thumbsdown:

ejot uz shuli pa to izrakto celju ja uzliktu kara laika kiveri tad izskatitos pec krieva kas zogas pa transeju :D bet ta jau uzzipinat hokji nav slikti vienigi auksts nezeligi :blelohs:

Link to comment
Share on other sites

Nav slikti laikapstākļi ir tikai slikts ekipējums! :thumbsup: Ziema ir mans mīļākais gadalaiks. Kas var būt labāks par ilgi gaidītu salu, kurš sasaldē visus dubļus, lai nebūtu mašīna tik bieži jāmazgā un visus pretīgos baciļus. Sniegs, protams, ir visforšākais, jo viss izskatās tik smuks un tīrs, neredz ne ar košļenēm nospļaudītos trotuārus, ne atkritumus, ar ko piemētātas ceļmalas un meži. Par ziemas priekiem kā snovbords un hokejs nemaz nerunājot. Bet droši vien, kā jau katru gadu, kaut kur ap februāri jau gribēsies vasaru, bet augusta beigās jau gribēsies ziemu. Bet tas, uz doto brīdi prieku nemazina, ja vēl tik tā sniega būtu vairāk. :khehehe:

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...