crushy Posted December 16, 2009 Report Share Posted December 16, 2009 Kretinē ziema, kretinē sniegs un vispār kretinē viss no decembra līdz februārim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 man dikti liels prieks, par sniegu, ziemu... sen gaidīts prieks kas gan var būt labāks par ziemu ar krītošu sniedziņu aiz loga, sēžot mājās, siltā segā ar karstu kakao Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 kas gan var būt labāks par ziemu ar krītošu sniedziņu aiz loga, sēžot mājās, siltā segā ar karstu kakao Šie ir labāki par kakao un segu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 ziema ir ok, ja ir temperatūra no 0 līdz -5, tālāk jau aiziet dubaks, kas nav nemaz tik forši, ja atrodies ārā. man priecē šis laiks, jo nezinu kāpēc, biju iedomājies, ka ziemu kā tādu varēšu atcerēties tikai no bērnības, kad bija nereāli daudz sniega un bij auksts. tagad vismaz kkāda ziemassvētku sajūta ir! plus uzslidot var aizlaist, to pašu kalnu apmeklēt. da nafig tev laiku +5, kad viss ir slapjšs, pretīgs, baciļains un visādi citādi hujovāks, kā šis, kas mums tagad ir piedāvāts!? ziema znaROCK's Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Vismaz vairāk neviens nenīdēs par gripām un pārējiem sūdiem. Jā, puņķi un klepus protams būs, bet tas pieder pie lietas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Man nepatīk, ka visādi "meistari" nokaisa ielas ar sāli. Nepatīk, ka jākurina māja, ko bieži vien nevaru paspēt un tāpēc auksta māja. Visādi citādi ir forši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Nu shodien gan ir d1rsaa....biju uz 15min izskrejis,es kaa laastaka sasalu,nu majas pec darba nebraukshu sedeeshu tepat darbaa.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 jūtu ka man būs kkas līdzīgs pastāv iespēja ātrāk pakustināt kājeles.. bet arī tas varētu nepalīdzēt jāvelk ārā omes adītie dūraiņi, siltie zābīši un lācim līdzīgā jaka.. aptuvenais ekipējums atsājot silto migu mājās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 sorry, man aukstums nekad nav paticis. what, ziemas prieki? nepiedalos tajos es daudz labprātāk dzīvotu kaut kur Grieķijas salās. nākamnedēļ it kā solot -1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Kā man riebjas, ka sētnieki nenotīra kārtīgi ceļu, bet cienkārši izbrauc ar lāpstu vienu fucking mazu taciņu, tad ej nu cauri un balansē. Sniegs ir ok, vismaz kamēr nav slapjš. Vējš ir sūds. Ledus ir ok, bet tikai ne tas, kas uz ceļiem. Vēl šogad neesmu paspējis nolidot uz dirsas, pateicoties ledum zem sniega uz trotuāra un ceru, ka nepaspēšo to izdarīt šoziem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Kad, patiešām kārtīgi, aizsals Ogrē karjers, tad man sāksies ziemas prieki ar bmw pa ledu. Savādāk šis aukstums zajebal jau, uz skolu skrienu, lai neatstieptu kājas pa ceļam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Nezinu vai to vispār var nosaukt par publisko slidotavu. Ledus tiek liets pie pamatskolas uz futbola laukuma, kur sīkie stundu laikā iet mācīties slidot utt...vakaros parasti savācās tie cilvēki, kas grib uzspēlēt kaut ko līdzīgu hokejam. Parcik laukums slidošanai ir liels, tad vienā pusē ir tie, kas grib spēlēt, bet otrā tie, kas grib parasti paslidot. Man nepatīk, ka visādi "meistari" nokaisa ielas ar sāli. Nepatīk, ka jākurina māja, ko bieži vien nevaru paspēt un tāpēc auksta māja. Visādi citādi ir forši. smile.gif Pie mums vispār ceļi netiek kaisīti un arī netiks. Pateica, ka ceļus kaisīs tikai tad, kad vairs nevarēs pabraukt. Cool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Man tiešām žēl to cilvēku, kas nemāk izmantot ziemu izklaidēm. Bet nu paši vainīgi. Šodien tika notīrīts sniegs no vietējās likteņupes un rīt varēs forši hokeju uzgrabināt. Rīt skolā jāpaņem brīvas pāris stundas. Ok, īstenībā varētu vienkārši neiet uz skolu, tur tāpat vairs nav ko darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Es gribu dzīvot Kolkā. Tur 1m biezs sniegs. Vienmēr esmu vēlējies rakt ceļus, kas izskatās pēc tuneļiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Atbrauc uz Liepaju ,itka jau nav tik traki bet man pie majas ta nosnidzis ka sniegs lidz celjiem . ejot uz shuli pa to izrakto celju ja uzliktu kara laika kiveri tad izskatitos pec krieva kas zogas pa transeju bet ta jau uzzipinat hokji nav slikti vienigi auksts nezeligi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Besī, kāju pirksti salsts :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddijs Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Ienīstu ziemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 nevis nemāk, bet negrib. vai arī nav finanšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SvaX Posted December 17, 2009 Report Share Posted December 17, 2009 Nav slikti laikapstākļi ir tikai slikts ekipējums! Ziema ir mans mīļākais gadalaiks. Kas var būt labāks par ilgi gaidītu salu, kurš sasaldē visus dubļus, lai nebūtu mašīna tik bieži jāmazgā un visus pretīgos baciļus. Sniegs, protams, ir visforšākais, jo viss izskatās tik smuks un tīrs, neredz ne ar košļenēm nospļaudītos trotuārus, ne atkritumus, ar ko piemētātas ceļmalas un meži. Par ziemas priekiem kā snovbords un hokejs nemaz nerunājot. Bet droši vien, kā jau katru gadu, kaut kur ap februāri jau gribēsies vasaru, bet augusta beigās jau gribēsies ziemu. Bet tas, uz doto brīdi prieku nemazina, ja vēl tik tā sniega būtu vairāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoopfrog Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Beidzot sadūšojos kāpt uz dīķa paslidot, super! Tiem, kam nepatīk ziema, tie vienkārši nesaprot, ko zaudē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ImMortl Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Jau otro dienu slidoju, izbaudu tiešām šo laiku. Protams, pārējā laikā, kad neslidoju, gribētos siltāku, bet neko darīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Vai tad jums patiešām nepatīk pa ledu padzenāt ripu vai aizbraukt uz kalnu paslēpot/pasnovot. Kaut vai ar plēvi pašļūkāt. vai, piemēram, cūkas pašaut... Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Sasalušas cūkas visi meistari šaut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Šitādā dubakā jau pat šaut nevajag. Iemet tai cūkai ar akmeni un sabirs kristāliņos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Ienīstu ziemu, neko normālu nevar padarīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now