l1nk1n Posted May 2, 2010 Report Share Posted May 2, 2010 Vakar dzivaja +60ls no 5... .der ! Tgd vel turpinu... bet.... 3x no SMAGA shortstack izvilties ara K3 (kreicos) pret 5 speletajiem ir jamak ! un beigas paliku turnira 3ais no 22 cilvekiem (5+1ls buy-in) ... YO ! .... CASH ? SO SO !!! plusi bija, bet... blefs nekam neder, ok, 1x nosperu potu 30+Ls, bet... pecak atdevu daudz smukaak... Bet visaa visumaa... ONLINE SUX... man patik vnk nolasiit cilveekus peec kustibam !!! LIVe > online !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 Tgd vel turpinu... bet.... 3x no SMAGA shortstack izvilties ara K3 (kreicos) pret 5 speletajiem ir jamak ! un beigas paliku turnira 3ais no 22 cilvekiem (5+1ls buy-in) ... YO ! .... CASH ? SO SO !!! plusi bija, bet... blefs nekam neder, ok, 1x nosperu potu 30+Ls, bet... pecak atdevu daudz smukaak... Bet visaa visumaa... ONLINE SUX... man patik vnk nolasiit cilveekus peec kustibam !!! LIVe > online !!! Katrai lietai ir savi plusi un mīnusi. Piemēram, offline tu nevarēsi spēlēt 6 galdus. Protams, labākais variants pokerī ir turnīrs dzīvajā , jo lielāks fonds, jo intresnatāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 5, 2010 Author Report Share Posted May 5, 2010 Es nezinu kā var normāli spēlēt turnīrus, ja tu nevinnē vienmēr būs škrobe ka varēji tikt augstāk . Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted May 5, 2010 Report Share Posted May 5, 2010 . Bet pirmie triis jau arii savaca Tgd speleju lena gara everest pokeraa CASH... uz ausghu, uz leju... so so... lena gara plusos jau velku ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted May 9, 2010 Report Share Posted May 9, 2010 (edited) kāds fulltiltā nevar man aizšaut kādus 4 $, ja var tad arī vairāk, bet atdot varēšu šovakar pat 3ls, jo uz kartes ir kautkādi 3ls ar kapeikām, bet otru karti tikko norija. Ieeju rimi, domāju uzskaitīšu 10ls un tad uz pokera, bet norija karti un iznāca lapiņa "jūsu karte ir atņemta" un viss. /pm ja kāds var ručīt, iedošu savus datus, lai nedomātu ka appisu, bet ja var kāds iedot ~6$ tad tulītpat aizskaitīšu caur ibanku 3ls. labi, nevajag, vinēju freerolla 0.80 Euro, gaju spelet sit'n'go buy in 0.50 E+0.10E vinēju 2.50 E, tad gāju tālāk pie buy in 2.50 E + 0.20 E un atkal vinēju, tagad ir no 0.80 jau 6.25 Euro. izdomāju uzspēlēt vel hands up 4 cilveki buj in 2.50 E +0.10 E, un to arī paņēmu Edited May 14, 2010 by anti jesuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 18, 2010 Author Report Share Posted May 18, 2010 (edited) hands up 4 cilveki buj in 2.50 E +0.10 E, un to arī paņēmu wut? Kādam vēl pēdējā laikā bijušas problēmas ar fulltilt izmaksām? Man jau zaebal, 4. diena iet, supports tik atbild, ka viņiem daudz transferi un nevar tik ātri visus apkalpot bla bla bla, laikām jāuzmēt mīkstais rakebackam un jāmigrē uz stāriem, tur vismaz izmaksas zibenīgas. Edited May 18, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
anti jesuz Posted May 19, 2010 Report Share Posted May 19, 2010 Kādam vēl pēdējā laikā bijušas problēmas ar fulltilt izmaksām? Man jau zaebal, 4. diena iet, supports tik atbild, ka viņiem daudz transferi un nevar tik ātri visus apkalpot bla bla bla, laikām jāuzmēt mīkstais rakebackam un jāmigrē uz stāriem, tur vismaz izmaksas zibenīgas. HEADS UP, sajuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 27, 2010 Author Report Share Posted May 27, 2010 (edited) Kādam ir kautkas interesants pēdējā laikā noticis ko pastāstīt? Es biju visu gandrīz piķi no stāriem izņēmis domāju vispār vairs nespēlēt bet nu pa pēdējajiem 10$ zaļajiem izdomāju uzkapāt, nu ko sacīts darīts - 5$+R turnīrā 2. vieta un kautkādus 170$ vinnēju - kruta, mans pirmais 1. normālais plo turnīru cash, tad pēctam vēl uzkapāju vienu 8$ plo turnīru kurā arī normāli iecashoju 120$, tad pāris tukšie, tad 33$ turnīrā 8. vieta (no ~120) arī kautkādu piķi dabuju, pavidam uzkapāju cashu vēl mazliet kur arī normāli gāja, tad uzspēlēju heads-up kur mani izreipoja katrs otrais gandrīz kas mani reāli izveda, papisu ap 200$, ok, nākamajā dienā (tb šodien) vēlreiz 33$ turnīru uzspēlēju un guess what - uzvarēju , 951$ - zaebis priekš tā, ka es kādreiz vispār nejēdzu cashā tikt iekš PLO, un tagad visu vakaru spēlēju heads up - nu dirsā bļed, reāli jutos pārāks par gandrīz visiem pretiniekiem, bla, viņi kautkādi slimi manjaki un beigās tikuntā diezgan lielos mīnusos bet EV +500, pizģec vienkārši, izturēt nevaru, tik traki man pat fulltiltā negāja kad bija sūdīgās sesijas. Tagad kautkādi 900$ palikuši un ar nepacietību gaidu nākamo turnīru, riktīgi sūkā tas, ka 6max tik reti ir. Nu kopumā jau baigi kruta no 10$ uz 900$ 2 dienās. Edited May 27, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Es biju visu gandrīz piķi no stāriem izņēmis domāju vispār vairs nespēlēt bet nu pa pēdējajiem 10$ zaļajiem izdomāju uzkapāt, nu ko sacīts darīts - 5$+R turnīrā 2. vieta un kautkādus 170$ vinnēju - kruta, mans pirmais 1. normālais plo turnīru cash, tad pēctam vēl uzkapāju vienu 8$ plo turnīru kurā arī normāli iecashoju 120$, tad pāris tukšie, tad 33$ turnīrā 8. vieta (no ~120) arī kautkādu piķi dabuju, pavidam uzkapāju cashu vēl mazliet kur arī normāli gāja, tad uzspēlēju heads-up kur mani izreipoja katrs otrais gandrīz kas mani reāli izveda, papisu ap 200$, ok, nākamajā dienā (tb šodien) vēlreiz 33$ turnīru uzspēlēju un guess what - uzvarēju , 951$ - zaebis priekš tā, ka es kādreiz vispār nejēdzu cashā tikt iekš PLO, un tagad visu vakaru spēlēju heads up - nu dirsā bļed, reāli jutos pārāks par gandrīz visiem pretiniekiem, bla, viņi kautkādi slimi manjaki un beigās tikuntā diezgan lielos mīnusos bet EV +500, pizģec vienkārši, izturēt nevaru, tik traki man pat fulltiltā negāja kad bija sūdīgās sesijas. Tagad kautkādi 900$ palikuši un ar nepacietību gaidu nākamo turnīru, riktīgi sūkā tas, ka 6max tik reti ir. Nu kopumā jau baigi kruta no 10$ uz 900$ 2 dienās. mosh Isildur2 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Animal. Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Moerto zbis, tu kādā tu spēlē ? Nesūdīgi 900$ uzvārīt pa 2 dienām ! Kad ņemsi ārā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 27, 2010 Author Report Share Posted May 27, 2010 (edited) Haha, viтр jau pвrnвca no ipoker uz fulltiltu ar 2k kurus laikam mзneрa laikв pa 2kk uztaisija ... un tad visu papisa Bet vispвr jв - varзtu nomainоt niku uz isildur2, moр bыtu vairвk motivвcijas hвrdkхrв moиоt 13h sesijas ar 14 heads up galdiem <3333 Nesыdоgi 900$ uzvвrоt pa 2 dienвm ! Kad тemsi вrв ? PokerStars. Nu pвris simtus tagad jau izтзmu, jвaiziet uz olypicu uzkapвt, citвdi nebыtu тзmis. Оstenоbв baigi sыdоgs taimings рitam swingam, galоgi tagad nebыs laika spзlзt, daudz svarоgвkas lietas tagad notiekвs. Edited May 27, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 Esmu galīgā dirsā. Jau mēnesi, šķiet, bad beat sesija. Nu dirsā, tā neiet, pilnīgi pakārties gribās. el_moerto - normāli esi iepičojis. Kurš pokerstāros var aizsist 2$ bakšus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted May 27, 2010 Author Report Share Posted May 27, 2010 (edited) novijas - dod niku, kamēr vēl neesmu atlūzis . Btw, moš pamaini spēli, spēlējot citas spēles iemācīsies daudz jauna arī priekš holdema. Edited May 27, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 PM! Vispār jau tev taisnība, omaha man patīk, bet kaut kā neesmu pieslēdzies pie cash'iem. vajadzēs izmēģināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted May 27, 2010 Report Share Posted May 27, 2010 EV>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Balance .. that's all Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 13, 2010 Author Report Share Posted June 13, 2010 (edited) Kāds var nostackot mani iekš Fulltilta 20$+2$ PLO SH turnīra? Id 166397886 , laba payout struktūra, vinnestu dalam 50/50. stati Edited June 13, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 el_moerto - normāli esi iepičojis. Kurš pokerstāros var aizsist 2$ bakšus? Varu aizshaut tik iedot niku Gadiijumaa ta nau taisniiba, ja tu nogursti tad arii kartis nogurst un galiigi nedalaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 13, 2010 Author Report Share Posted June 13, 2010 (edited) Sakars? Vienkārši kad esi noguris pats pieņem debīlus lēmumus. btw, novijas, tu jau manus 3$ papisi? Edited June 13, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 Nope. Tos pārcepu par 30$, pēc tam lielāko daļu papisu, tad atkal biju vinnējis un tagad domāju, ko darīt. Jaunas stratēģijas galvā, kā nopelnīt, ar iepriekšējo vairs neiet vai nav spēka mēģināt, jo tas ir ilgs darbs un vajadzīgas labas kārtis. Patiesībā, es spēlēju ar visām kārtīm, bet, piemēram, ja tevi sakauj ar augstāku setu, tad ir sūdīgs badbeat, uzreiz vēlēšanās kādam sadod pa seju, vai, manā gadījumā, sākt zaudēt lielu summu. Pie nerviem vēl daudz jāstrādā. šī būs gara nakts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted June 13, 2010 Report Share Posted June 13, 2010 (edited) Jebal, veljoprojam sezu UB.COM mutitable turniira, pagaidam palikusi 14 calji, kaut kadi 300 zaljie jau garanteeti, bet sudi tadi, ka man pec 2h un 15min janjem taksis, blje un gulejis vel nesmu vienkarsi galiga dirsa, labi kad papisisu uzrakstisu kuru vietu pakjeru un cik beigas vineju.. Sakas kartejais piedraztais partraukums jaiet uzvilkt dums lai nenoluuztu.. vel 12 calji palikusi garantejis jau sev esmu 370$ pagaidam esmu 4! Edited June 13, 2010 by SchWarZ ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Sanaca pie finalgalda iztaties pirmajam, nu neko, ieguvu 618$, bet rebuyos aizgaja kadi 150$, taka nekas daudz nemaz nav... Labi man vel ir apmeram pus otra h ko gulet, tas bus ari laikam ka jadara.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted June 14, 2010 Author Report Share Posted June 14, 2010 gj Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Malacis, apsveicu. Kurā pokerī spēlē? Kāda bankrolle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 Kurā pokerī spēlē? Kāda bankrolle? Speleju gan fulika gan ub.com, fulliku pagaidam nespeleju tur tads neveiksmju lastrs pagaidam, br 1k$ ieks ub.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
emeka. Posted June 14, 2010 Report Share Posted June 14, 2010 wtf, pirmo reizi tādu UB.COM dzirdu , kaut kāds jauns projekts? vairāk kā gadu vecs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now