darek Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 (edited) Pusi aptuveni. Nedēļas sākuma uzvarēju vairākus GP un daļu naudu jau biju izņēmis, tāpēc arī īpaši nepārdzīvoju. Bet nu tāds ir pokers, ne pirmais un ne pēdējais rivers, kurš visu izčakarē. kaza4ok, jau uzrakstīju. Ceru dabūt 1stg satalītu uz 1kkk mēneša spēli. el_Moerto, titanpoker. Vēl retu reizi uzspēlēju FTL, kad ir kādi sakarīgi knockout turnīri. Edited February 4, 2010 by darek Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 darek, tiešām novēlu veiksmi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted February 4, 2010 Author Report Share Posted February 4, 2010 Btw, kurā istabā spelē, darek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Tikko spelēju betsafe frerollu, bļāviens visi AWAY, un jobano spelēt, bet dabūju stright flushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted February 4, 2010 Report Share Posted February 4, 2010 Es arī tā nedaru, zaudēju četras reizes spelēju vel, jo taču var būt, ka kārtis ir sūds. Bet ja tu domā četras reizes ieliekot piem; 5 $ un pakāšot tad jau jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted February 4, 2010 Author Report Share Posted February 4, 2010 Kā iekš titan poker ar PLO ir? Pietiekami cilvēki? Ir kautkādi turnīri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
htrc Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 mhm varbūt kāds var transferot 1 vai 2 dolāriņus pokerītim ? Tagad kartei nodiluši tie VAC1/VAC2 kodi neko nevaru padarīt un uztaisit ari netieku. Varētu sarunāt kad atdodu pēc tam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted February 5, 2010 Report Share Posted February 5, 2010 (edited) šodien vienkārši tādas šaras bija, bet tas bija tikai uz beigām, sākumā bija sūds. Nu pieteicos turnīrā buy in 1$, kapāju un no 1500 chipiem uzvāru līdz kautkādiem 5k, priecājos ka esmu daudziem priekša, tad visu zaudēju džekam ar stright flushu, paliek tikai 500 chipi, spelēju prātīgi, bet tajā pašā laikā ļoti blefoju, atvāru līdz 15k chipiem, smejos un eju uzpīpāt, atnākot atpakaļ sāku konkrēti zaudēt, uzlieku sit out un palūru teļuku un atkal aizeju papīpēt, atnāku atpakaļ un skatos kārtis nenormāli visu laiku krīt, tad nu sāku spelēt, kārtis visu laiku ahūnas, a flopā izmet sūdus no 2 - 10 un viss. tā tas turpinājās, līdz sāka mest arā labumus un uzvārīju līdz kautkādiem 30k, tad ar čomu smējos ka ja vinēju daudz čipus pasmaidu mazliet, bet kad noblefoju KONKRĒTI, tad esmu tik laimīgs, ka nevar saprast, vai esmu milzīgu džekpotu izcēlis vai ko bet nu jā, beigu beigās paliku 27 vietā. edit; Vakar uzskaitīju uz betwaya 7 latus un sāku spelēt,, mazliet uzvārīju, bet tad nokritu līdz 3 $, bet jau pēc 1 - 2h, atvārīju uz kautkādiem 70 $, bet tad spelēju vel, tur ap to skaitli, bet beigu beigās normāli vairākas reizes nofeiloju, jo pie galda bija smirdīgs bleferis, kas kautvai ar 2 & 3 blefo taka būtu rokās, kas nereāli kruts. bet uzrāvos tieši tad, ka viņam bija normalas kārtis. bet nu tagad normāla škrobe, ka pakāsu Edited February 7, 2010 by pleasure Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted February 7, 2010 Author Report Share Posted February 7, 2010 (edited) Nu sng imo ir debīlākais pokera veids, visstabilākie ienākumi vismaz man ir no 6 table nl vai fl holdema cashgamiem vai 2-3 table 4-6handed PLO. Iesaku mācīties spēlēt PLO, turoties pie kādas basic stratas var normāli piķī iebraukt, spēlē nav tik liels laimes faktors, gandrīz visu izsaka skils. edit: Don Bass tu maz saproti ko es saku? Debīlākais != debīls un uzzini ko nozīmē imo. Edited February 7, 2010 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Bass Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 (edited) tas, ka tu nemaaki speeleet sng nenoziimee, ka tur ir kautkas debiils nu par doniem varu pateikt tikai to, ka tur kautkadi bleffi vai veel nezin kautkas diezvai ies cauri. un dazreiz ir veerts nomest AA pf Edited February 7, 2010 by Don Bass Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted February 7, 2010 Report Share Posted February 7, 2010 runa iet par Dble Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Promo Akcija tikai līdz 14.februārim!!! Saņem 8$ par velti Iespēja saņemt 8$ par velti un 8 veidi kā vinēt bezmaksas WSOP sēdvietu no - Pacific Poker. Tev tiek piedāvāti 8 veidi kā vinēt vienu no 88 bezmaksas sēdvietām Pokera čempionātā Las Vegesā. (WSOP). Kas ir vajadzīgs, lai saņemtu 8$ spēlei? 1. Izmanto šo saiti, lai lejuplādētu bezmaksas poker programmu | Uzinstalējiet un palaižiet Pacific Poker programmu | Piereģistrējiet jauna lietotāja kontu 2. Izmantojiet bonus kodu: 8RIGA šajā lapā: http://wsop1.888poker.com/wsop/en/bbc.htm 3. Ejiet uz oficiālo lapu, lai saņemtu $8 par velti Es tiko savus 8 dolarus dabuju danger.lv visi kas regojushies shadu iespeju sanjema Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 šito linku. Jā, jāatdzīst, ka pokers ir pilnīga hu*ņa, bet nu! Good men, bez nekādām astoņām rīgām.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 A es vinjus araa uzreiz nevaru iznjemt? Lidz kadai summai jaaiziet lai araa dabutu to baksi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darek Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Visticamāk tev ir jāsakrāj noteikts punktu skaits un tad automātā viņi pieskaita pie bilances. Tā ir pārsvarā visos pokerroomos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 As we would like you to have your cashout as soon as possible, can we please ask you to cancel this cashout and continue to play the bonus according to our bonus policy wagering requirement. In order to cashout the bonus you still need to wager (bet) a further 99 USD. Alternatively we will return the cashout to the bankroll after the regular awaiting cashout period. Vot tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 jāapgroza $99? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hivemind Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Jaapgroza kādi 150usd. Es tur biju apgrozijis jau kadu labu laicinju no tiem 8$ pacelu uz 70$ , bet tur nevar normali paspelet , parak mazas pastavkas un parak liels borings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Tatad ja tieku lidz 150$ tad varu celt laukaa? Pagaidam no saviem 8 esmu pacelis lidz 18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Nu saproti to vārdu "apgrozībā". Pieņemsim, tu jau arī vari vinēt, zaudēt, zaudēt, vinēt un tev būs 11$ balance, bet apgrozīti būs 23$. Tā sakapā tos 99$ un minimālais, ko vari izņemt ir 20$. Veiksmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 vakar betwaya pakāsu, šodien jādzer dvoikas! :DDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 pleasure, nekad nevajag domāt, ka pokers ir iztikas avots (lai gan es pats visu laiku domāju - vienmēr var noderēt kādi lieki 5ls ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 dvoikas! :DDDDD A kas ir dvoikas? Neviena azartspele nav muzhigs pelnjas avots Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 12, 2010 Report Share Posted February 12, 2010 Good men, es nojaušu, ka runa iet pa bamšļiem (2l alu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleasure Posted February 13, 2010 Report Share Posted February 13, 2010 dvoikas ir 2 litr ali, milzīgās kapsulas! bļāviens noveicās, beigu beigās dzērām finlandiju, pa kruto! bļā, kals mute un jāiet spelēt kādu trulu spelīti un tad pokeru, ja vel nenosprāgšu pie pc. kaza4ok, kāds vel iztikas avots, bļā tas ir laika pavadī;shana, bet protams ja vin;e nav nekāda lielā skādē, izterēt to naudu. parasti speeleju pie cash, jo in inčīgi, nevis pplay money, tur visādi lohi salasās un ir ahuni stulbi! yo, b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now