Jump to content
GIGN Forum

Čatiņš


macho
 Share

čats  

170 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

updated2

tā kā daudzi (es tai skaitā) nespēj izturēt skype, tad kačājiet mirc (vai arī izmantojiet webchatu - http://chat.118.lv/) un nāciet uz chat.118.lv serveri, kanālu #gign.

ja būs baigais pieprasījums uz pamācībām, uzrakstīšu tādu. Lai gan šo to var atrast arī te - http://chat.118.lv/

updated

skype čata links ir pieejams gign.lv galvenajā lapā

Uzbliezu mazu pollīti.

Es tikko konstatēju, ka man nedaudz pietrūkst vecais labais mircs ar visu bazaru kas tur bija. Mēs, gign administrācija jau esam pārgājuši uz citiem komunikācijas kanāliem, bet es konstatēju, ka man pietrūkst saskarsme ar vienkāršo lietotāju, kas prasa man "uztaisīt adminu" vai ik pa laikam apsveicinās "caw cmukuliit".

Tātad, vai jūs tas interesētu un vai jūs vispār lietojat vēl mircu, vai arī tas ir 2oldschool4u?

you know.

DISKASS!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Čats ir laba lieta un GIGNam būtu vajadzīgs. Es domāju, ka vislabākais būtu Skype čata istaba, jo Skaipu lieto ļoti daudzi. mIRC kā tāds ar savu kantainumu man personīgi ir kļuvis pavisam neinteresants, un es netērēju laiku, lai viņu vispār palaistu.

Link to comment
Share on other sites

Gribētos, bet būtu labi, ja būtu atseviški kāda proga, pavisam parasta, ieej, ievadi niku un jau čatā. Labāk jau protams jau worm tādu uztaisītu.

Webčati nepatīk, dēļ tā, ka jālieto kāds browseris. Skype atkal iesūkā, jo ir pārāk neparocīgs, tas history sakrājas un pec tam ne sūda nevar saprast. Mirc jau novecojis šits.

Link to comment
Share on other sites

Es jau te biju uztaisījis skype istabeli, bet tur kaut kādas hujovās adminēšanas iespējas, bet loģiski padomāju, neko vairāk par kick/ban nemaz nevajag... + uz jaunā skaipa nezinu vai vispār var piešķirt host citām personām, bet uz vecā toč var. Karoč es esmu par skype, vai čatboksu (kuru te neviens negrib likt un taisīt ^_^)

Link to comment
Share on other sites

nu man mircs vizuāli patīk 1023462935619035786102394 reizes labāk par skaipu un tas ka viņš ir novecojis nav iemesls to nelietot. To, ka viņš būtu neparocīgs, neērts, ilgi lādētos or something būtu labi iemesli, bet šeit es nevienu tādu neredzu (neskaitot protams to, ka tāds vairs netiek lietots).

skype man arī šķiet ne pārāk laba doma, bet izskatās, ka daudzi atbalsta. būs jāpadomā kaut kas.

Link to comment
Share on other sites

mIRC vairs tik daudz nelietoju, īstenībā, vispār nelietoju, skaips parasti jau ir tikai pazīstamajiem, kas nemaisa ar tizliem tekstiem par kādu stūlbu tēmu, kas varētu mani nokaitināt līdz vaiprātam.

Varbūt forumā iebūvēt tādu nelielu čatu? Es nezinu, varbūt tā ir debīla doma..

Link to comment
Share on other sites

skaips protams ir labākais un ērtākais tūlis lai čatotu, bet reizēm piebesī tas, ka viņš visu laiku mirgo, jo kāds kaut ko spamo, kā arī man nav nekādas vēlmes, lai visādi sīkie man skaipā uzmācās... ja varētu konkrētai čata istabai uzlikt ignore uz mesadžiem, tad tas derētu...

Link to comment
Share on other sites

Vislabākais veids izveidot šo čatu būtu ar shoutbox`u, bet, nez, domāju, ka daudziem tas atkal liktu neparocīgs un nepatīkams, jo augšā forumam visu laiku būtu kkāda kustība, etc. sūdi, kas liktu traucējošs.

Protams, šis viedoklis tiek balstīts uz daudz cilvēkiem forumā, nevis uz tiem, kas te iepostu ar to, ka viņiem tā nebūtu.

Link to comment
Share on other sites

To visu var elementāri uzlikt, lai vispār nemirgo utt., vēl pastāv iespēja "do not disturb" tad vispār nekas nemirgo, tikai karodziņš parādās pie skype ikonas blakus pulkstenim...

Bet var arī tāpat atrubīt to messendžeru, un uzlikt tikai uz atsevišķiem vārdiem/nika vai kā tā lai paziņo, ka raksta tev, via vienkārši tekstā ir iepīts tavs nrādītais vārds...

Link to comment
Share on other sites

shout box - no fun.

Man jau patīk vecais, labais mIRC, bet kaitina tā logošanās.

Skype - no way. Vidēji 30 lietotāji konferencē radīs absolūtu haosu. Man jau pietiek ar 3 skype konferencēm, kuras šad tad nav laika lasīt, jo skype ir ērtāks privātajam čatam divatā.

Link to comment
Share on other sites

Vajag, vajag kkādu čatiņu. Piekrītu par to, ka skype konferencēs parasti kkāds haoss sanāk, bet kur ir tā lielā atšķirība no mirca, ka tur haoss nebija, bet skaipā ir? Nu jā, kā jau allworth teica, tad mierīgi var tomēr atsevišķais konferencei uzlikt ignore un tos pašus sūdiņus, ko mircā, ka iemirgojas tikai tad, ja piemin teiksim tavu niku etc.

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...