Jump to content
GIGN Forum

Marihuāna Ir Laba!


m3rsy
 Share

Recommended Posts

  • Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

'"C" kategorijā ietilpst arī trankvilizatori un anaboliskie steroīdi. Tas nozīmē to, ka par 17 gadiem vecāka persona, kas pieķerta smēķējot vai pie kuras atrasts neliels daudzums marihuānas vai hašiša, tiek apturēta un pārmeklēta, taču ne obligāti arestēta vai sodīta.

Laba viņiem politika. Vēl vajag steroīdus legalizēt.

Link to comment
Share on other sites

Nu marihuāna ir labāka nekā %%%. jo zem %%% daudzu cilvēki paliek agresīvi bet no man zināmajiem smēķētājiem (zālītes) 99% ir mierīgi, es tajā starpā...

Drīzak jau %%% varētu aizliekt nevis zāli XD

jonathan nesūkā gan XD jāspēj tas proces baudīt. un neizgāzīsi tik daudz naudas kā grādīgajā dzirā. 1grams 10LS un man tas vidēji uz visu dienu vienam pietiek )))

Edited by Muhamed Alli
Link to comment
Share on other sites

Lai gan neesmu īpaši priecīgs, ka marihuāna ir aizliegta, bet tomēr, domāju, ka labāk būtu to neatļaut, sāktos lielāka anarhija un to jau ar laiku sāktu lietot visi 11 gadīgie.

ps kurš tur teic, ka marihuāna nomierina.. tas var būt maldinoši, skatoties tieši kuru daļu pīpē, vainu uzdzen jautruli, vai tieši pretēji depresiju, kuras rez var sekot tā pati pašnāvīb.

Link to comment
Share on other sites

naziic, nedomāju, ka pat ja to legalizētu, to pārdotu <18. nu tjipa. kgan šaubos ka kādi mazie veikaliņi, kur notiek lielā tirgošanās, uz šito baigi mēģinātu nopelnīt. Ne pārāk daudz pīpējot ir okei. Manā/draugu pieredzē nav bijušas galējības, kā te naziic teica.

Link to comment
Share on other sites

marijuanas efekts ir atkarīgs bieži no pīpētāja garastāvokļa. Bija reiz gadījums, kad biju reāli nogruzījies, un paņēmu kādu četverku izmaucu. Ble pizdec, tādi gļuki bija, likās ka sirds visu laiku stājas, nenormālas bailes bija un histērija. Kopš tās reizes kādu laiku nekurīju vairs, bet tagad jau kādu laiku atkal maucu. Protams kurījot labā garīgā ar čomiem efekts ir dievīgs, smiekli, hohma. Bet kopumā gandža ir ahūnākā tēma bez bazara. Legalize it!

Edited by Invincible
Link to comment
Share on other sites

Kādreiz biju pameiģinājis - ar to arī pietika, jo nokļuvu atkarīgā (?) no tā sūda. (tb bij tā ka mēs nedēļu no vietas(katru dienu) pīpējām + vēl `tabletītes` lietojām), tomēr pēc kāda laika sapratu, ka manas iekšas vairs to nevar pavilkt (brīnums ne? :DD) Tagad jau ir pagājuši apmēram 2gadi, kā cigaretes un citus sūdus (izņemt alkoholu) nelietoju vispār + ciest nevaru cigarešu dūmu smaku.

Link to comment
Share on other sites

es neuzskatu, ka vienkārši tiks atļauta brīva pārvadāšana. Neņemos spriest, kādi būtu ierobežojumi, taču šaubos, ka tā mierīgi varēs lidostai izstiept cauri somu pilnu ar zālīti. Protams, šādā gadījumā būtu arī iespēja ievest to nelegāli, kas būtu tikpat sodāms kā pašlaik.

2 naziic: vispār es domāju, mēs īsti viens otru nesaprotam. Esmu PAR kontrolētu izmantošanu un uzglabāšanu, nevis bezpriģelu, kad skolas starpbrīžos tagad visi skries pīpēt zāli.

Edited by icecube
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...