Jump to content
GIGN Forum

taureniitis

Mirstīgais
  • Posts

    138
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by taureniitis

  1. Domāju visi pasmējās un var slēgt ciet šo topiku.
  2. taureniitis

    Iq Tests

    104 punkti. Visu uz ātru domāšanu saspaidīju.
  3. Netgames, gamez, filehack.
  4. Ir okey priekš 30 minūtēm domāju, ja pacenstos vairāk iznākums būtu ļoti labs.
  5. taureniitis

    Ps2

    Nūū domāju vairs neviens par sešdesmit latiem vairāk nedos pats pārdevu pa piecdesmitpieciem ar kādām 10 spelem stūri un divām pultīm.
  6. Neliekat lūdzu man warn tikai gribēju piebilst, kam tev uz csdm slap, slay? Cik atceros, kad spēlēju bija auto slapotājs un, ja vēl ir, tad tās komandas nav vajadzīgas. p.s. Reģistrētais es ar to negribēju neko sliktu pateikt, es tikai gribēju pateikt par tām komandām lietas būtību.
  7. taureniitis

    Spotify

    Emm. macho man raksta, kad šo produktu manā valstī nevar dabūt, kas pa vainu? p.s. Sapratu tālāk kā to visu padarīšanu dabūt.
  8. Man jautājums cik tev gadu ir ? ja nav savi 16, tad tev daudzkas būs liegts un visi darījumi jākārto ar vecākiem.
  9. Nu būtu labi, ja būtu garāža vai arī atstāt varētu pa nakti maksas stāvietā kuru apsargā vai arī vienu nakti padežūrē pie loga un paskaties, kas tur notiekās.
  10. taureniitis

    No More

    Pa galvu nedod varbūt viņš tur spirtu tecina ūdens vietā. Un pēc tam chiilo tāpec gan jau viņam tā atkarība radās.
  11. taureniitis

    No More

    Malacis. Teikšu godīgi tu esi vienīgais cilvēks ko pazīstu kurš ir apīpējies tik daudz ūdenspīpi.
  12. taureniitis

    Razer Mamba

    Varu pateikt vienu pērc Razer DeathAdder pele ir ļoti laba. Pats lietoju. P.S. Nu slīd nedaudz razer deathadder peliite, ja daudz spele, jo ta virsma ir diezgan gluda.. Vel, kas pele ir tikaj labrociem. Bet domaaju stulbs topiks prasiit kadu apmeram peli man pirkt.. Peerc kadu gribi ta patas nevienam no ta ne silts ne auksts.
  13. Paņem uzliec kreklu uz gludināmā dēļa sakarsē gludakli paņem salveti vai toletes papīru uzliec uz tām vietām, kur ir tikusi košlene un brauc pāri viss sasūksies salvetē pats esmu mēģinājis no košlenes atbrīvoties un arī palīdzēja nezinu, kas vēl notiks, kad liksi benzīnā vai velns zin, kur.
  14. taureniitis

    Par

    Tavi vārdi dieva ausīs. TOČN. kāds bullshits. P.S. Ja to tā pat var nosaukt.
  15. Pārinstalē counter strike un viss. Tam būtu jāpalīdz, ja nē, tad sound setingos ir kāda problēma. P.S. Tad vienkārši uzinstalē jaunus audio draiverus un viss.
  16. Zini vienu tev tā krāsa ar laiku ies nost un tu, tad izskatīsies kā peģiks vienīgais risinājums būs jāeiet ik pa laikam pie friziera un jākrāso mati pa jaunam... Labāk paņem un nogriez īsus matus kā īsts vīrs un miers.
  17. LAVRx nu bet tieši to es gribēju visiem pateikt bet pusei kā pie kājas. Gaidīšu augstāko amatpersonu domas. Varu pateikt vienu kaut, vai man arī neiedos aksesu nebūšu tāds kurš beigs spēlēt uz gigna būšu tik pat vien aktīvs.
  18. darek beidz lii un snopy vel domā, kad ar tām pravām uzspridzināšu gignu. Labi te vispār viss. aizgājis offtopikā gaidīšu citu viedokļus un klusēšu.
  19. Epix, tas nav mans bans. Paprasi kaut pašam kso īpašniekam. Man ir cita ipē un niks ir ar lielajaiem burtiem un + es kso esmu spēlējis maksimālais pus stundu.
  20. MUHAHAHA Tas, ka nojaucu 1 komūnu nav nekas dižš, tas vispār neattiecas uz šejieni ar codic un nmy man viss ir kārtība. klauni jūs. + tik nesaprotu kāda jums gar šejieni daļa, ja kādam interesē kāpēc es izbojāju 1 komūnai webu droši rakstat pa pm. izstāstīšu un pēc tam, tas cilvēks pateiks man, kad pareizi izdarīju. MAN vienkārši slikti metās, kad ko šādu ieraksta kāds bots. Jūs paši šitā bobājat sev reputāciju mazās žurkas. Nesaprotu kāda jēga šeit atspoguļot vecas muļķības, kur visu piepušķo tik chiiiliiigi Es gignam savu mūžu neko nenodarītu . Mana attieksme gignā ir ideāla tik pāris skaudīgi pidiņi mēģina mani iegāst un, tas ir arī viss.
  21. KAS DRĪKST POSTOT TIESĪBU SADAĻĀ? Neskaitot tiesību prasītāju topikā drīkst postot TIKAI admini. Visiem, kas nav admini, bet tāpat vēlas ierakstīt kaut ko tiesību topikā, ir jārēķinās ar 7 dienu (vai ilgāku) atvaļinājumu un posta dzēšana. + kur es tev esmu ko banojis paraadi kaut vienu pieraadijumu, tas, kad es nohakoju vienu njuubu webu un tu te leciijies man daudzko neizsakas man ir 15 gadu jaa varu bildi pievienot vai personas apliecinosu dokumentu esmu labs admins chilla 2 reiz esmu tik nokludijies ar baniem savu muzu esmu 5 reiz kluudijies ar nepatiesim baniem, tas ir pa 2,5 gadiem. + tas ka tu sasauksi savu bandu un te sarakstiisi tiirakas mulkiibas man neinterese un domaju citiem arii sis neinterese. Tu ko taadu vareeji rakstiit privatii adminam vai veidot topiku tavas neadekvatas riicibas del sis posts ir jadzees pec visiem likumiem. Gaidu citu cilvēku viedokļus un domāju, lai neņem vērā vecus pok3 atgadījumus. EDIT. Netaisos nemaz uz ko tādu vairs atbildēt, tas nav pa tēmai un tu piepušķo visu tik skaisti.
  22. Nu runa jau ir par pub. Un katru nedeelu man nav warn peedeja bija deel viirusa ko man atsuutija un citas ir bijusas vienkaarsi dazu kluudu deel esmu parlasiijis visus noteikumus un tagad zinu ko driikts un ko nedriikst forumaa rakstiit atvainojos, kad rakstu bez garumziimem man pie sii kompja taadu nav. [cash^] Goodmen izteica kaada ir mana attieksme pubaa. Tu paskaties par ko ir taas waarnas un, tad ko saki.
  23. Good men deguns man gaisā nebūs palikšu tāds pats kā vienmēr vienkārši palīdzēšu ieviest kārtību uzspert kādai žurkai vai kādai lielmutej uzmest gagu.
×
×
  • Create New...