Jump to content
GIGN Forum

Hokejs


MeGaPiiLe
 Share

Recommended Posts

okey, sen te nav rakstīts.

mans viedoklis, ko jau ierakstīju sportacentrā:

Šogad solās būt interesantas cīņas par Gagarinu. Daudzas komandas, kuras pieskaitīja pie tām, kuras varētu tikt finālā jau izlidoja pirmajā kārtā - SKA, Dinamo Maskava, Avangard.. vēl diezgan spēcīgas - Atlant, CSKA..

Un domāju, ka Ak Bars šogad nedabūs Gagarina kausu.

Un interesantākās spēles šajā kārtā noteikti būs starp Rīgas Dinamo - MVD un Salavat Julajev - Ņeftekhimik. Tur būs īsta sišanās. ;) Protams otras divas spēles būs ne mazāk interesantas.

p.s. nelasīju iepriekšējos postus, jo jāiet te mācīties.

Link to comment
Share on other sites

Skatos,ka ja mums sanāks spēlēt arī 6to spēli,tas nozīmē ka ja vismaz 2vas spēles uzvaram,tad laikam nebūs kur spēlēt :) Jo 27tajā Arēnā kaut kāds PASĀKUMS bērniem :) Tjipa piepušamās atrakcijas :) Vot tas nozīmē,ka uz leišiem vien būs jābrauc :)

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ceru, ka pietiks ar 4-5 spēlem mūsu labā.

Kaut gan MVD ir baigi stabilie maukuļi. Viņiem nav superzvaigznes baigās, bet viņi spēlē saliedēti un sabalansēti. Un Oļegam arī tāda principāla cīņa ;)

Link to comment
Share on other sites

:) Jo 27tajā Arēnā kaut kāds PASĀKUMS bērniem :) Tjipa piepušamās atrakcijas :) Vot tas nozīmē,ka uz leišiem vien būs jābrauc :)

Ja Rīgas DINAMO un HK MVD play-off sērijā līdz 4 uzvarām būs nepieciešama 6. spēle, tā 27. martā tiks aizvadīta Arēnā Rīga. Iepriekš šajā datumā Arēnu Rīga bija rezervējuši piedzīvojumu festivāla "Ceļojums Zemūdens Pasaulē" organizatori, taču izprotot radušos situāciju, šī pasākuma producents Mārcis Gulbis piekrita pārcelt "Ceļojums Zemūdens Pasaulē" par vienu dienu uz 28. martu. Līdz ar to nepieciešamības gadījumā 27. martā Arēna Rīga būs Rīgas DINAMO rīcībā.
Link to comment
Share on other sites

:( Vispār viņam šodien nejiet,varbūt izlaidīs uz laukuma muštukovu > Bet diez vai. Vispār MVD salika 5 min laikā 4 goalus :D:D vispār tā jau ir vienkārši māksla.

Man ir kauns par tevi !

Nee nopietni !

Ok, pakasam !

Bet kursh izvilak mus bez Masaljska vel lidz play-off otrai kartai ? Mok tu vartos staveji ?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...