Jump to content
GIGN Forum

theday

Mirstīgais
  • Posts

    57
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by theday

  1. reāli sad tā vien liekas, ka Krievijā regulāri krīt lidmašīnas.
  2. theday

    Nakts Riita Spams

    ahh, visa nakts negulēta, laikam būtu īstais mirklis to darīt, jo šajā brīdī ļoti jau gribās pagulēt. drīz drošvien arī iešu. nakts pagāja diezgan ātri, iečillojām ar draugiem un brāli. peace.
  3. theday

    Nakts Riita Spams

    Drīz jāiet uz skolu, sāksies vecais cikls, skola - mājas. [sad] brīvlaiks galā. ;[[
  4. theday

    Nakts Riita Spams

    lieldienas tika pavadītas nedaudz zem alkohola. ;D bet tā viss ok, tik laikam olu sišanās izpalika, jo nebiju mājās.
  5. Nezinu ko esmu saspaidījis/sačakarējis , bet te pēkšņi man cs'ā skaņa takā atbalsojas. Iegāju volume control, neko tādu neatradu. :[ heeeelp
  6. jaaa, tas ir tas ko man vajag, paldies
  7. nenene, es ruuter konfigaa izdeesu portativa datora mac adresi. lai tas no portatiiva varetu pieslegties manam netam. pasaham ir stacionarais.
  8. Kā var uzzināt mac adresi portatīvajam? Es vnk netīšām izdzēsu un nebiju saglabājis viņu. Tagad caur portatīvo nevar ieiet netā. Tā adrese jāņem no portatīvā vai kā? Please, help.
  9. labi, ka parādīji es tagad vislaik copēšu un šaušu. Nē, nu tu gan Ameriku atklāji
  10. theday

    Dr.lv

    Jā, atver jaunu cilni.
  11. theday

    Piedavajums

    ha, Beef, nedaudz sasmīdināji.
  12. Man bija tieši šis pats, kāds tev ir tas sound drivers (nu, kaut kas uz to pusi). Ja tev ir REALTEK HD Audio Manager, tad tev tur ir jāatķeksē kaut kas saistīts ar mixer, es tā neskaidri atceros. Bet nu, bija tas pats kas tev. Ja atradīšu ziņošu!
  13. Čītot ir stulbi, vēl stulbāk ar nazi iedurt kādam galvā, var redzēt CS'a atkarības līmeni.
  14. theday

    Nakts Riita Spams

    Nu ko, laikam atkal esmu apslimis. Stulbi, ka tieši uz brīvlaiku, bet šoreiz jāizveseļojas ātri, jārij tabletes.
  15. mm, video labs. daži crashi tur tikai nebija interesanti. pats spēlēju, patīk spēle. izgāju 70 % bet tad apnika jo tur, tās debīlās trases. normālas bija tikai rally, rallycros, trailblazer, vai kā tur.
  16. theday

    Programma

    mm, skatos te jau normāls bazars aizgājis. Fruity Loops dzirdēts, es dabūju to FL Studio, šķiet ka normāls, vēl tik jāpalūko vairāki tutoriāļi lai tā īsti saprotu ko un kāa.. video, ko iedeva, nice, noskatījos.. noteikti izmēģināšu reason varbūt kefīrs var parādīt savus bītus. (nedaudz offtopik) Paldies visiem par ieteikumiem, ja sanāks kaut kas klausāms, noteikti padalīšos ar jums. apmainīsimies pieredzēm. :]
  17. theday

    Programma

    Tas ir FL Studio? Tur var takā no nekā taisīt, ja? Vienkārši man ir Virtual DJ un tur var ieliekot dziesmas, miksēt.
  18. theday

    Programma

    Gan jau kāds būs mēģinājis uztaisīt kādu bītu, fonogrammu vai citu ritmu, lai kaut ko iepļurkstētu mikrafonā. Tātad, gribētu pamēģināt uztaisīt kaut ko. Iesakiet kādas progammas, vēlams vairākas, un ja ir kāds lietpratējs, varētu uzrakstīt ar ko katra progamma atšķiras. (karoč, iesakiet labāko, vieglāko priekš iesācēj)
  19. Itkā pilnīgi visu izdarīju, kā teici, bet nekas nemainijās.
  20. Drošvien, ka kaut kur tālu, tālu, kādā lapaspusē ir kaut kas par šo, meklēju - neatradu! Tāpēc vēršos pie jums. Gribu noņemt to sūdiņu, kas ir apkārt faila nosaukumam. Lai viņš būtu takā caurspīdīgs. Ceru, ka sapratāt par ko iet runa.
  21. Baigi inčīgi paskatīties kādi datori un kādas iekšas bijušas agrāk.
  22. theday

    Nakts Riita Spams

    Šodien cik saprotu Dinamo Rīga spēle? Nezinu kapēc piecēlos no gultas, šausmīgi vēl nāk miegs. Gaiduuuuuuuuu tf2
  23. theday

    Csm

    Agrāk spēlēju CSM (Counter Strike Manager) bet nu jau ļoti daudz esmu aizmirsis. Vai no šejieniešiem vēl ir kāds/kāda kas spēlē šo manager spēlīti? Kaut kad sen vienā citā forumā, čalis, kurš diezgan bieži kapāja csm teica, ka bez naudas ielikšanas tā forši nevar spēlēt, gribu zināt vai tā tiešām ir. Kā efektīvāk un ātrāk iegūt to csm naudiņu. and other stuff. Un kā labāk tur kaut ko darīt, tiešām nezinu.. Links uz vietni, šeit.
  24. Man tieši pirms neilga laika bija šī problēma. Kādu nedēļu no vietas, pc vienkārši pats no sevis restartējās, parādijās blue screen un viss. Pēc tam vienu dienu nevarēju ieslēgt datoru (nu, ne visu dienu) pāris reizes paslēgelēju pc un viņš aizgāja. Beigu beigās apnika un domāju, ka jāved laboties, par cik caur sakariem ir zināmi datoru mehāniķi, sarunājām un iedevām pc. Viņi teica, ka kaut kas ar atmiņu bija saistīts, teica ka tas esot diezgan būtiski. Pirmdien atdevu kompi, vēl nēesmu saņēmis, ceru, ka turpmākajās dienās būs. Tad paprasīšu un varēšu sīkāk pastāstīt. Draugs teica, ka viņam arī tā bija, ķip mātes platei širmis aizbraucis...
×
×
  • Create New...