cash^ Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 samuay, es jau pirms tam teicu, ka būšu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 forshi 1 zinu :D :D gigniešus es to4 maz pazīstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 (edited) Ok, domāju, ka braukšu. ceru, ka man atkal nepiedāvās līdzīgu piedāvājumu, kura dēļ nācās atteikties no 07 tusa EDIT: Aizmirsu piebilst, ka visticamāk braukšu ar mašīnu, tātad mans maršruts būs Kuldīga - Saldus - Dobele - Bauska un atpakaļ. Edited July 4, 2008 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 tā, cilvēks šito topiku skatījās, tā ka gaidam viņu arī!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted July 4, 2008 Report Share Posted July 4, 2008 Da nē, es pats fočēšu, takā vis būs okey Es ar paņems savu ubercoolo fochiku PS. Man mashīnā ir daļējas divas vietas (no rīgas), bet laika vēl daudz un ta redzēs PPS. Daļējas jo...hmm..kā lai to pasaka....zināt kā ir sēdēt aizmugurējos sēdekļos prelūdei.... + šoferim patīk izvērsties Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Labprāt pievienotos pasākumam, protams, ja neesmu tur nevēlams viesis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Minoritijs par mani samuldēja. Nelielas problēmas ar naudu (vismaz pagaidām), bet centīšos to nokārtot. Pievilkšu siksnu ciešāk, un cerams, ka līdz bauskai tikšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 ar cerams sheit cauri netiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Eziiit tu jau atkal cukaa,kaut ko salietojies Bet delj Tevis jau vien ir verts ierasties,lai paspekotos ar kadu nazha roundu ar Tevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted July 5, 2008 Author Report Share Posted July 5, 2008 aizmirsti, mēs viņu gaidām jau cik? 4 gadus laikam. ezīt - esi pat ļoti vēlams Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Šī gada mērķis - nodzirdīt manu padauzu Mahmedu vēl trakāk, nekā iepriekšējā reizē. Un Peinam es kaut spirtu caur vēnu ielaidīšu, lai viņš nenotītos nakts vidū. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Pārmaiņas pēc laikam būs jāatvelkās. Kaut kas gan būs jāsadomā par transportu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 PS. Man mashīnā ir daļējas divas vietas (no rīgas), bet laika vēl daudz un ta redzēs PPS. Daļējas jo...hmm..kā lai to pasaka....zināt kā ir sēdēt aizmugurējos sēdekļos prelūdei.... + šoferim patīk izvērsties esmu seedeejis ar savaam garajaam kaajaam gan vecajaa preluudee, gan jaunajaa, ir kaa ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Uzmet kajas shoferim vnk uz pleciem un bus ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Gribētos jau aizbraukt, bet ņemot vērā to, ka nevienu nepazīstu, tad tā biški neērti braukt. Būs laikam jāmēģina pierunāt Koshkeru, lai viņš arī brauc. ā, btw, cik apmēram izmaksā tāds brauciens, ja ir doma braukt ar autobusu un normāli seju aizliet ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 ā, btw, cik apmēram izmaksā tāds brauciens, ja ir doma braukt ar autobusu un normāli seju aizliet ? No kurienes atkarigs tu brauc? UN cik tu spesi izdzert un apest,to jau tev pasham labak butu jazin!Celsh no Rigas lidz bauskai varetu but ap 1Ls,nav ne jausmas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Braucu no Zvejniekciema(karoče no Saulkrastiem), tas sanāk 1.15 Ls līdz Rīgai un pēc tam uz Bausku, un pēc tam uz mistisko tusiņa vietu. Izdzert es spēšu hmm.. parasti ir 2 varianti, kad es beidzu dzert: 1)kad beidzas šmiga. 2)kad vairs neesmu spējīgs iedzert. Tā kā tur šmiga neaptrūksies, tad nāksies dzert daudz. Un pret to man nekas nav pretī. Nekāda lielā ēšana noteikti nesanāks, kā jau parasti tas notiek šādos pasākumos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Ja nemaldos , tad līdz Bauskai vien ceļš maksā ap 2Ls. No 1. jūlija cenas mainījās. 2. Cik paņemsi šmigu tik izdzersi. Man piem pag. pasākumā galīgi nepatika, ka 2 stundu laikā konstatēju, ka no 4 kastēm alus, kas tika paņemts līdz, nebija nevienas vairs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 2. Cik paņemsi šmigu tik izdzersi. Man piem pag. pasākumā galīgi nepatika, ka 2 stundu laikā konstatēju, ka no 4 kastēm alus, kas tika paņemts līdz, nebija nevienas vairs. lielākā problēma vien būtu kur salikt alkaholu,šaubos vai autobusā daudz līdz paņemsi. nu protams ja ņem šnabīti nevis alu tad jau ir cita runa.. tiem kas brauc ar autobusu iesaku līdzi ņemt šnabīti Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 (edited) vai arī nedzert neko grādīgu un paņemt 4L ūdens. EDIT : Piedod samuraj, es tikai gribēju izpalīdzēt. Edited July 5, 2008 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 minority, ja tu nebrauc, tad lūdzu te neko neraksti vairs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Jā, staipīt līdzi alus kastes kaut kā negribas, tapēc būs vien jāņem kaut kas spēcīgāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 ja man kāds no liepājas aizvestu ar mašīnu tad man gan nebūtu nekas pretī pret alu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 0.7lb dzers alu? Kā tad tā? Kur tad 0.7 LB? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted July 5, 2008 Report Share Posted July 5, 2008 Karoče pievienojat sarakstam mani un Koshkeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now