^Ali^ Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Abas lietas nav nekas nopietns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redboot Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 nevajag ar diizeli (taa minu,jo parasti diizeljiem ir probas ar suuknjiem) gangjeet liidz peedeejiem santiimiem, kas gan muusdienaas jaunieshiem laikam ir aktuaala probleema pie taadas inflaacijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSEINS Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Tur ta lieta kas es sajaucu man ir dizelis nevis benzins ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Anyway, es pēc pieredzes manam būmerim sūknis izmaksāja 20 ls a nomainīju viņu pats, nekā sarežģīta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 (edited) Psc, es biju pavisam piemirsis ka 23. man ļoti labam draugam ir 18 gadu jubilejas pasākums, tākā nesanāks, tomēr 18 gadi paliek 1x mūžā, sory, tiksimies nākamgad :/. EDIT: Miedziņ, ja tu nesaprati kā tas bija domāts, tad man tevis ir žēl. Edited August 5, 2008 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 (edited) PSC, vnk nevarēju noturēties 18 gadi 1x mužā , a 19 2x? Ja par lietu, negribās braukt, jo esmu diezgan zaļš un nevienu nepazīšu, nu koroč neesmu vel gatavs! Edited August 5, 2008 by Miedzinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 (edited) neaizmirsisu apr tevi... tu, nak3d, 4uwis it kaa pieteikusies, bet nevar zinat vai visi tiesham brauks, un ja brauks, tapat Alisei vieta veel paliks... r&r tev problemas vinu kleepii panemt? taa kaa tu jau ved pietiekami daudz cilveekus lai nepaarkaaptu LV likumu, tad man tika izteikts piedaavaajums no ^Ali^ puses braukt ar vinju, jo vinjam cik noprotu veel tikai lasaas brauceeji, viss ko veeleejos pateikt ir tas ka buushu 100% 22.o8 tikai ar ^Ali^ laikam taa, jaacer tikai ka beigaas neieshu ar kaajaam Edited August 5, 2008 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 tātad moby, ja tevi interesē vēl braukšana tad uzmet man pm, vienīgi neesmu droš cik dienas palikšu takā, iespējams, šogad uztaisīšu izņēmumu un nepieliešos kā lops ( nav reāli ) un jā, nezinu ko vēl vajadzētu piemetināt , eem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 ja mani atminja nevilj, tad csdd satiksmes reglamentaa ir punkts par vieglaas automashiinas pasazhieru skaitu, kursh sastaada 4trus cilveekus ieskaitot vadiitaaju... ka tev ir dikti ljooti liela vajadziibe peec konkreeta punkta tad varu atrast, bet domaajams ka tas nevienam nav vajadziigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Ļoti laba atmaska, ļoti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 ka tev ir dikti ljooti liela vajadziibe peec konkreeta punkta tad varu atrast, bet domaajams ka tas nevienam nav vajadziigs vispār tas ir individuāli katrai automāšinai... atrast to var auto tehniskajā pasē Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 Manam būmerim ir 5 Bet ērti ir 4tratā, a, ja braukšu ar busiņu tad būs ļoti ērti Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 ā jā, paziņoju publiski, ka iespējams nebūšu, jo man no 16 līdz 23 ir atvaļinājums, kuru pavadīšu kiprā lai gan uz otro dienu iespējams ieradīšos, lai apčamdītu alisei dupsi p.s. es kaut kā vienmēr ierodos uz otro dienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted August 5, 2008 Report Share Posted August 5, 2008 tiesi to es gribeju rakstiit.... Bet ērti ir 4tratā, a, ja braukšu ar busiņu tad būs ļoti ērti tieshi tas pats ar maneejo... it kaa var 5, bet lai butu eerti sedeet, tad 4 vietinajs.... bet ka ajau teicu, alisei rezerveetu vietu prieksaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 (edited) Man ir rakstīts 4, bet ērti ir 2viem...nu 3jiem, ja piepūlas... Edited August 6, 2008 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 6, 2008 Author Report Share Posted August 6, 2008 lai gan uz otro dienu iespējams ieradīšos, lai apčamdītu alisei dupsi p.s. es kaut kā vienmēr ierodos uz otro dienu wtf, tas nozīmē ka spite arī nebūs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 sctg laikam nebus, jo man ar ordii jastrada 22/23 visticamak ka fr0zens un hydro ari nebrauks jo nav privata transporta Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Kāda lielākajai daļai bija jēga rakstīt, ka 100% būs, ja tāpat zināja, ka nebūs vai arī bija nojausma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 viena vieta mašīnā ir mūsu liepājas autiņā. vienu varam paķert. lai ziņo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 nu uz pirmo dienu es 100% nebūšu, par otro nezinu neko... man jānoskaidro cikos lidmašīna ienāk rīgā... ja ielidošu no rīta, tad vakarpusē pieriposim Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Pieraxtiet Sarge ar Symbiot bet shamie vel nezin kaa iekritiis ar mainju un kuraa dienaa buus! bet shamie ofic buus,jo ka nekaa ar kuriem citiem es futenee visus salikshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Ja tu ielido no Heraklionas, tad peec sarakstiem ap kaadiem 23:30 tu ielido Mierigi vari ap kaadiem 02:00 buut jau pie mums Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 (edited) EDIT* Man vairs nelejiet, ne to un ne tur ierakstīju laikam. Edited August 6, 2008 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 Standarts. Viņiem tas asinīs pieteikties un atteikties. Ļevs mīzeļu bazars Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now