Jump to content
GIGN Forum

Gign 08


macho
 Share

Recommended Posts

  • Replies 974
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

tātad. Mēģināsim hronoloģiski:

pirmais megalol bija es + tests autoostā + srienošs jurko no brīvības pieminekļa. Vobšem autobuss šas aties, mums vajag novilcināt laiku. Es iekāpju autobusā tā lēnām, tūlīt pirkšu biļetes, uzprasu "ēe, cik maksā līdz Bauskai?" "Lats deviņdesmit," skan atbilde. Tests "pag, cik maksā līdz bauskai?". Šoferis "lats deviņdesmit". Tests "cik, cik?". Šoferis (agresīvi) "LATS DEVIŅDESMIT". Es tāds - a-hā, labi, tā, tūlīt. Sāku pa savu maku skaitīt monētas. Lēnām, lēnām salasu latu deviņdesmit, pa vidu vēl atnāca divi cilvēki ar somām, kuras vajadzēja ielikt bagāžniekā, šoferis aizgāja ielikt, tad atmodās arī tests, ka viņam vajag somas bagāžniekā un tad pieskrēja noelsies jurko :D

tālāk jau pa cilvēkiem

Jurko JAHTOJA visvairāk. Viņš bija galvenais kapuerists, jahtotājs, čillotājs un futbolists, kuram visu laiku šļuka bikses nost, tāpēc viņa apenes ir daudzās bildēs.

Es par visiem rēcu vislaik. Uz mani pat Outlawz paguva apvainoties, tāpēc, ka nosaucu viņu par geju. Haha, stulbais gejs :) Vēl es biju kruts vārtsargs (par mani fanoja jurko) un arī gids ekskursijā (Spidiķi, bļe) uz kuru tie kas neaizgāja, palaida diezgan daudz garām (teiksim Alise, bet viņu īsti nevar minēt, jo viņa visu laiku visu laida garām :) )

dj erix bija vienīgais, kas lika foršu muzonu, tāpēc visforšākais tusiņš notika pie viņa mašīnas

benčiks zajebal ar savu spīguli, kuru es viņam atņēmu (un atdot netaisos, jo viņš visgudri noteica, ka viņam vēl tādi divi ir). Arī jahto (kas ir svarīgi)

kefīrs - vienkārši kefīrs. vai nu baigi kluss vai arī es neievēroju viņu. pareizāksakot neklausījos, jo redzēt vislaik redzēju un pateicu viņam, ka talsu kefīrs ir visforšākais.

kefīra čomam bija forša cepurīte

divītis daudz gulēja un kad negulēja, tad smaidīja

deadly bija riktīgi foršs aizsargs futbolā

bijacham paveicās, ka iesita man divus vārtus

hollow life man bija piebesījis internetā ar savu stulbo uzvedību, bet pasākumā viņš bija tik superforšs un pozitīvs (laikam sapīpējies :D), ka es atkal viņu mīlu. Futbolā arī rullēja

gludekliz - respektabls futbolists. pirmajā vakarā apdzērās, nāca pie manis, jurko un dj erix un kaut ko sāka citēt un nikni mētāt rokas. Kapuerists numur 2.

Odiņš izsktījās pēc 15gadīga, bet analgēls nebija atbraucis, tā ka varēja arī neskūties :) filmēja un fočēja visu

Džimmijs - otrs pasākuma gariņš. Kad apdzērās gan runāja visādas glupības un nejaukas lietas, bet es ceru, ka visi saprata, ka viņš ir vienkārši apdzēries un nav jāņem vērā.

RandRis - trešais pasākuma gariņš. Pirmajā vakarā AAAAAAAAAAI, vienkārši un KAMOOOON kā arī "macho, saņemies" bija viss viņa leksikons :) ļoti draudzīgs čalis :D

deadalive - apdzērās un runāja dažāda ranga stulbības sākot no prikolīgiem jokiem un beidzot ar vienkārši sviestu. Tāpēc arī jurko viņš patika pārmaiņus, jo dažreiz pateica kaut ko izcili dumu.

redboot - īpaši ar viņu nesanāca pakomunicēt, bet viņam bija mašīna

zorg - sēdēja un smējās un reti kad piedalījās sarunās, bet pēc tā kā viņš vislaik rēca, likās ka pasākums tīri labi iet pie sirds. Izrādās, ka tomēr čalis nav starpdimensionāls tālas galaktikas briesmonis ar (vismaz) 8 taustekļiem

vincisters - spēlēja futbolu, par ko žetons un ik pa brīdim kaut ko pateica, bet ne ar ko dižu neizcēlās

acido - respektabli pielējās un kopā ar jimmiju bija divi ekskursijas dzērāji, kuriem bija problēmas uzkāpt kalnā

n0r3k - haha, kad piedzeries vairs neesi tik vieds, kā šiten forumā ne? :D bet nu neko, foršs čalis, visnotaļ pozitīvs un tāpat kā te forumā, arī dzīvē diezgan izpalīdzīgs

koshkers - satika mani pēc 3 gadu pauzes un gribēja parunāties. Pēc šī teikuma "es gribu parunāties" kaut kur aizgāja. Diezgan smieklīgi :) Es zinu, ka tas tev nāks kā neliels šoks, bet es īsti nemanīju ar ko tu atšķiries no tā koshkera kāds biji pirms 3 gadiem :)

manuvietuienemregistretais - biš pa daudz mašīnā sēdēja, bet ja man būtu lexus, es ar tur sēdētu :) šis čalis ir foršs "šī ir reģistrēta vieta, ej prom" joku avots :)

ali - ēee. es pat neatceros vai apdzērās. futbolu arī nespēlēja. blood. ko viņš vispār darīja? nepiefiksēju

huseins - nokrāsojis matus

good men - arī pozitīvs un visnotaļ foršs čalis. Savas futbola komandas dvēseliskais līderis.

sidney - huseina brālis, visnotaļ līdzīgs, arī spēlēja futbolu (labi) un bija diezgan sabiedrisks

nak3d - apdzērās (arī tad kad nebija apdzēries) un visus sauca par lošarām un lasjarām.

smaidīgais čalis ar blingiskiem auskariem - smaidīja un nēsāja blingiskus auskarus. spēlēja futbolu, par ko bonuss.

lavrx - nesatiku, visīsāko laiku pasākumā pavadīja

outlawz - vislaik runāja ar testu un apvainojās uz mani

tests - vislaik runāja ar outlawz un uz mani neapvainojās

plikais - pārsteidzošā kārtā bija apģērbies un arī uzspēlēja bišķi futbolu

traktorists - atgādināja popchu un bija apgriezis matus

2 džeki kurus bildē neatpazīstu

es laikam nepieminēju bloodlordu kurš apdzērās un vēlu gāja gulēt un korķēja smukas desiņas

worm - atveda alu un spiti

spite - atveda alu un paguva sadzerties no 3 sidriem un atpakaļ braucot mašīnā sēdēja apakšveļā (all right)

deadlija čoms un viņa draudzene - ar mani pārmija 3 vārdus

diversanta bauškas šlaka - es ar viņiem iepazinos

un Alise - sēdēja vislaik mašīnā. Vienīgais ko es no viņas dzirdēju bija: "Es varbūt neko nesaprotu... bet ... ir arī daudzas citas, kas neko nesaprot" :) Un arī tas bija tad, kad viņa sēdēja mašīnā. Atvediet, lūdzu, kāds nākošgad viņu ar moci.

pie tam - visi kas sāka man dirst, lai es nebraucu mājās - es jūs saprotu, pidari, bet es mājās neaizbraucu, tā ka IN YOUR FACE

p.s.

pasākumu uzskatu par ļoti izdevušos :) absolūti vienīgais, kas nāk prātā - nākošreiz varētu kaut ko saštukot par kaut kādu apgaismojumu, jo pirmajā naktī kad aizbraucām nevienu nevarēja īsti redzēt (tas gan netraucēja visam notikt megaforši, bet tomēr :) )

ai, vispār labais :)

p.s.

bļe, ja es kādu aizmirsu, dodiet ziņu. es joprojām neesmu PIESKAITĀMS, tāpēc es noteikti kādu aizmirsu.

EDIT: BĻA, LIELĀKAIS FUI VJUBERIM, KA NEATBRAUCA. SĪKAIS PIDIŅŠ. FUI arī kavacky.

doubledit: megalol par samuraju, kas tā vietā lai atbrauktu, spēlēja cs mājās uz portatīvā sēžot vannā (ja tas viss notiktu uz jahtas un viņš vēl paralēli jahtotu, tad gan respekt)

tripleedit: rītdien visiem (kam pienākas) nomainīšu member title :)

quadrupleedit: FUI arī EDDAM un hyperboy

Edited by macho
Link to comment
Share on other sites

dj_erix bildes

gign08_erix.rar

muahahaha - 035 bilde - tāds RandRis bija VISU PIRMO VAKARU :lol:

p.s.

muahahaha, neinteresants :) to tu spried, vienreiz izdzirdot, ka nosaucu tevi par geju, apvainojoties un vairāk ar mani nerunājot :) man likās, ka tu esi biš pāraudzis to vecumu, kad cilvēki apvainojas no bezsakarīgiem uzbraucieniem.

p.p.s.

gejs :))

Link to comment
Share on other sites

Ā, un vēl viena lieta - randr krekls izskatās tāds pats kā pagāšgad cietušais. Vai nu viņam tādi krekli ir vairumā, vai arī tas ir tik mīļš, ka tika salāpīts.

Vispār jau žēl, ka netiku, bet man vēl priekšā ir nākamais gads, kad laboties. Principā jaunas sejas īpaši nemanīju bildēs. Tikai koshkers un Good Men nav dzīvajā satikti. Pārējie jau daudz maz apčamdīti. Ja neskaita pāris puisīšus, kas pēc bildēm spriežot liekas no klusās vērotāji-kas-neiejaucas sugas. :)

Link to comment
Share on other sites

Pasaakums bija forsh... cik nu atceros. Cilveeki bija draudziigi un vienmeer laipni veeleejaas iesist man pa seju. Paaris bishku centaas izlekt ar wanna'be advanceetiem tekstiem, kuri smirdeeja. Un protams jimijs bija mans elks. Vieniigaa beeda ir taada, ka visu mantiibu padirsu kautkur, bet nu ar to var sadziivot, jo lieliskais garastaavoklis peec tik nice tusinja saglabaasies veel ilgi.

Link to comment
Share on other sites

kādu vecumu? ir kaut kāda maģiska gadu robeža pēc kuras tev paliek pofig ko par tevi saka? nesāc tagad ar kaut kādu "hahaha, tas taču nebija domāts nopietni, es vienmēr kad dzeru runāju muļķības".

es savukārt cenšos izvairīties no kontakta ar cilvēkiem kuri man nepatīk. tāpēc arī "runāju ar testu".

Link to comment
Share on other sites

mashinaa sedeju tapec ka es nedzeru alko vispar, lidz ar to man nebij diezko patikami mirkt lietuu... nakamgad (ja viss sanaks) redzesiet mani un varesiet skatities uz visadam mulkibam kadas es taisiishu ka dzeru, bet sogad izpalikam bez taa (sev apsolijos vienu gadu nepielieties, nedzert ikdienaa un nepipeet udenspiipi)....

un zeel ka 6dien nacas aizbraukt, bet man bij jasatiek cilveks, kas reali man aiznjema 15 mins... :(

Bet kopumaa viss shitas pasaaciens ir izdevies...

Link to comment
Share on other sites

man sagribējas aprakstīt pasākumu no sava skatījuma.

dēļ darba netiku uz tusu jau piektdien, tāpēc nācās štukot, kā tikt uz pasācienu sestdien. šeit jāsaka paldies bijAch, kurš beigu beigās izdomāja braukt ar mašīnu, kas atrisināja daudz problēmas.

jau no paša sākuma bija ideja aizbraukt tur pačil[in]ot. sanāca ar tīri tā neko, tik žēl ka tik brutāli miegs sāka nākt pēc cīlošanas un aliņiem :( gribējās ar neredzētajiem un nereģistrētajiem parunāties. bija cilvēki, kurus nebiju saticis, bet ar kuriem sen jau gribējās saskrieties, benciks un deglis. abi divi bļe gari un supersakarīgi čaļi! pozitīvi priecēt turpināja Liepājas gals, jo iepriekš biju tikai ar pliko pazīstams. cilvēks kurš nav mainījies ne pa kripatiņu kopš 06. tusa - džimijs, tāds rofls ar viņu (pozītīvs).

patīkams čmo bija divīts, kurš reizes 6 nokrita uz līdzenas vietas futbola laikā. runājot pa futbolu, PALDIES DIEVAM, ka es biju vienā komandā ar futbola guru aka jurko. mana komanda bija lieliska. 2stāvs bija mūsējais paļubomu un aizsardzībā lieliskais duets - aizsargs deglis un vārstsargs ar aliņu, macho.

randers ar riktīgs naiskisk bij, jāpiekrīt macho aprakstam "ļoti draudzīgs čalis". njasa bija vnk lol, kā es pārrēcos, īstenībā es šitajā pasācienā ļoti daudz smējos, jo notika tik daudz rēcīgi atgadījumu un tika pateiktas rēcīgasfrāzes (posibilitijs!!!!). baigi nesakarīgi sanāk rakstīt, jo notikumu ir vairāk, kā rokas spēj rakstīt un ik pa laikam atceries kādu no dalībniekiem + kāds notikums ar viņu saistībā.

žēl, ka macho sestdien aizbrauci, jo likās jau pa daudz tajā dienā ir aizbraukuši. pat īsti nepaspēju sasveicināties. tas attiecas uz to balto autiņu, jo ne reģistrētu ne alisi reāli nesatiku. aiaiaiaiaiai.. jābeidz rakstīt, tāpat visu nesarakstīšu, kaut gan es biju tikai uz 2 dienām un visu nakti nogulēju. :)

Edited by HoLLow_LiFe
Link to comment
Share on other sites

Bija reāli foršs pasākums. Pirmā diena - piedzēros, tas ir viss, ko es zinu par to dienu. Otrās dienas rīta ekskursija bija diezgan interesanta, jo gandrīz visus kalnus un lejas es pārvarēju guļus stāvoklī. Vienkārši forši bija tas, ka es izdomāju pārbaudīt vai man bikses ir netīras, kad es biju pāris reizes pa kalnu noripojis. Vēl forši bija tas kā es kādu pusstundu mēģināju guļammaisā ielīst. Pēdējā dienā bija nodzeršanās un dubļu cīņas ar divīti. Tad mēs ar Koshkeru satikām kaut kādu random čali Edgaru, ar kuru Bauskas autoostā sadzērām.

Futbols arī bija labs, ja vien es kājās būtu varējis nostāvēt, tad vispār ideāli būtu.

Un liels paldies HUSEINAM, kurš mani abas naktis izguldīja savā teltī.

ā, jā, dabūju 2 foršas iesaukas - packmans un konstantais pālis.

Edited by acido
Link to comment
Share on other sites

Blee atkal esmiu nravis nelielu paali... Macho tu esi pimiiiis, joa tnemi manu la,pinju ar kuru es naktii gaju likt kluci :superlol: Bildes jau prtams rofl labas, aj nav ko dirst jaiet guleet, jo ir smagaa pakalaa, ble ka var atkal pielieties no uuda ruma....

Jurko tu vk biji divs

Link to comment
Share on other sites

:) nē, ir maģiska gadu robeža, pēc kuras apvainojumus tu iemācies nodalīt nodalīt no parasta joka (pat, ja tas nav izdevies). Ja tevi spēj aizvainot kaut kas tik nenormāli aizskarošs kā "haha, gejs", tad es ļoti atvainojos, jo man nav vēlēšanās, lai tu uz mani turi ļaunu prātu, lai gan jāsaka, ka šis viss ir vienkārši smieklīgi :)

Link to comment
Share on other sites

Awwwwww, divi pidiņi izlīga mieru :DD

Jā, bet visvairāk, manuprāt, piedirsa Allworth, kurš neatbrauca! :nono:

Es gribētu redzēt pārgājiena un futbola video :lololol:

Un tā bilde kur es tos baltos sūdus sabāzis esmu mutē ir lol x)

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...