^Ali^ Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Tā kā Alise izdomāja braukt ar reģistrēto tad ir vēl viena vieta manā mašīna - PM Izbraukšana ~7 no pārdaugavas Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 (edited) klau, kādam nav manavietuieņemreģistrētā telefona nummurs, es tā skatos, ka mēs it kā domājām pēc kādas stundiņas, pusotras braukt, bet no viņa nav nekādas ziņas [EDIT] paldies, alvim, tagad numurs ir un viss ir sarunāts Edited August 22, 2008 by r&r Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Liepajnieki izbrauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Type-RS Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Nu ko , veiksmigī atpūsties. Gaidām bildes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Blad taa geibeejaas buut uz to tusu "ilgaak"! Aizbraucu uz 20:00 satiku redboot, njasa, zorg, kefiiru un andri Tieshi braucu prom kad atbrauca diviits ar benciku Taada nerazha! Nekas ganjau es atspeeleeshos! P.S. es pa celjam maajaas braucot 9 no riita tur piebraukshu, pafokjeeshu kaa visi izskataas Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 lavrx rīt esi, es būšu rīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 22, 2008 Report Share Posted August 22, 2008 Es arii riitaa nebuushu! Tikai piebraukshu uz paaris minuuteem( arii varbuut), man liels gjimenes pasaakums takaa galiigi nesanaak! Neko dariit buus jaarunaa ar benciku lai uzriiko kaut ko pie sevis mazaakos apmeeros, bet vareeshu satikt vairaak cilvekus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 es tur piedalisos paljube Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 karoče, kaut kā daudz visādu neredzētu seju. un dažas redzētas. nakts bija ok, rīts not so much. un jimbunga - tavs fotoaparāts ir pie tevis teltī, nav ko durvis virināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 es neaizbraucu, jo negribēju visus aplaist ar pļutku Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Bija labi, vienīgi pohainam atpakaļ braukt nebija forši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Nevarēju palikt līdz svētdienai, jo bija jābrauc uz pasākumu! Bet tuss izdevies 100%, īpaši jurko futbola spēles laikā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Man patika. Forshi bija satikt jaunas un vecas sejas. P.S. LASHARAS tie, kas nebija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 nebij' nekas taa kaa biju plaanojusi, bet bij' interesanti p.s. shausmiigi saapeeja galva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs666 Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Fuckin' tad kad Oddish atvilksies, uzreiz ar koku, ja nesaliks biles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 (edited) + esmu apauksteejusies Edited August 23, 2008 by Alise Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 wtf? vairad vel liidz riitam nebija japaliek ? o.O Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 nebija kas sasilda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 kapēc nabaga n0r3k`u apdzirdījāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Daži paliek, daži aizbrauc ātrāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 Tu trakā, nav ko gulēt. Es izlīdu no "gud mena" telts un kādu stundu rēcu par Tavu telti, kas tur blakus it kā ceļās jau otro dienu Man nenormāli, atkārtoju - nenormāli sāp čaiņiks. Starpcitu arī otro dienu. Vēl ir tāda lieta kā pālis. Tas arī ir galīgi traks. Un vēl ep1s ir lohs, jo viņš nebrauca. bloodlooords solīja viņam uzlikt banu uz nedēļu. būtu jau ļoti jauki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 EJ DIRST, NENĀC KLĀT!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 atbraucu, atvedu visiem daudz alu, aizbraucu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 nenormāli sāp čaiņiks. Starpcitu arī otro dienu. Nor3k, man arī!!! Bet pasākums bija tīri ok. Ja vien laiks nebūtu tik draņķīgs otrā dienā - būtu vēl labāk A kas vispār palika līdz 7dienai? CHILLIN!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 24, 2008 Report Share Posted August 24, 2008 CHillin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now