Jump to content
GIGN Forum

Palaidniibas


Seen
 Share

Recommended Posts

runājot par sevi, neko īpaši traku neesmu darījis, ja nu vienīgi bastoju skolu (tas bija 6 gadu vecumā). galvenais, ka tagad nemaz prātā nenāk vnk nedoties uz skolu :)

6 gados iet skolā? :o

Neko neesmu izdarījis, ja nu vienīgi tādi sīkumi - nodedzināju šķūni :lolza: Kad biju pa visam sīks lidināju kaķus ārā pa logu :slap:

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Man tas pats kad biju siiks meiginaju savu kakji no 2. stava izmest un vinsh visu laiku nokrita uz jumta tad es vinjam devu desu lai nak atpakalj un atkal metu araa un galvenais ka apaksha staveja draugs un priecajas bet ta ari nesanaca to kakji izmest.

Tad kad parvacos uz Riigu ar draugiem staigajam pa skjunishiem un demolejam visu atradu elljas pudeli ( mashiinas ) laikam ta bija... tad nu toreiz sapirkamies serkocinjus un visu dedzinajam. Tad bija tadas miskastes ka Imanta kad viss apkart ar visadiem sudiem u.t.t tur bija daudz daudz riepas es nu panjemu apleju tur tas riepas un pielieku uguni domaju nodzesishu bet huj viss parvershas lielas liesmas un draugs vel laimiigs met uz liesmam kartona kastes :D

Beigas parmizis gaju majas un tjip macijos... Tad atnak masa un saka mammai ka esmu aizdedzinajis miskates un tad dabuju normalu brazienu labi ka teetis neuzzinaja :D Un galvenais tas miskates gaja dzest viena tantinja ar uudens spaini :D

EDIT: Kaami no tevis gaidu vel palaidniibas ;)

Edited by Seen
Link to comment
Share on other sites

jā, kādreiz (tagad laikam vairs nepastāv) bija tādi "ābečnieki", kad sāka uz skolu iet 6 gados, lai gan tagad jau jāiet no 5 gadu vecuma (tiesa gan 5,6gadīgo klasītes laikam ir sagatavošanas, t.i. pārejas no bērnu dārza uz skolu, klases :) )

btw, teksts, atbildot uz

6 gados iet skolā? jhatka.gif
Edited by traktorists^
Link to comment
Share on other sites

Ja kaķim piesien ķieģeli, tad trumpji mainās pat metot no 2trā stāva loga (nemaz nerunājot par 5to).

kas notiks, ja kaķim pie ķepām piesies pa pārim sviestmaižu, prātvēder?

šis tev acī: bandas hronikas pēc piedzīvojumiem ar dārznieku tika papildinātas ar ķīmisko ieroču izmēģinājumiem. pa ceļam uz centru bija jādodas garām izbijušai radiorūpnīcai, un tajā apkaimē lielākie līkņātāji bija uzgājuši nostāvējušos karbīda krājumus. no kurienes to dabūja zināt es nezinu, bet tuvākajās dienās tika tukšotas 0,5 l un 2 l sprite pudeles un tajās attiecībā ~ 1:3 tika gāzts iekšā karbīds un ūdens. visu mantu sakratot, pēc 5 sekundēm pudeles rotāja palieli caurumi un apkārt izplatījās neliels dūmu mākonis (kaut kas kā cs smoke uz švakāko opciju un vēl reizes trīs vājāks). spridzināts tika visur, arī nelaimīgie kaķi tika tramdīti. vairāk gan tas izpaudās eksperimentālos nolūkos, ne blēņās... vismaz kad es biju klāt.

Link to comment
Share on other sites

nu kad es vēl dzīvoklī biju, tad vainu ar ziepjūdens pildītiem baloniem, kopā ar čomu, metām pa cilvēkiem vai arī ar bumbiņpistolēm. bet tā, ka trāpa ar...

reiz, kad bij kādi 4 gadi mby izgāju ārā (vēlaizvien dzīvoklī) un redzu - smuki gar logiem līdz ceļa galam (kādi 50 m) stāv mašīnas rindā. forš. jāpārmet akmens pāri. nu ko...paņemu akmeti, kas sver gandrī tikpat cik es un lidinu pāri! bams. pirmajam pasātam logs ārā. skan signalizācija, bet es pieeju klāt un skatos, vai akmeni varēšu dabūt atpakaļ...100 ls pa logu, kas bij baigā nauda tai laikā, nu pa ādu dabuju pamatīgi.

lol. vienreiz starā ar aboliem metu pa kaimiņu mājas logiem. ķip šie nezinātu, ka vienīgais, kas viņiem tur varētu mest, esmu es no otras privātmājas.

nu vienreiz es kādā 4 klasē stundā vienu meiteni nosaucu pa mauku un dabuju tādu pliķi, ka no krēsla nomaucos...

nez...mašīnas apčurāšana barā skaitās, kas slikts, ja jums halovīnos neiedod konfektes? :)

kāmi. mēs to darijām ar sodu un etiķi (var ar ūdeni. tad mazāks risks, ka pirkstu noraus)...nācās mukt no policijas beigās, jo bāziens bij stiprs. ja vēl trāpija metot pudeli uz korķa, tad kā torpēda aizgāja, kas trāpot vēderā līdzinās diezgan pamatīgai dunkai. nez. kādus 20 m mums viena paspēja aizšauties...

Edited by rusty
Link to comment
Share on other sites

Bija viens līdzīgs topiks. Ā, jā, tas laikam bija par apkaunojošāko situāciju. Atceros, ka es tur ierakstiiju par komisāru Reksi.

Sekojošais stāsts būs debīls...

Kādu 6-7 gadu vecumā man bija paradums spīdzināt mušas, noraujot viņām spārnus, un pēc tam augstasinīgi nogalinot. Es tā vienreiz izdarīju vecāku klātbūtnē. Viņi, protams, izdomāja kaut ko darīt lietas labā, lai viņu dēls neizaug par sadistu. Viņi izdarīja ļoti vienkārši - pateica "mušai taču arī sāp. viņa vairāk nevarēs lidot, padomā, ko tu izdarīji." Un tas konkrēti iedarbojās uz mani. Es mēģināju mušu izārstēt. Muša nomira.

Edited by acido
Link to comment
Share on other sites

AHAHAHA OMG, šitas bija vislabākais šajā topikā ;]

Pats personīgi neko īpašu neesmu darījis, vienreiz 3. klasē netīšām izsitu 2 priekšzobus klasesbiedram.

5. klasē uzrakstīju "apsveikumu" skolotājai un pabāzu zem durvīm. Nu reāli sūdi sanāca, kad gribēja tiesu taisīt, beigās atvainojos un tiku cauri.

Vēl pagājušnedēļ ar draugiem sapirkāmies pirotehniku, tb bombenes, etc šitus. Šķilenes ar pie reizes paņēmām pāri, nu gribēju paprikoļīties, palaist gāzi un piešķilt. Nu lol, aizdegās ar, bet kad es metu prom, tieši zem pasāta pametu. Tieši tad vēl kkāds vecis nāca un kko bļāva. Šķilenes ātri izvilku un samīdīju, zato jakai piedurkni apsvilināju.

Link to comment
Share on other sites

Erm gadus 6-8 atpakaļ laukos spērām dēļus no pamesta dārziņa.. (vēlāk jau pat vēlvienu dārziņu atradām), paņēmām divatā pa 2iem 3iem 3metrīgiem dēļiem un tad tik pa mežu prom... sanāca pa mežu doties kādus 3 kilometrus... tad nu sanesām sev vesalu kaudzi ar dēļiem un varējām uzbliezt pat veselus 2us štābinus B)

brāzienus gan dabūjām bet nu vismaz bija pašiem savs miteklis :D

Edited by mader
Link to comment
Share on other sites

Pats no tā atceros pavisam minimāli. (dažus fragmentus), bet nu vecāks brālis, vecāki pastāstīja vairāk.

No rīta es esot iekurinājis plīts krāsni. Atvēris vaļā krāsns durvis un esot iebāzis iekšā kaķi un durvis aiztaisījis. Itkā izdzīvojis, tik ūsas apdegušas. :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Es kados 3 gados ar šķērēm apgraiziju kaķi..

Mamma mani salamaja atņema šķēres es paņēmu vel lielakas un apgraiziju vel vairak.

Un prasija vai tagad smukak :D:D

Link to comment
Share on other sites

lol. man bij ar vardi tā. vnk pļavā pie vectāva ar lielo traktoru pļauj zāli. nu atradām vienu vardi ar nopļautām kājām. nu ko žēl palika so uztaisiju viņai pie dēļiem izstabu ar krēslu, labu skatu un pat labu paklāju, un vislaik nesu viņai svaigas mušas ko ēst - visu, lai viņa justos labāk...

es ar baigā starā spīdzināju muās. norāvu spārnus un pēctam uzdūru uz tamboradatas, tā, lai viņas vēl spirinās un kustās. tad atliku tamboradatu vietā kopā ar mušu un visu trauciņu novietoju saulē :) tad izskatijās kā puķupušķis traukā, kur muās bij ziediņi :)

Link to comment
Share on other sites

jautrāk ir mušām vai citām sīkām radībām izdarīt tā, lai tās nekustās un tad ar palielināmo stiklu dedzināt :D

šo gan par blēņu nevarētu nosaukt, jo tad es biju hmm bēbis... Bet nu, pamatīgi nomīzu visas tapetes man pretī :D

Link to comment
Share on other sites

Vairāk gan izklausās pēc sadisma nevis pēc palaidnībām.

Tā kā bērnībā biju diezgan liels good-boy, tad palaidnību faktiski arī nebija (vai arī nevaru pagaidām atcerēties). Bet nu, ko atceros, tad nu pastāstīšu.

Notika tas tālajos, zaļajos laikos, kad galvenā iztika vasaras beigās slēpās kokos. Jā, jā - visdažnedažākie āboli, plūmes, ķirši un viss cits, kas nebija piesiets. Protams, visi "strādāja" pēc principa, kas pirmais brauc, tas pirmais maļ, bet bija vieta, uz kuru pat mēs baidījāmies rādīties. Nē, tas nebija kaimiņu Žeņas dārzs. Tas bija bērnudārzs. Viendien mēs divatā ar Juri sarosījāmies un tomēr aizgājām. Bērnudārzs netikvien asociējās ar cietumu, bet arī bija apvilks ar žogu (droši vien, lai pastiprinātu nebrīves efektu). Žogs - tāds ne visai parocīgs. Parasti ir virsū maliņa, un tad tīri ātri var pārrāpties, bet šamajam tās maliņas nebija. Vienvārdsakot, drāts, kura dažās vietās tiek saturēta kopā ar akmens stabiem. Pēc tikšanas pāri žogam (nu lol, vai tad tas bija šķērslis) tika rūpīgi izraudzīta ābele, kurā bija pēc paskata vislielākie āboli. Laiciņu neviena netraucēti sēdējām un grauzām pazaļos ābolus, stipri lepodamies, par ko darām. Tad es, kā jau tāds acīgāks, pamanīju piebraucam klāt pie bērnudārza baltu mašīnu ar smuku uzrakstu "Policija" uz sāniem. Sākumā tika domāts, ka šie piestājuši ievilkt dūmu, tomēr, kad šie sāka meklēt ieeju bērnudārzā, mums tā kā beidzot daleca, ka nav dūmu bez uguns. Vienā stiepienā bijām pāri žogam, un, kā īsteni ninjas, nolīdām krūmos un nogaidījām. Sazin kā viņi bija tikuši iekšā (laikam vārtiņi bija vaļā) un šiverēja apkārt. Nu un būtībā arī nekas vairs nenotika. Tikām cauri tikai ar vieglu izbīli un pārliecību, ka mūs nodevis tas tantuks, kas ik pa brīdim lūrēja pa logu (laikam uztraucās, ka lai tik mēs zarus neaplaužam).

Link to comment
Share on other sites

atceros ka beerniba ar dzhekiem bijam krutie un spelejam sunjkas ( tb viens kjer visi muuk).. nu vot un spelejam mes uz siena rullju greedam.. nu reali 3 stavigu maju augstuma.. protams mes jau nevaram iedomaties ka ja pa tiem rulljiem leka tad vinjus pec tam ar belarusu ( nu tajaos laikos jau bija kazirnijs traktors) nevar vairs tik labi nonjemt zeme.. un taa vienureiz pa vasaru lekajot un spelejoties nepamanijam ka nak dusmigais saimnieks maita zhurkoja un kempoja... protams shis ar bisi naaca.. nu tad nu kad pamanijam.. psc.. kaajas miikstas zin dabuusim tulit visi HS, a nifiga saakam njemt peedu un protam ka tie rullji no visu 5 metru augstuma saka velties vel leja.. ta ka action filma beegam un rullji mums lidoja virsuu un saimnieks tik ar savu bisi mums shauj virsu.. protams tas esot bijushas tukshas lodes, bet parmizam tapat..

peectam skrejam kur nu kurais.. bet redz man bija mopeds.. es jau ta nevareju savu dargumu atstat// uhh.. laikam ka steiga biju noravis svechvadu vai ari vel kko. protams nelec un nevaru aizbeegt. ja jus to redzetu ka viens 14 gadigs ( biju mazs augumaa) ar to mopeedu padusee deso pa kvieshu lauku ta ka zakjis :D:D:

atceroties smiekli nak joprojam... beigas aizbegam, bet nu majas jau mamaa protams gaidija.. nu tad bija tada ka sviniga visu muusu barinja atvainoshanas saimniekam... bet nekas pec tam mes sho vietu nomainijam pret tuvejo kvieshu lauku kur isteniba bija interesnti spelet paslepes.. lol.. tiesham nevareja atrast.. nu tad ari muus tvarstiija, jo mes jau klauni metajamies ar kvieshiem, protams ari izmidijam kvieshus.. ak taa.. tas traucejot vinjus nokult :D

vel mums bija mode pa grazhu jumtiem skraidiit.. un protams ka es jau visgudrakais liidu augsha turoties pie shiifera un laikam ielauzu to garazhas segumu... kaa kapu augsha ta man zem kajam iepliisa shiiferis un tupele iekrita iekshaa...

kaa ta skolotaja staigaja apkart un mekleja pa maatem kam tada kurpe ir bijusi :)

doooh.. mani neuzrava ...:)

nu tas ta isuma.. protams fenderet no trakotru puskachu bakam benzinu mopedam bija defaults :)

Edited by dyversant
Link to comment
Share on other sites

haahaaa labs :D:D

atceros kad biju siiks panjemu muteres luupu krasu un eju uz istabu... Panjemu un saku nahuj raut tapetes nost un uz sienas saziimeju visadus zverus u.t.t un kad atnaca sencis majas tad gan nebija labi :D

Link to comment
Share on other sites

Interesanti..

Biju kārtīgs un blēņas nestrādāju (vismaz pats neatminos). Atceros tikai to, kā sīkajam bratonam ielīmēju matos kožļeni un pēc tam mutere ar šķērēm grieza viņu ārā. Frizūra pēc tam jau viņam bija labā :D

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share


×
×
  • Create New...