Jump to content
GIGN Forum

Airedium

Mirstīgais
  • Posts

    197
  • Joined

  • Last visited

About Airedium

  • Birthday 08/12/1989

Profile Information

  • Location
    Rīga

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Airedium's Achievements

Kēkss

Kēkss (8/23)

0

Reputation

  1. Tad, jau labais. spasiba!
  2. Rodas jautājums, kāpēc, tad te ir sadaļa "SPAMS?"
  3. Airedium

    Par Pamatskolu!

    Tātad, kā tur ir īsti ar tiem likumiem, ar cik nesekmīgām var atstāt uz otru gadu, un ar cik nesekmīgām var tikt nākamajā klasē? Tikai tīri runājot par pamatskolu!
  4. Te kaut kas kustēsies uz priekšu? gribu spēlēt!
  5. Ja ir sakari, var tikt kur tie ir! Man arī ļoti labi padodās svešvaloda - Angļu valoda!
  6. Ja, man tur nekas nekustētos, te nemaz nerakstītu! + ir vēlviens! Mans sencis, kas mācijās, tad viņam bija knapi sekmīga atzīme matemātikā. Un viņš tgd nodarbojas ar būvniecību, un nes mājā foršu piķi, huj te kk zināšanas vajag, tas tak ir tikai kaut kāds skolotāju mīts. Vienmēr šitais man besī; "Bez matemātikas nekur netiksi" Tas, ir ibal! Būvniecībā izmērus var izrēķināt/izmērīt ar citu priekšmetu/lietu palīdzību! Vai tu mācies matemātiku uz 8-9, vai uz 4-5. Atšķirības manuprāt nav nekādas.
  7. uzskatu, ka matemātika nav svarīgākais, kas man nepieciešams dzīves veidošanā! Tagad visur rēķina ar kalkurātoriem! Skaitīt naudu māku! Viss, ko vēl vajag?
  8. Nezinu, divas nedēļas no visa vasaras brīvlaika nav NEKAS, tīrs sūds, aizej katru dienu no rīta uz 40min uz skolu, un ej mājās, un huj es tur mācišos! Nejau es tur vienīgais būšu, pilnīgi pohuj man ir!
  9. pārējos? ja, tu jautā man, tad pārējos 5-8. ā, un ķīmijā četrinieks!
  10. Pamatskolā, un tikai šogad tas likums stājās spēka. Pagājušo mācibu laiku varēja būt 3 nesekmīgās, un tu tiec pāri, a šogad ir kaut viena nesekmīgā ej mācies, un tolks nekāds, ja protams nenoliec! Tā, vai tā tiec pāri!
  11. Epix, nē! Kaut arī nenolikšu mani pārcels, jo viens nesekmīgs priekšmets VAR būt!
  12. Es būšu taksometra šoferis ;D
  13. Nu, nafig uzreiz tik kritiski? Dzert jau nedzeru katru dienu. Gribēju mācīties matemātiku, bet nesanāca un viss! Nākošo gad' centīšos izvilkt! Man fizikā - 5, Ķīmijā - 4 Man vismaz tas CS nav sapisis atzīmes, un par to es vēl smejos. Nu, nekas traģisks jau nav, aiziešu 40min nosēdēšu, un baudīšu brīvdienas. Hehhh!
×
×
  • Create New...