Jump to content
GIGN Forum

Liecība


Endijs_Dzerkalis
 Share

Recommended Posts

  • Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

skola jau beigusies gadiņu atpakaļ, bet tāpatās, jāpasaka vien, ka man pabeidzot skolu vidējā atzīme bija 9, tas vienkārši tā, lai jūs visi apzinātos, kādas niecības esat :whistling:

Edited by r&r
Link to comment
Share on other sites

tā, varu laicīgi sākt piedāvāt izīrēt savu iepriekšējo gadu liecības, lai jūs varētu mammām palielīties ar savām atzīmēm. ka nu kādam nesanāk palikt bez dāvanām. (zemāk par 6 nekur nav, vairumā 7, 8) :pizdiblee:

Link to comment
Share on other sites

Vo, runaajot par iireeshanu - arii man ir shis tas iireejams. Liidz 7ajai klasei bija virs 7. Peec tam gan gaaja chaabiigaak, bet nu vismaz matemaatikaa paspiideeju. Peec 9aas arii tur vairs nespiideeju. Un vispaar izgliitiibas sisteema suukaa pati par sevi. Lai nu kaa, ar visu sameeraa slikto 12aas klases nobeigshanu tiku augstskolaa bez probleemaam, un pirmaa sesija noriteejusi apmeeram 2reiz veiksmiigaak nekaa noriteeja 12aas klases eksaameni. No taa visa es esmu izsecinaajis, ka pamatskolaa un vidusskolaa tiiri teoreetiski var likt normaalu klokji uz visu. :thumbsup:

Runaajot teemaa, 'netiishaam' paliku bez eksaamena mikroekonomikaa, bet to nolikshu vai nu naakamnedeelj vai janvaarii, atshkjiriibaa no garastaavoklja. Cerams, ka liidz 7 tur tikshu. Paareejaa sesija - psihologjija 9, ievads studijaas 5 [ :hrmmm: ], anglju valoda 7, finansu matemaatika 7, informaatika 9. Uzdirshu vidusskolai no visas sirds [preciizaak manaa gadiijumaa - gjimnaazijai], kaut gan no otras puses laikam jau mani ar tiem kakainajiem 4iniekiem un paareejiem suudiem tomeer tur izmaaciija. :)

Link to comment
Share on other sites

sesija tiek kārtota (ciešamā kārta). 2 ieskaites neesmu nolicis, vēl 2 ir automāti un vēl 2 nokārtotas. viens eksāmens uzrakstīts, atzīmi gan nezinu, tik zinu ka esmu nokārtojis + vēlviens eksāmens šodien uzrakstīts.

rīt PĒDĒJĀ ieskaite!!!!! :partytime:

Link to comment
Share on other sites

Man tādas interesantas atzīmes. Sākot ar 4 un beidzot ar 9. Vidējo neesmu vēl rēķinājis, bet laikam ~6. Vissliktākās ir ķīmijā, kuru 2. pusgadā droši vien izvilkšu (1. pusgadā baigas juceklis ar to organisko ķīmiju; sarežģītāku visu padara fakts, ka uzdevumu aprēķini sastāda gandrīz pusi no kontroldarbu atzīmes), un matemātikā - arī četri. Iepriecina tikai fakts, ka skolotāja saka, ka zināšanas man ir uz 7 (nebiju pildījis daudz mājasdarbu un nebiju nodevis arī labu daļu mājas ieskaišu? rezultātā - 4 pusgadā). Pārējas atzīmes mani puslīdz apmierina :)

Link to comment
Share on other sites

:superlol:

vienkarshi super lol

amnij atradi bildi owned lv? kas ta pa lieciibu kkadu pidinju skola ?

vispar YOYOYOYO

LOL.

Patiesībā minority neliks liecību šoreiz. Pārāk sliktas atzīmes priekšmetos, kurus zinu, un pārāk labas tajos, kurus praktiski 100%īgi nemācos. rafl. :(

Link to comment
Share on other sites

Es tiešām nesaprotu, kapēc es sestdienas rītā esmu piecēlies tik agri. Tā kā man reāli nav ko darīt, tad ierakstīšu te savas sūkājošās atzīmes.

10.klase.

Latviešu valoda - 6

Literatūra - 6

Angļu valoda - 8

Vācu valoda - 4

Matemātika - 2

Vēsture - 7

Sports - 9

Biznesa ekonomikas pamati - 9

Informātika - 5

Ģeogrāfija - 6

Bioloģija - 5

Ķīmija - 5

Fizika - 2

Kultūras vēsture - 7

Veselības mācība - 7

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...