Endijs_Dzerkalis Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Kr4 drīz mums dos liecības un gribu zinātkādas ta jums ir atzīmes. Man dos 21. Decembrī(nē 21. ekskursija, bet liecības 20). Varbūt kādam jau mājās ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 (edited) skola jau beigusies gadiņu atpakaļ, bet tāpatās, jāpasaka vien, ka man pabeidzot skolu vidējā atzīme bija 9, tas vienkārši tā, lai jūs visi apzinātos, kādas niecības esat Edited December 15, 2007 by r&r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 nju lai tu kaut mazliet apmulstu, tad es savu diplomdarbu uztaisiiju uz 10mit balleem, + dabuuju eiropas atziitu sertifikaatu par savas kvalifikaacijas noveerteejumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Awwwwww Man izdos ceturtdien un, tad jau redzēsim Link to comment Share on other sites More sharing options...
cr3w Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Vakarskolā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 LOLd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrYzE Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Man visur stabili 6nieki bet kaut kur ari kadi 2 devitnieki [sporta un informatika] Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 tā, varu laicīgi sākt piedāvāt izīrēt savu iepriekšējo gadu liecības, lai jūs varētu mammām palielīties ar savām atzīmēm. ka nu kādam nesanāk palikt bez dāvanām. (zemāk par 6 nekur nav, vairumā 7, 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Vo, runaajot par iireeshanu - arii man ir shis tas iireejams. Liidz 7ajai klasei bija virs 7. Peec tam gan gaaja chaabiigaak, bet nu vismaz matemaatikaa paspiideeju. Peec 9aas arii tur vairs nespiideeju. Un vispaar izgliitiibas sisteema suukaa pati par sevi. Lai nu kaa, ar visu sameeraa slikto 12aas klases nobeigshanu tiku augstskolaa bez probleemaam, un pirmaa sesija noriteejusi apmeeram 2reiz veiksmiigaak nekaa noriteeja 12aas klases eksaameni. No taa visa es esmu izsecinaajis, ka pamatskolaa un vidusskolaa tiiri teoreetiski var likt normaalu klokji uz visu. Runaajot teemaa, 'netiishaam' paliku bez eksaamena mikroekonomikaa, bet to nolikshu vai nu naakamnedeelj vai janvaarii, atshkjiriibaa no garastaavoklja. Cerams, ka liidz 7 tur tikshu. Paareejaa sesija - psihologjija 9, ievads studijaas 5 [ ], anglju valoda 7, finansu matemaatika 7, informaatika 9. Uzdirshu vidusskolai no visas sirds [preciizaak manaa gadiijumaa - gjimnaazijai], kaut gan no otras puses laikam jau mani ar tiem kakainajiem 4iniekiem un paareejiem suudiem tomeer tur izmaaciija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 1 un 2 klasē neliek atzīmes, tāpēc man jāpagaida daži gadiņi ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 tipa baigais joks, megapīle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Jā, visiem bija jāsmejas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazda2 Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 MAN SAVEEJO NAAKSIES APEEST , JO TIK SLIKTAS ATZIIMES NEKAD VEEL NAW BIJUSAS Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 sesija tiek kārtota (ciešamā kārta). 2 ieskaites neesmu nolicis, vēl 2 ir automāti un vēl 2 nokārtotas. viens eksāmens uzrakstīts, atzīmi gan nezinu, tik zinu ka esmu nokārtojis + vēlviens eksāmens šodien uzrakstīts. rīt PĒDĒJĀ ieskaite!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 (edited) Šogad baigi sūdīgā, salīdzinot ar citiem gadiem. Cipruss: Mākslas skola. Edited December 20, 2007 by amniijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Katrā ziņā sodien tika iegūta pēdējā nepieciešamā ieskaite un man sākas nosacīts brīvllaiks līdz janvāra sesijai, kad arī būs tik 3 eksāmeniem kuriem pielaides ar jau nokārtotas Link to comment Share on other sites More sharing options...
juranx Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 haa man arii riit ekskursija un lieciiba man jau staav maajaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted December 21, 2007 Author Report Share Posted December 21, 2007 Man vidējā sanāca tieši 7!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bowty Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 VIdējā 6.3 iegāza Sociālo Zinību 4trnieks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 Man tādas interesantas atzīmes. Sākot ar 4 un beidzot ar 9. Vidējo neesmu vēl rēķinājis, bet laikam ~6. Vissliktākās ir ķīmijā, kuru 2. pusgadā droši vien izvilkšu (1. pusgadā baigas juceklis ar to organisko ķīmiju; sarežģītāku visu padara fakts, ka uzdevumu aprēķini sastāda gandrīz pusi no kontroldarbu atzīmes), un matemātikā - arī četri. Iepriecina tikai fakts, ka skolotāja saka, ka zināšanas man ir uz 7 (nebiju pildījis daudz mājasdarbu un nebiju nodevis arī labu daļu mājas ieskaišu? rezultātā - 4 pusgadā). Pārējas atzīmes mani puslīdz apmierina Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 ahahahahaha ahahahhahahahahahahahha vienkarshi super lol amnij atradi bildi owned lv? kas ta pa lieciibu kkadu pidinju skola ? vispar YOYOYOYO Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 ai, fak. Man laikam vienīgajam vidējā ir 5.5 Kā jau katru pirmo semestri- Knapi kko izvelku, bet otrajā- nododu pa augstākajiem spēkiem. (kkas stulbs teikums iznāca) Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 vienkarshi super lol amnij atradi bildi owned lv? kas ta pa lieciibu kkadu pidinju skola ? vispar YOYOYOYO LOL. Patiesībā minority neliks liecību šoreiz. Pārāk sliktas atzīmes priekšmetos, kurus zinu, un pārāk labas tajos, kurus praktiski 100%īgi nemācos. rafl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 Es tiešām nesaprotu, kapēc es sestdienas rītā esmu piecēlies tik agri. Tā kā man reāli nav ko darīt, tad ierakstīšu te savas sūkājošās atzīmes. 10.klase. Latviešu valoda - 6 Literatūra - 6 Angļu valoda - 8 Vācu valoda - 4 Matemātika - 2 Vēsture - 7 Sports - 9 Biznesa ekonomikas pamati - 9 Informātika - 5 Ģeogrāfija - 6 Bioloģija - 5 Ķīmija - 5 Fizika - 2 Kultūras vēsture - 7 Veselības mācība - 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now