JimBugA Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Kā urlas paliek stiprāki? -Televizori kļūst smagāki! -Kā urlas dabūt ārā no sava pagalma? -Novieto miskastes ēkas priekšpusē! -Kā nosauktm, kad urlai ir seks? -Izvarošana! -Sieviete ielūdz urlu mājās, noguļas gultā un saka, dari to, ko tu dari vislabāk! -Urla paņem televizoru un aizskrien. -Kas ir zils un karājas manā pagalmā? -Urla, es krāsoju viņu kādā krāsā gribu! -Kāda atšķirība starp vēstuli un urlu? -Vēstuli tu vari aizsūtīt atpakaļ! -Kāds ir vienīgais veids, kā var lūkoties uz urlu un smaidīt? -Caur pistoles tēmekli! -Kāda atšķirība starp urlu un spaini ar sūdiem? -Spainis! -Kas vienāds āboliem un urlām! -Viņiem abiem ir jākarājas kokā! -Kāda atšķirība starp beigtu suni ceļa malā un beigtu urlu ceļa malā ? -Pirms suņa ir bremzēšanas pēdas! -Kapēc urlas ātri skrien? -Lēnie jau ir cietumā! -Kapēc urlas smird? -Lai akli cilvēki viņus arī varētu neieredzēt! -Kas līdzīgs urlai un spermai? -Viens no miljona strādā! -Kas līdzīgs urlai un spermai? -Viens no miljona strādā! -Ko tu mestu slīkstošai urlai? -Viņa sievu un bērnus! -Kapēc nemest akmeņus uz urlu, kurš brauc ar mašīnu. -Tā var būt tava mašīna! -Ko Urlas savam dēlam dāvina dzimšanas dienā? -Tavu riteni! -Kā urlu var dabūt lejā no koka? -Pārgriezt virvi! -Ar ko atšķiras pica no urlas? -Pica var pabarot 4 cilvēku ģimeni! -Ar ko atšķiras sniega cilvēks un strādājošas urlas? -Sniega cilvēks vismaz kādreiz ir redzēts! -Kā sauc urlu ar koka kāju? -Sūds uz kociņa! -Kas ir ātrāks par izšautu lodi? -Urla ar nozagtu telefonu! -Kāda atšķirība starp riteni un urlu? -Abi bez ķēdes nestrādā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 it's wery nice joke Skaties ka nedabuj no kadas urlas pa galvu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 rofl shis bija labs nice wrk man Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Pa dažiem pasmaidīju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legenden Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 omg bez desaam esmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 -Kāda atšķirība starp beigtu suni ceļa malā un beigtu urlu ceļa malā ? -Pirms suņa ir bremzēšanas pēdas! Šis vis normālakais Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Tikai zel ka bija jau Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted December 14, 2007 Author Report Share Posted December 14, 2007 Būšu palaidis garām Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 nu būtībā tie visi ir nēģeru joki, tikai vārda "nigger" vietā "urla". Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 -Kas līdzīgs urlai un spermai? -Viens no miljona strādā! ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Jā, šitie jau lasīti. Ja nemaldos, tad tepat. Bet pirmo reizi lasot diezgan normāli ierēcu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 un būtībā tie šeit parādās jau n-to rezi! tapēc lai būtu interesanti popularizēšu jauno štellu lol styrna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 (edited) Daži lika pasmaidīt... TAČU jāatceras atšķirība starp urlu un krievu...!!! Jo mēs (latvieši) tik pat labi varam būt - GANSI ja diskriminējam krievus...!!! Manas domas LV=RU & gansi=urlas... un nevajag te likt tadus padebīlus topic`us... Edited December 14, 2007 by kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 TAČU jāatceras atšķirība starp urlu un krievu...!!! Jo mēs (latvieši) tik pat labi varam būt - GANSI ja diskriminējam krievus...!!! Manas domas LV=RU & gansi=urlas... un nevajag te likt tadus padebīlus topic`us... Kāds sakars latviešiem ar gansiem (no vācu personvārda "hans", analoģisks latviešu "fricis") ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Ar savām Vācu val. zināšanām - ej izpaudies citur... vnk šaubos, ka daudzi, dzīvojot LV, zinātu vārdu atvasinājumus, utt... un izej tālāk par datora četrstūri, varbūt tad nāks apgaismība par to, kas notiek Latvijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 (edited) Man liekas tu ir Urla Edited December 14, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Nē, es vnk ienīstu tautu, rasu naidu... kam tas vajadzīgs??? Jo es domāju, ka ne man vienīgajam ir labi draugi no krievu u.c. tautību pārstāvjiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Tu esi stulbs vai arī stulbs un izliecies ? Vārdam "gans" krievu valodā ir tāda pati funkcija kā vārdam "fricis" latviešu valodā, tas apzīmē vācu tautību. Kāds sakars kriminogēnās zemā slāņa jauniešu daļas apzīmējumam ar vācu tautības apzīmējumu krievu valodā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiwix Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 (edited) Varbūt krievi cik gadus cīnījās pret vāciem 1. & 2. pasaules karā un jebkurš vidusmēra krievs saucot par vācieti (frici, gansu) neko labu nedomātu.... EDIT. uzliekat (man) warning uz kādu dienu, lai bezjēdzīgi te nerakstītu... Edited December 14, 2007 by kiwix Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 (edited) Secinājums no tevis teiktā - vidusmēra krievs ir rasists un naida kurinātājs. Tu nonāc pamatīgās pretrunās ar iepriekš sacīto. Edited December 14, 2007 by vbyuer Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 nu, protama lieta, tak - visi krievi cūkas un visi letiņi ideāli! dooh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 vāciem vbyuer, vari būt drošs, ka viņš ir gan stulbs, gan izliecies Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 Gadās tādi indivīdi kas piecatā tevi atskalda ar stekiem un beisenēm, lai savāktu pēdējo cīgu un 50 santīmus, atskalda tā ka 2 mēnešus nevari rādīties cilvēkos. Kopš tās reizes man ir naids pret tā sauktajiem urlām. No tiem čaļiem tik 2 bij krievi, tāpēc te ar rasismu nekāda sakara nav, urla var būt latvietis, krievs, anglis vai hotj arābs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lecter Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 (edited) VISU LATVIJAI !!! Krievus aizvedisim uz mezu, liksim vinjiem izrakt sev kapu (loti, loti lielu) paluugsim lai nostajas smuki rindaa gar bedres malu, tad atskanees loti, loti daudzi shaavieni un mes kapu aizraksim Latvija beidzot buus tiira Taads ir mans lielais plaans... Ieverosim to, ka es neko rasistisku vai naidu kurinoshu nepateici Edited December 14, 2007 by Lecter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted December 14, 2007 Report Share Posted December 14, 2007 jimbuga un kiwis gansi!!! nu labi kiwis turbogans kr4 vbyuer arii gans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts