Jump to content
GIGN Forum

Legenden

Game Admin
  • Posts

    413
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Legenden

  1. Par karbas cenu var ari lillavos skinus nopirkt bet mans point ir taads kapeec lai vispaar kaadam kko par velti dotu ?
  2. Kaarbas pa velti neviens nedos Paardodot 1 kaarbu var nopirkt >6 skinus. P.S. Update ir pieejami mac10 tornado un xm1014 urban perforated stiima niks Rediis
  3. Ir palicis viens mac10 tornado treidam un 2dien buus 2x p250 splash.
  4. Ir viens lieks MP7 skulls varu kadam pret kko citu iemainiit.
  5. Tur nemaz nav ko skaidrot team collision off friendly fire off un armors ari nav japerk nav jaapeerk.
  6. Nezinu kursh kinfigureeja serveri bet tiko izspeleejot 2 mapes secinaaju ka serveris ir totaals sifilis.
  7. Nemaz nedoma par to konkursu Ja es tur piedalisos tev tur nebus ko darit.
  8. Kads nezin kur var izraut keyu uz sho brinumu ?
  9. Es jau sēdēšu queue tiko būs pieejams patch.
  10. Legenden

    Path of Exile

    Liels paldies hwan.
  11. Legenden

    Path of Exile

    Kādam nav beta keys uz spēli kuras nosaukums norādīts topika taitlā ? Zinu ka palikušas tikai četras dienas līdz open betai bet baigi gribas ietestēt.
  12. Kursh biifu ir ar pimpi sabarojis no vinja vispaar peedejaa laikaa naak aaraa baigaa huinja ?
  13. Maucu ar Igoru , maksaashu uz vietas nav garumziimes :/
  14. Kapēc es vēl neesmu sarakstā ? Te kāds prasās pēc žagara!!!!!!
  15. Piesakos. Tieši iekrīt brīvs tajā dienā
  16. Kače netāli no Rīgas štrāses Talsos ir manam krusttēvam pirts ar foršu apkārtni ezeru voliķa laukumu utt uz diennakti maksā 200 ls es varbūt varētu pa kādiem 100 uz 2 dienām sarunāt un pats samaksāt pusi ja būtu gribētāji braukt uz sho galu Varu arī dabūt bildes no apkārtnes lai zin ar ko ir darīšana
  17. I`m in.
  18. Piektdienas vakaros jau saaks probleema ar adminiem un par riitiem nerunaasim. Veel ir gadiijumi kad kaads saak iideet kad netiishaam 2 nospiedis un pietruuka 1 vote vai arii kaads aamurs pa labi pa kreisi meetaa votekick vai ban. REC!
  19. Taa ej iekshaa shinii adresee http://downloadcenter.intel.com/SearchResult.aspx?lang=eng&ProductFamily=Graphics&ProductLine=Processor+graphics&ProductProduct=2nd+Generation+Intel%C2%AE+Core%E2%84%A2+Processors+with+Intel%C2%AE+HD+Graphics+3000%2f2000 Pabrauc uz leju un izveelies draiveri peec savas os ja tur nav tava os tad tur augshaa var saspiest kaadu vaig.
  20. Ieej videokartes driver options un meklee tur jaabuut scaling setingiem un tur varees nomainiit kaa tev ekraans stiepjas kjipo scale to full screen or smthn.
  21. hz es uk lietoju lebara bet moneetas gan neskaitiiju ko norunaaju vienreiz pa 2 ned 10 paundu top up`s un bija labi.
  22. Legenden

    Mega Misija

    Aizpildiiju Tagad kur ir tas velosipeeds ko tu soliiji ?
  23. Pilns google ir ar pamaciibaam par sho kaiti pasham kaadriez taa bija tur var buut gan skanjas draiveris gan tas ka monitora refresh rate nesakriit ar ingame refresh rate utt.
  24. BF2 = singplayer nemaz nebija BF:BC2 = leeta parodija par BF BF3 = BF2 remake tikai ar labaku grafiku un neviens normals BF speeleetaajs nepeerk vinju deelj SP
×
×
  • Create New...