Jump to content
GIGN Forum

Kikised*

Mirstīgais
  • Posts

    173
  • Joined

  • Last visited

About Kikised*

  • Birthday 12/25/1995

Profile Information

  • Location
    ^^_
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://gign.lv/

Kikised*'s Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

1

Reputation

  1. protams, to bezmaksas utilītu var uzmest! Bet NEKO UZ VIŅA NEVAR IZDARĪT NEKO, pat SAFE MODA nevar ieet. Un Vīrussu saķēra kačājos cs'am WALLHACKU :D:D vot draugi.
  2. Problēma tāda, kad slēdzot datoru iekšā nerāda neko un nevar ieet caur safe modu. Sāk rādīt ekrāns tad, kad ielogojas profilā un tad sāk mest ārā daudz cmd logu. <c:users/maris/appdata/local/temp/3294/tm/unreal.bat syswow64 explorer.exe arī nerāda, switch user arī nevar, task menegeri arī nevar atvērt. Ko lai dara? Kā salabot? cerams, palīdzēsiet. Paldies!
  3. visu windows netaisos parinstalet. gribetu dzirdet ko citi saka.
  4. tad pie vainas ir 64bit?! Un neka sho lietu nevar labot, lai fps normali stav, nevis leekaa?
  5. pentium® dual-core cpu e5300 @ 2.60GHz 2.60 GHz 2 gb ram win7 64bit vai tad vajadzetu but mazam fps?
  6. Ka lai sataisa fps, viss ko zinu ir izmēģināts? Spēlējot, man fps itkā 100fps, bet kad parādās kaut kādi amxmodx stati vai rules, vai uzsprāgst granātā, tā fps strauji nokrītas. Un vel kad uzspiež uz scoretab, tad fps nokrīt par -10. Bet mapē awp_pool vispār nevar paspēlēt, jo fps nav augstāks par 10. Kas varētu būt pie vainas un kā to labot? paldies, cerams palīdzēsiet!
  7. manliekas, ka demo ir saplīsis ;D , bet par tiem prokoloiem, tos var mainīt ar core.dll iekš cstrike mapes. Ja vajag 47protokolu, iemet 47protokola core.dll, ja 48p., tad 48p core.dll.
  8. uz flashu windu uzmetu ar šo te. "wintoflash_070026"
  9. Nesen biju atradis latviešu saitu, kur bija sarakstīts pilns ar cs properties komandām. Bet vairs nevaru atrast to saitu. Varbūt kāds var iedot sarakstiņu ar šīm komandām? Dažas cik atceros: -heapsize -freq -dxlevel -16bpp -32bpp + vel -noforce 3 komandas, tikai kā viņas tur precīzāk rakstījās. edit: atradu..
  10. kā lai tiek pie sīkākiem iestatījumiem, lai vai izmainīt kaut ko? Ir tikai intel cp. edit: un vel nightvision kad iesledz, tad fps 5-20
  11. Tā jau itkā viss būtu ok, bet spēlējot, kad granāta uzsprāgst vai zibens nosper, vai atveru scoretab, tad fps loti nokriitaas
  12. tad vienkārši jāatstāj ķeksis pie pirmā procesora un pārējos off?
×
×
  • Create New...