Jump to content
GIGN Forum

Oooo Your In Da Army Now


Teddy
 Share

Recommended Posts

heh, iedomвjos skatu - mobilizзtas visas rezerves, stвv bariтр normвlвs unifromвs un ar ieroиiem, pвrзjie civilajв un ar mietiem rokвs, jo ekipзjums ta visiem nepietiks :) forрa armija.

ф, vзlviena vоzija. Stвv braрie latvju bвleliтi ar saviem trim tankiem pie sвniem, lai apturзtu pretinieku armijas tanku armвdas :)

Edited by HyperBoy
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

par tiem tankiem hyperboy, vienreiz jau kas līdzīgs izdevās (bermontiāde). šitas viss atgādināja vienu gudrību - karā nereti drošākā vieta ir raķetes vai granātas radītā bedre, jo negadās bieži, kad tur uzreiz trāpītu vēlreiz.

Link to comment
Share on other sites

Gatavojieties! Nostradamus 2011. gadā pareģoja WW3! Esiet gatavi mobilizēties! Salasiet jau sev siltās apakšbikses un sūda dakšas, lai dotos aizstāvēt savu tēvu zemi. Prasi nevis, ko Latvija var darīt tavā labā, bet ko tu vari darīt Latvijas labā!

Bet ja nopietni, tad man ir vienalga esmu vai neesmu tajā rezervē. Ja arī sāktos kāds militārs černis, tad mūs mestos aizstāvēt NATO - Nāvējošs Alkohola Trūkums Organismā (tāds jociņš - spociņš man te paspruka, he he..). Ja tas [konfilkts] izplestos vispasaules mērogā un būtu baigā karadarbība, tad varbūt arī sāktos vispārēja mobilizācija. Bet nu tā kā tuvākajā laikā neredzu īpašu iemeslu tam, tad turpināšu sēdēt mājās un audzēt cs skilu, lai varu pilnvērtīgi aizstāvēt māti Latviju.

P.S. Taisam Latvijas Bruņoto Spēku Rezervju Specrotu - "T3h GIGN" !

P.P.S. HyperBoy, gaisa spēki arī mums ir vareni :D

EDIT: whitesnake, kalašu vairs nav. Tos mēs atdevām Irākas armijai. Tjip bija jau nokalpojuši savu laiku. A irākiešiem gan jau derēs.. :D Mums tagad ir k-kādas XXL zviedru triecienšautenes un M-16.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

būtu mums kā Šveicē, kur katrs vīrietis no 18 gadiem iziet militārās apmācības kursus pāris mēnešu garumā. pēc kursiem viņam izsniedz pamata militāro ekipējumu (apģērbu, pričendāļus un atļauju uz stroķi), lai varētu uzturēt kārtību un drošību valstī krīžu un kataklizmu gadījumā.

a tā baigā jēga dauņiem kalašu dot un ierakumos sēdināt

Edited by whitesnake
Link to comment
Share on other sites

Neviens jums nedos ij shaujamo ij neko. Palasiet veel, un tur uzdevums ir arii paliidzeet dabas katastrofaas un straadaat melno darbu, piemeeram, neesaat smilshu maisus pluudu laikaa. Piedaliities masu ugunskreeku dzeeshana ij taa taalaak. Visreaalaak ka pieliks pie infrastrruktuuras, un buus jaadminee armijas serveri :)

Kalashas un m4 aptruuksies jau karaviiriem. Paareejos suutiis kaujaa ar knife :P

Link to comment
Share on other sites

whitesnake, tiešām gribi, lai Latvijā jebkurš izejot apmācību saņemtu kalašu un vēl tur kaukādu aprīkojumu? personīgi man, tad būtu bail uz ielas iet bez bruņuvestes un kaukāda vairoga. nevar jau zināt, kuram un kad uznāks vēlme "apkarot teroristus''. beztam, nedomāju ka visi spētu nodrošināt to, ka mazi bērni netiek pie ieroča.

Link to comment
Share on other sites

samudrījos ar to stroķi. biju domājis atļauju ieroča nēsāšanai un turēšanai. tur viss ir tīri nopietni. mājās obligāti jābūt drošam seifam, kur to turēt un par nodošanu citam rokās ir kriminālatbildība. domāju, ka normāli augušam cilvēkam 21 gada vecumā nebūs vēlmes nēsāties ar kalašu pa rajonu un svilināt žīdus. tas ir mentalitātes jautājums un tajā latvieši stipri atpaliek no attīstītākām tautām.

Link to comment
Share on other sites

ja būs karš es LV nepalikšu :) man vienalga vai ir jākaro vai nav, es negrasos būt kaut kāda lielgabalu gaļa. No otras puses, ja man iedotu Eurofighter Typhoon (eh nupatās noskatījos Top Gear epizodi, tur bija dragreiss, un pilots taifūnam bija tik jauns, aš skaudība piemetās)... varētu arī pakarot :)

Link to comment
Share on other sites

Jautājums, kuru uzdod rektors ? :)

Link to comment
Share on other sites

Ir atskriiba, vai tev vienigajam majas ir automats un tu vari sakt nesaties pa ielu un visus skaidit, vai ari visiem ir automats un tiklidz tu saaac staidit, taa arii tevi izskaida!

Un ASV viniem tiesi tapec ari NAV tadas problemas ar ierociem (nu piem ka kaads vicinatos masina ar pistoli, ja vinu nelaiz garam), jo visiem ir ieroci. Un ka mes labi zinam, tad ar ieroci nedrikst vicinaties. Ja izvelk, tad ir jasauj!

Beefs

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...