Jump to content
GIGN Forum

RadioActive

Mirstīgais
  • Posts

    302
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by RadioActive

  1. Es par to pasu iedomajos, termopasta, cpu kuleris. Parbaudi tos abus - teoretiski, nomainot kuleri vajadzetu palidzet. Tie 3 kuleri ko tu esi pasutijis neko daudz nedos - vini vienigais samazinas korpusa temperaturu un parejie komponenti tiks pie svaigaka gaisa. Tas ir ar piebildi, ka pareizi vinus saliksi.
  2. Nu ja dēļ kaut kāda cs vēl reģistrus čakarēt. Risinājums: nopērc steamoto!
  3. -33 valvei un kaut kāds hoard, tūlīt uzzināsim kas tas tāds pa zvēru. Apraksts jau graujošs:
  4. ImMortl vispār jau nav tik sarežģīti jādara. Ipb3 ik pa brītiņam atjauno informāciju, tātad var panākt to lai viņš atjauno arī čatu, jo šobrīd ir tā, ka zina ienāk db, bet neparādās čatā - tātad ipb atjauno čatu pie izdarīta shouta.
  5. Nu jā, ir jau muļķīgi iemest vienu izvilkumu no čata, bet šādi jautājumi ir bijuši daudz. Nevarētu teikt, ka te vairums ir izpalīdzīgi civēki. Ah nu vienam šis šķitīs smieklīgi, kāds ņems pie sirds un cits teiks, ka vajag palīdzēt. A vot paskaitiet cik cilvēkiem esat palīdzējuši un cik esat "atteikuši", jo vienkārši ir tādas elementāras lietas ko var atrast bez piepūles un uzskatu, ka šī ir viena no tām lietām. Ā šis notika kamēr spēlēju gignā. Laikam varu uzmest atmasku, ka biju aizņemts.
  6. Izglītotā jaunatne - šim pēc gada jābeidz 9. kl.
  7. Šitam tak sejā rakstīts, ka viņa prātiņš ir way up in the sky! Man tevis tiešām žēl.
  8. A niku piereģistrēji? Tas, ka reģistrējies tikai mājas lapā neko nedod!
  9. Eu nu kamon. Kas jūs visi guļat? Pfff mīkstie!
  10. Tad man ir vēlviens jautājums. Kāda starpība starp xampp, apache un lighttpd. Kaut kur lasīju, ka lighttpd esot izturīgāks kā apache pret liela daudzuma kverijiem.
  11. Kas sasodīts ir dynamic portal engine!? Nu ok iztulkot es protu bet pat māte google man nespēj paskaidrot ko tas zvērs ēd. Sliecos domāt, ka tas ir tas pats CMS. Vispār ieej šinī adresē un izvēlies kuru sirds vēlas.
  12. Nu priekškam tu taisi vēlvienu tēmu ar precīzi tādu pašu jautājumu. Iemet kaut kādu koda paraugu kur tu vēlies to voti dabūt. Kā arī vote kodējumu, lai zin par ko ir runa. Tikai lūdzu nemet te tagad pusi savas mājas lapas. Izmanto kādu kodu glabātuvi, piemēram http://pastie.org/
  13. Cik es zinu un saprotu tad droši vien ka pārkarst nevis video karte bet procis, jo cik atceros biosos varēja uzstādīt pie kādiem grādiem kompim izslēgties vai vispār to darīt. Jā apraksts noderētu.
  14. Novelc Everest, apskaties kāds tev ir čipsets, novelc čipsetam draiverus un mauc.
  15. RadioActive

    Bārmenis

    Vispār jau valmierā 36. arodvidusskola pasniedz tādu sūdu.
  16. Nu diezvai caur html iznāks palaist kādu php ja nu vienīgi ar ifreimu. http://w3schools.com/ Reku tev kur palasīties, bet augstāk minētais ieteikums tiešām ņemams vērā.
  17. Tak cik šādu problēmu nav jau atrisinātas. Izmanto meklētāju. Droši vien vecā problēma ar rūteri vai ko tādu. Ja ir rūteris tad atver portus serverim.
  18. Pirms velc pluginu novelc .sma failu. Atrodi rindiņu kas ir stipri līdzīga augstāk minētajai. Nomaini pret augstāk minēto un saglabā failu. Pēctam viņu vaig nokompilēt. To vari izdarīt ar AMX Studio (laikam tā viņu sauc) vai arī atrodi amxx online compiler. Nav tik sarežģīti un būsi ko jaunu iemācijies!
  19. Ja tas steams vai geims tiks iztulkots tik pat tizli kā windows tad esmu galīgi pret. Ērtāka tomēr ir angļu valoda.
  20. Precīzāk: Caur šo palaid serveri, nevis kā parasti un tad ja serveris nokrasho tad viņš viņu palaiž vēlreiz.
  21. Es ar noteikti iesaku Atech X7. Nesen iegādāju 636 veicī pa 13ls. Pirmstam bija tāda pati un nogāja 4 gadus.
  22. Tā jau telefons zbs. Ātriem gadījumiem fočiks arī pietiekami labs, bet kā jau teicu tikai ātrajiem gadījumiem. Viens un lielākais mīnuss ir tas ka viņs mēdz bremzēt, jeb tas ir tikai man. :/ Tā jau ļoti ērts. Sakarā ar GPS...emm viņs ir, bet ir ļoti neprecīzs, taču labums ir tāds, ka adreses vari atrast ja gadījumā kas. Nets ir zem tele2 un bez problēmām. Tumbiņa man nāca līdz un ir tīri ok. Pašam telefonam skaņa ar nav slikta, bet varēja būt nedaudz skaļāks.
  23. RadioActive

    Paypal

    Vo, vo izdari kā es...aizej uz savu banku un pasaki, ka nevari kari paypalā reģistrēt - lai dod tādu kādu var un viss.
  24. Lai slēdz visus trakerus un dc++ serverus...redzēsim kā pēctam lielo papuču dēli sāks īdēt, ka nav kur filmas un programmas novilkt. Varu derēt arī pašu papuču dvd kolekcijas vairs nebūs tik lielas. Aizslēgs dažus lielākos trakerus 3x vairāk mazie būs vietā.
  25. Nu beidz http://w3schools.com/html/html_lists.asp
×
×
  • Create New...