Jump to content
GIGN Forum

Saldais

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Saldais's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Ja X7, tad kuru? Viņas atšķiras! EDIT: X7(1) X7(2) Pēc mana uzskata labākie, bet XL-750K nevar i-veikalos atrast, kurš būtu priekš manis labākais variants no X7.
  2. Sorry par Double, bet, vai ir kkādi vēl varianti?
  3. Atvainojos! Bija doti 2 vienādi linki! Labots! P.S Personīgi nepatīk tā lielā poga. Labprāt nopirktu XL-750K, bet nekur nevaru atrast EDIT: P.S.S Razer Diamondback neietilpst budžetā.
  4. Kur i-veikalos var nopirkt to A4TECH Oscar Laser peli? Negribu tik to X7, kurai ir viena liela poga sānā. Nekur nevaru atrast. Itkā ir 2vi varianti: X7(1) X7(2) Kuru? Labots! (Bija doti 2 vienādi linki)
  5. Kāda ir atšķirība geimojot starp optisko un lāzernieci?
  6. Vai starp šīm X7 pelēm ir kāda atšķirība?! X7(1) X7(2) Atradu, viena ir optiskā, otra ir lāzerniece. Kura ir labāka? Izskats laikam ir vienāds. Deathadderis neatbilst budžetam. Jā, esmu viņu paturējis rokās, un zinu, ka tā pele ir laba, taču, gribu ko lētāku. P.S Paldies par atsauksmi! Prieks, ka kāds palīdz.
  7. Es izmantoju 1.2. Man teica, ka ar zemu sensitivity spēlējot, Kinzu rada problēmas. Bet nu ja jau tu saki, ka tādu nav, tad jau izklausās ņemama pele. Vēl kādi varianti? Kāds var izskaidrot par A4TECH pelēm kko? Tās ir lētas, bet vai tās arī kalpo ilgi?
  8. Tev pašām ir? Kā ir ar to akseleratoru? P.S Skatījos arī tās A4TECH peles. Viņās ir ilgi spēlējošas?
  9. Lietotu nepirkšu! G5 ar nepirkšu, draugam ir. Pārāk liela un man neparocīga. P.S Paldies CHILLSIDE par Linku!
  10. Ir uzradusies šaise. Saplīsa mana mīļā pelīte. Domāju pirkt jaunu, bet vēl neesmu izdomājis kādu. IR budžets - līdz 25 Ls. Skatījos SteelSeries KINZU, bet man teica, ka tai ir iebūvēts akselerators. Tas nozīmē, ka ar mazu sensitivity spēlēšanu var radīt problēmas. Vai kādam šī pele ir? Kādas atsauksmes? Vai varat arī ieteikt kādu citu labu peli? Paldies!
×
×
  • Create New...