Jump to content
GIGN Forum

Bandits

Mirstīgais
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

Bandits's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Bet ja man ir bans, bet es uz steama nekad neesmu licis čītus(neeju ar čitiem) vac serverī, man nobanos steamu? Vaitad nebano par to, ka tas VAC uzķer, ka man ir čiti ieslēgti?
  2. Bet piemēram, kaut kādos turnīros jau ir VAC?
  3. Sveiki, gribēju jums paprasīt vienu jautājumu. Man ir MCK internets un nezinu kāpēc, bet man daudzos serveros ir bans. Iespējams tas ir tāpēc, ka MCK ir datorssalons, kur var spēlēt CS 1.6 un tur visi čīto un tika banoti. Varbūt tas ir pie vainas. Bet ne par to ir runa, bet gan par to, ka, ja man ir serveros bans un varbūt, ka vēl kādi nāks klāt, man STEAMā tas neko neietekmēs, neliks banu vai ko tādu?
  4. Vari pamēģināt: Start Control panel region and languege Keyboard and languages Change a display language: ja tev tur ir krievu, tad uzliec un spied aplly un ok.
  5. Nav ne jausmas kas ir sborka ar visādiem sūdiem. Man ir Win7 Ultimate.
  6. Kā izpaužas "kompileto"?
  7. Sveiki! Vai man ir vērts pirkt Steamed CS, ja man non-steamed īsti neiet. Man ir tā: Ja kad tikko ieslēdzu datoru ieeju CS un uzreiz piekonektējos serverim man viss iet, visu dienu kaut vai. Bet ja izeju ārā vai to neizdaroju, kad ieslēdzu datoru man kad konektējos klāt serveim vienkārši uzkaras. Tas varbūt ir dēļ kādas programmas kas startējas kopā ar Windowsu? Man Win7 Instelējot Steam uzmet erroru. Pārinstelēju, tas pats.
  8. Sveiki, vai bildē redzamais ir normāli? "Atvēlētā video atmiņa" nozīmē cik video resursi ir pieejami vai kas? Vai videokarte darbojas uz maksimālajiem iestatījumiem un ja var, kad kā tos var mainīt?
  9. Tev win7/Vista? Ja ir, tad: 1.My computer. 2.Local disc C:/ 3.Program files (vai arī kur jums atrodas ''Valve'' folder.) 4.Atveriet Valve 5.atveriet ''Cstrike'' mapi 6.Augšā starp uzrakstiem ''Burn'' un ''New folder'' atrodas uzraksts: ''Compatablity files'' 7.uzspiediet uz konkrētā uzraksta, un tādā veidā jūs varēsiet sākt demo meklēšanu.
  10. Sveiki, atkal man CS problēma. Šoreiz spiežot uz cs itkā eju iekša, parādās melna bilde un viss, uzkras un var iziet tikai ar ctrl+alt+del Win7 3 GHz procesors 2 GB ram 700 mb Intel videokarte
×
×
  • Create New...