traktorists^ Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 techa norm papisis: 5194 4683 3843 1738 btw alucards arī gadījumā nav sodīts? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 techa pa šim 2 dienam ir tik loti smukus ciparus papi@^$#is :fsckinsad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 :fsckinsad: Njaa techa izcelas negativaa nozimee Piekriitu odinjam vienam ciemam jabuut centraa, parejos buuvejam kur gribam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Town hall vajadziigs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 ceturtajā uzcēlu , bet nekādas vajadzības viņu lietot nebija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 es gan lietoju town hall, lai dabutu atrak culture pointus, šodien un vakar uzliku celebration, lai parīt varētu celt trešo ciemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
*ByD. Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 ja ir vairaki ciemi tad tas town hall pilniba nav vajadzigs jo atri vinji sarazo to culture point !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 (edited) man ir vajadzīgi pāris brīvprātīgie, kuri kopsummā varētu man aizsūtīt reinforcmentu ar 300 def troopim. laiku varēs vēlāk sarunāt ka būs kāds pieteicies ( ja tādi vispār atradīsies) Edited January 5, 2008 by jonass Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted January 5, 2008 Report Share Posted January 5, 2008 Iet uz slikto pusi, jo apnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 mana inaktīvā 465 pop ferma pazuda un pārējās fermas kaut kā hiitras kļuvušas, pa retam tik kādu resursu nozogo. šausmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 un pārējās fermas kaut kā hiitras kļuvušas, pa retam tik kādu resursu nozogo. šausmas Priecājies, ka vislaik varēji zagt. Citiem vispār nav ko spert. Man mēneša laikā no mana 9x9 lauka ir pazuduši kādi 10-12 ciemi, un tagad manā 7x7 lukā ir palikuši 4 ciemi, no kuriem vienam ir 660 pop, 2 gauli un 1 teutons, kuru, kad uzcelšu katapultas, nesīšu ārā. Runājot par katapultām, cik viņas jāceļ, lai kaut ko varētu nobrucināt? 10? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 kaut vai ar divām! Man tāds jautājums , kas ir tas nosvītrotais aplis pie alianču statiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 6, 2008 Report Share Posted January 6, 2008 laikam ka alliances vidējais pop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 6, 2008 Author Report Share Posted January 6, 2008 jap vidējais, kurš gan atjaunojas ne uzreiz Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Standarta nuuugis Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 (edited) paldies bencik, deadalive un nereālajam par sūtītajiem resursiem, un paldies orcam par ciema pilnveidi! Edited January 7, 2008 by traktorists^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orc Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 btw tev no manis naak arii visi pa 200 uz jauno ciemu, un arii no tava pirmaa ciema ar naak resursi, iznjemot koku, jo to tev pasham vajag , un no kautkaa veel es sarunaaju. Njem par labu Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 un man par glabāšanu! Viss, esmu ļoti nokoncentrējies uz otru ciemu! Vienīgais , kas traucē tas ir krops , jo maz ienāk stundā, proti nozagt arī tik ļoti daudz nevar , so jūs varat man pa 1k sūtīt kropu Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 ak, jā, plikais, paldies arī tev, ka nosargāji manus divus settlerus patiešām bija prieks ieiet un redzēt atbalstu no jūsu puses btw, orc, tagad man pirmajā ciemā noteikti vajag updatot crop, jo tas šobrīd smagi iesūkā ā, un kā varēja nomainīt ciema nosaukumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 patiešām bija prieks ieiet un redzēt atbalstu no jūsu puses btw, orc, tagad man pirmajā ciemā noteikti vajag updatot crop, jo tas šobrīd smagi iesūkā ā, un kā varēja nomainīt ciema nosaukumu? Es arii ilgi mekleju bet var nomainit pie profile-> profile . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 aj, sāku apsvērt domu par acc dzēsšanu, jo es esmu ferma un tur neko nevaru padarīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 hmmm, paņem sitteri? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 Nu lol VECIIT sitteris tev ir ? Ja nav dabuu, no visaam situaacijaam var atrast situaaciju, padoshanas ir vieglaakais celjs Always ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 nav man sittera un ja arī būtu, tas neko nedotu. nejau tas ka viņš man resursus tur baigi zog. vienkārši bezjēdzīgi spēlēt, kas es visu laiku crannijus celšu? kāda jēga visu laiku aizstāvēties? sākšu celt crannijus par daudz, atnāks ar katapultām un nonesīs. no visaam situaacijaam var atrast situaaciju es pieņemu ka tu domāji "no visām situācijām var atrast izeju". tad atrodi, jo es te izeju neredzu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 7, 2008 Report Share Posted January 7, 2008 kas tev ir pa rasi? Ja ghauls - tad vieglāk. Bet tieši tā - cel cranny - arī spečuki ir būvējuši līdz pat 7 cranny - lai izsargātos no uzbrucējiem. Viens ieteikums - resursus ātri var iztērēt - struktūru upgredos, iemetot armijā un ieliekot tirgū - no tirgus pēc tam var izņemt (ja resursi ir svarīgi tad liec ar 1:2 kursu) saražoto armiju sūti uz savām oazēm - ja tādu nav - pie draugiem. iesaku visiem silti - ja nav katas uzbrukumā un nezināms pretinieks - pēc iespējas palaist viņu cauri - pēc tam zināsiet cik daudz defa jāsavāc lai sadotu pa zobiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now