jonass Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Es esmu ļauns, man ir 3 acc un drīz (iespējams ka rīt) no visiem sūtīšu resursus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Tā bija tikai tāda idejas pamešana , bet lāča doma nav peļama also Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 (edited) mans pašreizējais stāvoklis >>ŠEIT<< nu jau clay 30 Edited November 8, 2007 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 nu es domāju ko darīt... man pašam ir 14clubswingeru. Es iedomājos, ka varētu aizsūtīt kādu vienu vai divus uz viņa ciemu, tā pabiedēt vai hz ko, jo man laika 6h līdz viņam jāiet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 es varētu uzbliezt travian sadaļu, bet nezinu vai tur tiešām būs daudz ko rakstīt Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 8, 2007 Author Report Share Posted November 8, 2007 nav mums nekādas nepieciešamības pēc tādas sadaļas, team fortresam uztaisīja, bet tāpat visu raksta vienā topikā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 (edited) Es jau cepju augshaa forumu, peec paaris minuuteem buushu uploadojis un sakonfojis EDITED: roger Edited November 8, 2007 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 Tedij nevajag! es negribu pa vairakiem forumiem staigat. ja tiešām vajadzēs uztaisīšu te. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 8, 2007 Author Report Share Posted November 8, 2007 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 (edited) man jau taisa barakas un marketplace bus nakamais ko uzbliezisu! un aplauisu blakus esoso ciemus ! es domaju ka es ta vareshu darit ko vincister? viniem daudz sliktaks ranks un pasi nav uzbrukushi! es strauji attistos P.S. pasakiet ar 1 phalanx karaviru iespejams aiziet un aplaupit ciemu ja vinam nav karaviiru? nu norm kko iegushu vai neka? STEIDZAMI vajag zinat! a izlasiju ka can carry 30 resources Edited November 9, 2007 by kroplisj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 (edited) vajag vismaz 2, ja ne tas viens karavīrs nomirs, kaut gan viņam nebūs neviena pretinieka. EDIT:P.S. Laupot resi nāk reāli ātri... Man gan tagad tie nav sabalansēti, piemēram lumber man ir 32, bet crop ir jau 1200... A manam 3. akauntam jau 2x uzbruka. Edited November 9, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 nu cik tad apm karavru vjaag lai norm varetu kko majas atnest ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Divus vismaz vajag , lai aplaipītu , bet tie tavi phalanksi varēs tikai 60 resursus panest, tas nozīmē ~ 15 no katra tikai! Tātad rēķini cik tev karavīrus vajag lai kaut cik normāli atnestu mājās Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Viens pediks mani aptiirija , aisutiju vinam pm , vairs neuzbruk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 pag, pag, juus gribat teikt ka dzheki ir tik stipri ka var jau ciemus nest nost ? tojist 3-4 dienu laikaa var izveidot tik stipru armiju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Man jau viens čalis uzbruka ar 45 clubswingeriem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Čīteri Nu viņi visus spēkus veltīja armijas veidošanai laikam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Teutoņu pirmie karavīri ir ļoti lēti, bet vāji. Bezaizsardzības aptīrīšanai viņi der, bet kādai lielākai cīņai gan ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 (edited) bļin, kamēr biju skolā, man arī divi jau uzbruka un patlaban tiek gaidīti vēl divi uzbrukumi. maitas! un viens ir no aliances 68ers, kuri mums LV ir pie naps (nu, labi, es vēl neesmu aliancē, bet tomēr). tātad ja gribat kādam dzīvi sabojāt --> deicidemilan un strk [EDIT] es tam deicidemilan aizsūtīju vēstuli, izskaidrojot, ka es esmu (kaut vai vēl neoficiāli) alliancē, kura ir viņiem pie NAPs un teicu, lai beidz man uzbrukt, šis man atbildēja - "Ok! Until that time comes your my enemy. ", bet pēc tam, kad pateicu, ka par to viņam nāksies atbildēt, viņš pateica, ka tas tikai tāds joks bija un man vairs tuvākajās dienās neuzbruks. tā ka gan jau ar to nevajadzētu būt problēmām, bet tas strk man atkal uzbruka ar 20 clubswingeriem un veselus 20 resourcus nozaga Edited November 9, 2007 by r&r Link to comment Share on other sites More sharing options...
kroplisj Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 oi ku man labi noveicas neviens neuzbruk! es taisu lenitem mazu armijinju ! gribeshu jau rit no rita normali uzbrukt! un ar laupijumu padalities ar vincisteru , jo markets man ira jau ^^ cropa man maz Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 man ir tikai crany 4 lvl un resus buuveeju , crop man ari tikai 15 stunda naak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Džeki nesāciet nekādas dižās darbības kamēr jums nav vismaz lvl4 cranny kas noglabā 220 resursus (gauliem attiecīgi 440) Vienmēr pirms ejiet gulēt iztērējiet resursus (bet prātīgi), jo laupītāji nāk no rīta ap 6-10, kad jūs vainu vēl guļat, vai arī jau esat skolā/darbā. No rītiem parasti resursi uzkrājas vairāk nekā cranny spēj turēt, tapēc tas arī labākais laiks uzbrukt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Džeki nesāciet nekādas dižās darbības kamēr jums nav vismaz lvl4 cranny kas noglabā 220 resursus (gauliem attiecīgi 440) Vienmēr pirms ejiet gulēt iztērējiet resursus (bet prātīgi), jo laupītāji nāk no rīta ap 6-10, kad jūs vainu vēl guļat, vai arī jau esat skolā/darbā. no rītiem parasti resursi uzkrājas vairāk nekā cranny spēj turēt, tapēc tas arī labākais laiks uzbrukt Nevereeju izdomaat, buuveer rally point vai taisiit 4lvla cranny, uztaisiju 4lvla cranny tagad vaacu resursus rally pointam, bet vel iisti nezinu vai vaig.. varbuut uztaisiit granary un tad taisiit.. varbuut vareetu pateikt kaa buutu pareizaak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 Nu ja tu taisies taisоt armiju, tad vajadzзs rally point, bet ja tв patвm, tad tas vispвr nav vajadzоgs. Man ciemв vispaє stвv tikai cranny uzbыvзts uz 1lvl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted November 9, 2007 Report Share Posted November 9, 2007 ja tev vēl resursi nenāk pa 30 katrs un crop vismaz 10, tad nebūvē granary un visu pārējo, kas vajadzīgs marketplace, bet paplašini resursu laukus kamēr nāk. rally point būvē tad, kad būsi gatavs (normāli nāk resursi) uzcelt barakas un uzreiz uztrennēt vismaz 15 clubswingerus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now