bencik Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Mirsti Un runajot par to droshiibumana ciemaa, peec pedejiem prikoliem ar FFH es neesmu tik drosh, kad man neko virsuu neuzsutiis , tapeec ceru cipruss, kad tie setleri paliks neaiztikti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinituu Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 kaadu laiku atpakaļ rakstīju - ļoti droša vieta kur nolikt settlerus ir pie savējiem trapos - suuti settlerus kaa raidu - un vini iekritiis trapos = peec tam kad vajag paprasi lai atbrivo. nakamais - ppar defu - skatiijos vienu reportu shiis sadaljas 136 lpp. kopumaa tev ir labi rezultati aizsargajoties. vinam nomira 1/4 dalja no armijas - otreiz virsu ja naaks tad naaks tik pat liels - tas noziimee - vaajg trapus un pieljauju vismaz 500 phalanx - un tad apetite uz ilgiem laikiem buus apsiikus. atcerieties - muuri paagstina defens loooooooti pat buutiski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TI-83+ Silver Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Wtf notiek ar -AC-? T_Y (-AC-1) atdaliijaas, tagad [D] (-AC-3) arii. Tas taa ir plaanots vai vienk visi satin makshkjeres? Ja tin makshkjeres tad bezmazvai gribas nomainit aliances, shita tak galigi nerule. Sakuma -AC- izmanto protekcionaismam un tad, kad jasak reali -AC- aizstavet, tad puff... Dzirdu gan, ka -AC- forumos nekas nenotiek utt. Mok tape? Vai varbut tas ir vienk strategjisks gajiens, lai nepazaudetu visus playerus, tikai 1u allianci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 labs jautājums, izskatās stulbi. aizrakstīju vēstuli Kronic, nez ko viņš teiks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Lo fata faak, pamostos un arii skatos, kaut kas nav laaga Redzees ko Kronic teiks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 (edited) Da ladna EDIT : Nemaz neapskatījos.. http://s6.travian.com/berichte.php?id=9383509 psc Edited January 27, 2008 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 EDIT : Nemaz neapskatījos.. http://s6.travian.com/berichte.php?id=9383509 psc psc vnk ciklops jau saak muus sist... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 KAro4i viss jasna , -ac- tagad jau 16 rankaa ,man ari paradijas paris uzbrukumi uz mani - mezazveru saka sist cyclops lai gan vins teica , ka mus neaizstiks. Karo4i dirsa ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Esmu galiigi un pilniigi nonests crops -300 un tirgus arii nav.... vareetu kaads uz pulkstens 21:00 atsuutiit 800 cropu.... vai arii ar traktooristu sarunaajat citu llaiku, jo es shodien neesmu maajaas uzbuuveet tirgu paaris leveljus un 2 ciemam paliidzeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 es esmu cepts , crop no 600h tagad -2 , no mājām palikušas armory , blacksmith , warehouse :/ zaudēts vairāk kā 200 population Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 uj dzheki, man juus visu nakti bija zheel, seedeju skatijos paariiti filmu.. ik pa laikam iemetu aci traviana attack listaa,mm, tur netruuka uzbrukumu, jauki izraveeja juus aara Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 (edited) man viss report lists bija pilns ar new attack from SPRaid Edited January 27, 2008 by hero Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 tad na*** juus nesakat, ka vajag paliidzteet? man defensiivaa armija gan celjaas pagaidaam, ofensiivaa diezgan vaaja, bet to arii sha celshu. sakat, kas par suudu un paliidzees tak kaads barinjsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 man jau vairs nevar paliidzeet , man -150 crop un granary izniicinaats Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Hero bija diezgan gruuti palidzeet, bet kaadu plaaninju vareja uztasiit... Runajot par cyclopu, tas bija vinja sitters Un par to -AC- pagaidaam pats esmu lielaa nesaprashana Link to comment Share on other sites More sharing options...
hero Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 -AC- ir pieteikushu karu visiem FFH varbūt mums arii vajadzeetu saakt sist ffh , vareetu sakuma to cyclopu nosis lai neuzbruuk centra ciemiem , negribeetu lai ari 2. ciemu man nosit Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Labriit es piemeram daudzu jau FFH, sheit neder visas alianses plaans, te vajag ar saviem kaiminiem sarunaat un nest nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 cik sapratu, tad [D] izstājās no -AC-, jo nekādu lielo labumu no tā neieguva. Kā viens tur rakstīja - viņi mūs neatbalstīja un padarīja par mērķiem, jo mums bija jānēsā viņu vārds - nu kautkā tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 27, 2008 Author Report Share Posted January 27, 2008 [D] un T_Y nomīza jo FFH piedraudēja ka sitīs viņus ja būs AC vārds, tapēc šie nomainīja. Tā saka Kronic Bet es saku, ka Kronic ir baigais un pats neko neorganizē Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacKnight Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Tā saka Kronic Bet es saku, ka Kronic ir baigais un pats neko neorganizē nu ja jau vins pats neko neorganize nah mes esam vinju wings? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 tāpēc, ka vieni neko neizdarīsim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 ejam uz FFH! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Zemiski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 blee stulbie nodevēji... Man apkārt bija tikai un vienīgi T_Y un [D] tagad es esmu viens pats pie bariņa FFH Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted January 27, 2008 Report Share Posted January 27, 2008 Apkart ir vai nu FFH vai ari -AC- (Bijusie wingi ari) Parejie ir fermas.... NE RULLE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now