Robons Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 EEvvv...... šo piektdien tas ir? Karo4e 70 % ka buuushu, es tagad ar tempraturu majas olas kasu........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 kadam ir briiva vieta masinaa? robbons tu nevari aiznjemties maminjas masinu? es varetu stureet! man ir pieredze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 bļe. būšu pirmais ūber-slikto ziņu vēstnesis: nedēļas nogalē (jā - 5dien, 6dien, 7dien) sola lietu, dažviet pat pērkona negaisu. lietus, starp citu, ir tas slapjais shits, kas pēdējā laikā arvien biežāk ir kritis no augšas un mūs nedaudz pamērcējis. nu enivei, man ir pieredze no gulēšanas (jeb mēģināšanas gulēt) teltī spēcīga lietus laikā, un nekas labs vai patīkams tas nav. nu, vot, nezinu, cik daudzi taisās būt, bet man vispār neiet pie sirds doma, ka vieta zem jumta pietiks tikai dažiem (2 mājiņās jau nu visi točna nesatilpsim). nu vot, tāda situācija. any ideas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 (edited) A cik taas maajinjas lielas, var jau miriigi guleet arii uz griidas. Tikai vaig kautkaadu guljammaisu vai kaadu shtelli ko apakshaa palikt... Piedraazt visu ES BRAUCU P.S. Diesel myb es ar jums vareetu braukt ??? Edited July 6, 2004 by Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
hUr Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 nju par tiem kas brauc pirmie - es ar Hainy runaju vinhs teica ka tiem kas atbraukshot pirmie varetu izradit Kuldigu, taka janikst kuldiga nebus bet par lietutinju nu nez man jau itaka po,nekas patikams jau tas nav, ne pirmo reizi naksies lietu nikt! nu karo4 es ofic bushu P.S Hainy ka sasliks taisas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 blje zb jau 3 reizi raxtu postu karoch riidzinieki savaacas ~18:20 (es piemeeram, aatraak nevaru-jaastraadaa) 5dien pie autoostas narvesena ar jau nopirktaam biljeteem uz autobusu riiga-kandava-kuldiiga 18:40 (2ls) draudziigi saseezhamies busaa un duram uz kuldiigu... taalaak mees varam tikt tikai 22:40 ar busu kldiiga-ventspils(muuseejais pienaak 21:20) atliek tikai luugt autoiipashnieku paliidziibu, vai arii gaidiit 1.5 h... vai arii kaatot kaajaam.. cauri kuldiigai varu riidziniekus izcvest, tiktaal kuldiigu paarzinu, mosh veel liidz hainy maajai... gaidam citus variantus... mees ar Free laikam duram kopaa ar tevi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 6, 2004 Author Report Share Posted July 6, 2004 Buudinjas: cik nu esmu vinjaas bijis (esmu bijis daudz reizes) var satilpt (ja gulj uz zemes) ~13-15 cilveeki! es pats guleeshu teltii! lietu cauri taa nelaizh! panjemiet guljamaisus vai segu ! Mjuuzik shtelle: sarunaaju aparatuuru, bet ir neliela probleema (iisteniibaa pati lielaakaa), NAV tumbas! buutu jauki ja kaads vareetu sagadaat kaadas tumbas (vismaz 90-ieces)! 2 Diesel: nevari ar Daavi parunaat? varbuut tas var aizshaut mums kaadas tumbas!!!! 2 hUr: riit saakshu marineet kaudz ar shashlikiem (ja liis, panjemshu savu uuber natural lielo grillmashiinu) Izklaide pirms izklaides: tie kas atbrauks aatraak vai buus jaagaida kaads naakamais variants kaa tikt uz tusa vietu, tad es jums varu piedaavaat nelielus gida pakalpojumus, lai varat apskatiit Cool diigu (ja buus interese)! Transport: es sarunaashu (meegjinaashu) lai muus aizved liidz turienei (ja vaidziigs buus cerams ka vareesim shoferim samaxaat). Tas taa iisumaa buutu viss! ja jautaajumi, tad prasiet! My phone number is - five nine nine eight six three five Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 6, 2004 Author Report Share Posted July 6, 2004 Pievienoshu arii savu bildi, lai juus visi, kas mani nav redzeesjushi zinaatu kaads gjiimis jaamekle ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robons Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 Karo4e, kuraa datuma tas ir sho nedeeel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 6, 2004 Author Report Share Posted July 6, 2004 CIK TO VAR TEIKT ????? ŠONEDĒĻ PIEKTDIEN SĀKUMS UN SVĒTDIEN DEAD LINE!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted July 6, 2004 Report Share Posted July 6, 2004 PIDARI! Es arii gribu uz tussu, BET nevaru ! aaaaaaaaaaaaaaa bljaaaa kaa es gribu uz to tussu, redzeet visus cs`niku muuljus, bljeeee jobanijs streetball. Vismaz es sportoshu kameer juus bojaasiet veseliibu ar pasha nelabaa dziraam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 6, 2004 Author Report Share Posted July 6, 2004 Ja nav slinkums atbrauc veelaak (liidz 7-dienai)!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 (edited) Centiishos saruzt naudu un tikt esu peedeejaa laikaa bish paarteereejies Jaadabu veel guljammaiss un myb arii telts (( cereesim ka neliis ) ) Edited July 7, 2004 by Dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr Pain Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 Man juus jaaapbeedina un jaasaka, ka iespeejams es nebuushu. Juus jau gan jau nesapratiisiet, bet tik daudz cilveeku, kam jaanodara saapes, bet tik maz laika. Taada ir dziive. Es gan centiishos tikt un iepriecinaat juus ar savu sabiedriibu, bet veel patieshaam nezinu. p.s. tas, ka juus mirsiet, nav atkariigs no taa, vai es braucu vai nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave2cs Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 Nafig mums kautkaadas vecas buudinjas. Prosti teltis panjemat lidddzi un viss!!!! Mozhk nevar iztureet triis dienas teletii? Nevajadzees neko0 maxaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 7, 2004 Author Report Share Posted July 7, 2004 pa buudaam jau arii nav jaamaxaa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave2cs Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 Hainy kartee tu vareetu arii ieziimeet veikalus[Lielveikalus] Lai nebuutu chakars LLAI TEV VEICAAS DARBAA! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave2cs Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 Kas tad muuusu pasauee ir par velti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 7, 2004 Author Report Share Posted July 7, 2004 gan jau ka es paraadiishu manuaali kur ir veikali ! shito baru vienu pilseetaa nevar laist, jo izdosies veel apmaldiities taapat kaa starp 2 priedeem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave2cs Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 Nja kaads nu gan apmaldiisies. Un taatad veel viens jobs> GIDS. :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave2cs Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 (edited) Ja kaads nepaspee atlidot pie hajnija te buus celsh uz Nabas ezeru pa taisno Ieteiktu jums sho izprinteet jo, 12 km garajaa pilseetaa [ja nemazaak] var Patiesham apmaldiities Un neieteiktu braukt caur veco tiltu [atziimeets kartee] TUR VAJAG CAURLAIDES! Nu noteikti dazhi buus tik gudri tad sho karti jums nevajdzees! Edited July 7, 2004 by Slave2cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 7, 2004 Author Report Share Posted July 7, 2004 un kur ir karte ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave2cs Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 (edited) HGaynhsf ru4ii aaraa Edited July 7, 2004 by Slave2cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slave2cs Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 Es nevaru ielikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted July 7, 2004 Author Report Share Posted July 7, 2004 d00h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts