Jump to content
GIGN Forum

Robons

Mirstīgais
  • Posts

    167
  • Joined

  • Last visited

About Robons

  • Birthday 07/14/1987

Profile Information

  • Interests
    Music, Snowboard, Womens..........

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Robons's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

0

Reputation

  1. RAWEN DAUDZ NEDIRS PAR TAAM BIKSEEM!!!
  2. Dzeims vajag vinju aizbraukt apciemot Es uzzinaaju adresi, takaa Vinjs visspar ahujel, kaa vinjs var pa repeeri sevi nosaukt, izlasiet TVNETAA, arpraac man smiekli naaak, vinjs no tas kulturas zin tik daudz ka es no baleta chibinjaaam, galvenais kaa vinjs nomudijaas 1 sept. uz skatuves arpraac visi vinju nodirsa!! Un uz AB konchiem vinjs uzstajas tikai tapeec lai uz konchiem naak mazas meitenes, to pat Ozols pateica... Tirlinjs blje... P.S. Bet garais tas vakars bija labs
  3. Eevvv... davai dzeki.... GIGNAA knapi iekshaa var tikt, tad kur taas cilveeku masas tagad ir, kad vajag paliidzeet? Davaj davaj... Nemiiziet, to naudu nenodzers!!! Padomaajiet kas jUms ir CS? Izklaide, ko juus majas dariitu ja nebutu CS? Kartupelus mizotu? Paliedziet dzekiem gruutaa briiidi!!! Es vinjus esmu redzeejis blje dziivee... Un vinji nav nekaadi Urlas... Taaka nevajag raustities, vinjiem sava fiicha galva, un dara visu prieksh publikas, lai tai labaak buutu! Takaa... uzpirkiekshu! Vieniigi senchiem naudu, gan nevajag pizgiits, saaks vel kaut kaadu hujnu taisiit! Atlieciet diena no pustdienas naudas 20% viena kotlete mazaak....
  4. Robons

    Vaacamies Jel`

    Chikses buuus? P.S. Paldies Lirel.
  5. Robons

    Vaacamies Jel`

    Mes jums laikam ar yankeee sestdien pievienosimies............
  6. Robons

    Vaacamies Jel`

    Pasakiet, kads savu mob. nr. es jums tikai sestdien pievienoshos vai ari piektdien nakti............... Man vajag kaut kadu tel. nr. lai var atrast jus kur jus tur busiet iemarinejushies....... lalalala....... Es beidzot izveselojos eehhh........ Paldies.
  7. Robons

    Vaacamies Jel`

    Karo4e, kuraa datuma tas ir sho nedeeel?
  8. Robons

    Vaacamies Jel`

    EEvvv...... šo piektdien tas ir? Karo4e 70 % ka buuushu, es tagad ar tempraturu majas olas kasu...........
  9. Robons

    Gign Tusshits

    Krish tev ir kaut kas japanjem liidzi!!! Neaizmirsti pa Juri
  10. Robons

    Gign Tusshits

    READY!!! Bijach tu ar mani? Baltinjs ateicas vins meginas te kaut ko runat lai aizved kaads, bet bubam pa motocikl neko nesaki!!!!
  11. Robons

    Gign Tusshits

    Yeah! Tuss Kip es domaju, ka es ari braucu, pa cik vasara stradashu kurzeme juras puse domaju, ka nav gruuti aibraukt uz to tusu ar motocikl vienigi ja Surr brauc es vinu ?varetu pakert iznjemot man bail ka vinjs piedzirda mani! Vai ari own ko es ta labak pazistu! Ja Robons is Ready!
  12. Hipucis tu esi totaals L O H S Shiten ir suudzibu FORUMS? IR Te cilveeki paliidz viens otram? JAA TU ESI LOHS? Jaa Huli tu vinjam piepisies ja nevari atbildeet normaali? Tapec kad esi mulkis! Ja nezini neruna un neraksti, maacies! KLUSEE! P.S. Sorry par
  13. SuperRembo karo4e es domaaaju, ka nav veerts ger vote tesibaam maksaat, es tavaa vietaa buutu labaak slotu un vote tiesiibas prasiijis! Bet dari kaa zini!
  14. Vinjs izvaroja cetrus adminus, vini peec tam dabuuja trieku un nomira! Par teemu........ Ja shitam dzekam var dot, vinjs taads tiri normals.
  15. Robons

    piipo?

    DEBILAKAIS PIPEETAJS KO ESMU REDZEJIS UN PAZISTU Surrounder Pilniiigi neapteests smeketajs, pipeee 5 ciigas peec kartas, vasara vai ziema pilniigi po, tagad jau mazliet mazaak mosh 3 psc vinjs nav normals!
×
×
  • Create New...