Alise Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Mani Ljooti interesee cik juus (katrs individuaali) ieklausaties tajaa, - ja vispaar ieveerojat - ko izsaka par jums pubaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 man jau vispār pilnīgi vienalga ko par mani runā! esmu tāds kā pohujists! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Neklausos - jo aprasti ir uzdirsiens XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Kkādus tur ubraucienus es nekad neuzņemu nopietni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Ja uzdirš,ignorēju,ja pasaka kka norm,tad atbildu arī norm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 dirseejam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 jebkuraa gadiijumaa, dirshu pretii Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 standarta atbilde : DAVAI PAcAN V ELIK NA 10 LS... SLABO???? XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 moby Es nezinu... man stipri atkarīgs no garastāvokļa. Citreiz dodu pretī citreiz vienkārši klusēju. Ļoti patīk, kad saukā par čīteri Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 XD XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chiky Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Ja dirsh man virsu pinigi pofig ja vel sak shout virsu taa taaa dazreiz noshouju vinu pashu BET JA DIRSH VIRSU MANAI GIMENEI TAD ESNEZINU SAKU NOLAMAT VINU UN NELAUJU SHIM SPELET !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 ja tas netraucee speeleet tad pilniigi vienalga...bet tracina tas, ka kaads seezhot aiz monitora taisa lielaaku viiru nekaa pats ir... kopumaa PO Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 vislabākā atbilde: aiz monitora jau visi ir karaļi. galvenais apzināties, ka tie kas pamatā dirš ir sīki 9-13 gadīgi idiotiņi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 man nekad neviens neuzbrauc ja nu kads kko pasaka tad parasti tas ir negigners un es vinam mieriigi bez rupjiibaam uzdirshu pretii un vis Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Ja man dirš virsū tas ir atkarīgs no garīgā ja ir labs garīgais tad stāvu klusu. Ja slikts diršu pretī. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 man otraadi.... ja labs gariigais dirshu pretii, ja slikts kluseeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumsik Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Mani neviens iipasi neaiztiek. Es tik labi nespeleju, lai saukatu par chiteri un provocetu uz visadiem shitiem. Un laikam, ka tik slikti arii nee, ka komenteetu katru ne taadu riiciibu. Principaa man vienalga, reizem patik pajokot un pakasities pretii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 a, man patīk, jo tas nozīmē, ka mani ievēro. es parasti pasaku kādu stulbu, saldu repliku (kā, piemēram, - paldies, es tevi arī mīlu) un tad gaidu pretreakciju, ja pārāk stipri sāk lamāties, tad iebāžu zeķi mutē. bet vairāk vai mazāk bieži atskan kāds nacionalistisks izteiciens un var arī izbannot uz kādu ilgāku laiciņu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted September 1, 2007 Author Report Share Posted September 1, 2007 Nez .. man shkjiet ka paaraak daudz pasaka pat nepiedomaajot ko iisti pasaka, un nevienmeer tas ir tas labaakais Un pats fakts kaa taads, ka kaads tevi var atljauties nolikt ne no kaa, jau vien speej sabojaat omu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tumsik Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 Un pats fakts kaa taads, ka kaads tevi var atljauties nolikt ne no kaa, jau vien speej sabojaat omu Tak nenem galvaa Virtualajaa pasaulee visi ir lieli un vareni. Iedomajies, ka tas lielais noliceejs dziivee ir totalakais luuzeris, kam vienigaa iepspeja, kur izladeties ir CS. Nozelojami. Tadiem jaajuut liidzi, nevis jabedajas par vinu izteicieniem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted September 1, 2007 Report Share Posted September 1, 2007 ak, nabaga meitenes, man liekas jums normāli sanāk izklausīties visidiotiskākajos, trulākajos un aizvainojošākajos tekstos no atsevišķu spīdekļu puses. Izsaku līdzjūtību A vispār - kad spēlēju ar īsto niku, tad mani vienkārši baigi sveicina un ik pa brīdim nedaudz palien pakaļā vai vienkārši pasaka kaut ko tizlu Vot kad spēlēju ar feiknikiem tad ir baigi jautri. Mani ir banojuši no gigna par čītiem kādas vismaz 4 reizes, pēdējoreizi viens mani baigi specoja un stāstīja cik es acīmredzami ar wh spēlēju un man baigie smiekli nāca Un runas stils arī pavisam cits, vairs nav nekādi saldie sveicieni, smaidiņi un tekstiņi "oo, es nošāvu macho". Tad ir lielākoties nodirsieni un apvainojojumi čītošanā lai gan ir arī pozitīvi mirkļi, nesen kad vienā raundā nobliezu 9us pretiniekus visi "wow" rakstīja A citādi, gadījumi ir bijuši visādi un teksti arī. Bet atbildot uz jautājumu cik es tajā visā ieklausos - tas atkarīgs no tā cik sakarīgs ir teksts. Parasti ir jociņi un tādas lietas, bet ja kāds sāk kaut ko baigi lamāties (ko es gignā īstenībā neesmu novērojis pārāk) tad parasti vienkārši izrunājos ar džeku un ja viņš ir sakarīgs tad viss ir forši. Un "ak vai" cik daudz nesakarīgu cilvēku pēkšņi parādās, kad es vairs ar īsto niku nespēlēju Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 Atceros, ka kādreiz liku hud_saytext 0 , bet tad sapratu, ka tas vairs nav tik interesanti. Nereti gadās dzirdēt kaut kādus uzbraucienus par čitiem un citādām figņām. Nekad neatbildu. Es to uztveru, kā komplimentu. Vispār baigi reti čatā kaut ko rakstu, vienīgi, ja kāds mani sveicina, tad atbildu ar parastu "čau" , kurā nav ne smakas no sveiciena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted September 2, 2007 Author Report Share Posted September 2, 2007 Ir ljooti gruuti nenjemt galvaa to ko raxta par tevi, vismaz man ... un ja veel to raxta nepaatraukiti , laikam pat lielaaka dalja uzmaniibas speej izraisiit negatiivas emocijas Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 XD Def = davaj 1x1 okolo Laimas Pulkstenis? Slabo? Zasscal? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted September 2, 2007 Report Share Posted September 2, 2007 Ja es klausītos visā ko man saka pubā/mirc/forumā... ooj.. PS : Es vienmēr draudzīgi pasveicinu macho, bet viņš gandrīz nekad neatbild. *sad panda* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now