EDD Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 jums acīmredzot gāja visai jautri un jā, man protams tagad sirdsdēsti, ka es nebiju to, ka pasākums bija neslikts, es sapratu jau tad, kad man r&r zvanīja - fonā skanēja visnotaļ tīkams latviešu tautas šlāgerdancis. žēl tikai, ka pats r&r uz to brīdi man ne vārda nevarēja pateikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Man vienkārši fujitsu ieteica tev atvainoties. Nu un es nospriedu, ka kaut ko šausmonīgu biju izdarījis. Nu lai vai kā.. es ceru, ka jūs tomēr sapratāt, ka nopietni uztvert apdzērušos klientu tomēr nevajadzēja. Īstenībā esmu liels pūkains un mīļš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 es tev teicu , ka tu esi daudziem atvainošanos parādā. Par test2 ieminējos , jo sapratu, ka tu viņam atslēgas sejā esi metis, vai arī kādam citam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 (edited) Labi jau labi. Pietiks atvainoties jau. Kas bijis, bijis. Allworth`am vajadzēja nesaudzēt mani( viņš jau man stāstīja, kā cietās, lai nenoliktu mani gulēt lauku stilā). Būtu izgulējies un nebūtu paspējis visādas muļķības sadarīt. A sāpošo galvu es noveltu uz alkoholu. Un tas kas paņēma manu telefonu, lai jau papriecājas. Pietiks par sliktiem iespaidiem. Edited August 27, 2007 by Klients Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 27, 2007 Author Report Share Posted August 27, 2007 Nu tad tev noteikti jābrauc nākošgad lai visi var salabot iespaidu par tevi No vienas puses forši, ka tu tur ņēmies, būs ko atcerēties. Iepriekšējie divi gadi ne ar ko tādu īpašu nav palikuši atmiņā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klients Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Ja vien jūs zinātu kāds kauns tagad man ir.. sākumā nemaz negribēju vērt vaļā šo topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Varu iedomāties. Tāpēc arī mēs varbūt varētu mainīt tēmu, un sākt runāt par rozā ponijiem. Nav ko nabaga klientu ilgāk mocīt par dzēruma grēkiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Tāpēc arī mēs varbūt varētu mainīt tēmu, un sākt runāt par rozā ponijiem. Nav ko nabaga klientu ilgāk mocīt par dzēruma grēkiem. parunasim par to, kaa alvis saplesa r&r kreklu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 27, 2007 Author Report Share Posted August 27, 2007 labāk noskatieties šo te - http://video.google.com/videoplay?docid=-3940806668555855882 cik sapratu neviens nebija redzējis (weak). it's a must see Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 nu ne mazāks must see par šo Big Tymers feat. Juvenile & Lil' Wayne - Bling Bling Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktorists^ Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 ehh vecie labie gabali vēl vajadzētu ice ice baby; cant toch this Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Vai arī par to kā tu gulēji krūmos pirmajā naktī Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 lasot šito visu, man sametas tāda škrobe, ka nesaņēmos un neaizbraucu. būtu vismaz, ko mazbērniem pastāstīt. apskaužu jūs Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 tas, ko es neatceros, nav noticis un vispar... fotoshops Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Karoč visi izņemot klientu kaunina wormu. Pats gan arī maz ko atceros no otrās dienas , bet laikam jau bija labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 ali tu forši mēģināji pretoties, kad mēs ar bloodlordu tevi nesām uz telti, tas izklausījās apmēram tā kā mēs tevi taisītos izvarot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted August 27, 2007 Author Report Share Posted August 27, 2007 man liekas, ka otrajā dienā ļoti daudziem bija milzīgas grūtības nokļūt līdz teltīm smiekli nāk iedomājoties skatu, kas būtu, ja neviens netiktu aiznests - bariņš ap ugunskuru gulētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 ja godiigi, tad man ierodoties sestdienaa ap hmm 13 laikam nesanaaca pasaakuma laikaa redzeet nevienu cherni no klienta puses, tikai pashaa saakumaa, kad atbraucam fuji virzienaa tika veltiits kkas no pashol nahuj seerijas taakaa nav jau nemaz TIK traki.. laikam un vispaar man liekas, ka tas finish him bija gana labs sods Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 (edited) Man galīgi nebija garīgā braukt, bet izskatās, ka vajadzēja. Tagad lasu pēcvārdu un nožēloju, ka nebiju Normāli norēcos 5 min garumā līdz asarām par šo poustu. Bijacha pousts arī normāli iespārdīja. Tagad jāiečeko bildes & video un jāiet kravāt mantas nākamā gada tusam Edited August 27, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 smiekli nāk iedomājoties skatu, kas būtu, ja neviens netiktu aiznests - bariņš ap ugunskuru gulētu Es aizmigu Peina foršajā krēslā pie ugunskura Atmodos viens pats, visi jau bija nozuduši. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 Atmodos viens pats, visi jau bija nozuduši. tevi neviens nemīl Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 un jā, man protams tagad sirdsdēsti, ka es nebiju to, ka pasākums bija neslikts, es sapratu jau tad, kad man r&r zvanīja - fonā skanēja visnotaļ tīkams latviešu tautas šlāgerdancis. žēl tikai, ka pats r&r uz to brīdi man ne vārda nevarēja pateikt es aceros ka r&r no rita teica, ka vinjs esot ievilkts sava krutaja telti, un tev pazvanijis, bet faktu ka ar tevi "runaja" ~minuti, konstateja no riita XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 http://video.google.com/videoplay?docid=-3940806668555855882 cik sapratu neviens nebija redzējis (weak). it's a must see ispar jau domaju ka dziesma saucas "i like big butts"... vismaz ta mana kompi bija.. tava sajuusma par dziesmu bija wnk neviltota :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 (edited) Vai ir kads sakars ar to tusu , ar to muziku - i like big butt......... Edited August 27, 2007 by SkaM^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted August 27, 2007 Report Share Posted August 27, 2007 skam un tu vel prasi ? nu ja jau reiz piemineja tad ja, macho patiik lielas pakalas :kewl: vinjs tik aizrautiigi dziedaja tai dziesmai liidzi ka gribejas smieties, bet kka apvaldijos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts