NaGe Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 (edited) Karte veidota no aztec tekstūrām. Viena no pirmajām manām mapēm! Skrīni: Karte: http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=52314&ext=BSP EDIT: Izlaboti bugi ar iepirkšanos! Edited June 27, 2007 by r1lexY Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 izsatās norm Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 Pamēģini, nav liela Link to comment Share on other sites More sharing options...
staly Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 man nav botu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 Vai tad tapat nevar pameģināt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 1. pārāk daudz player uz tik mazu laukumu un pārāk daudz ieroču un bruņu (tas izraisa bremzēšanu) 2. neesi noņēmis iepirkšanos, tagad var piemēram pirkt un mest granātas visu laiku 3. ūdenī vidū kaut kāda figņa, nav smuki. 4. kas tas par guerrilla modeli uz vienas no kastēm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeteCtiV Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Jaa to modeli es ar pamaniju...Domaju, ka tas tik man taads gljuks, bet izraadaas ka ne Un jaa, vincister jau teica, uudeni pa vidu taads izcilnis, vajag iznjemt Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 Izlaboju par to iepirksanos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eM` Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Mape laba, tikai brunas pa daudz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phillip J. Fry Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 man patiik aztec veida mapes p.s Ieliku serveri ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 neorģināli! 3/10 (piedod, lūdzu, bet slinkums skaidrot kāpēc) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 Kas tur neorginals, to gan es nesaprotu visus kluchus un pilniba visu pats taisiju iznemot textuuras un T modeli! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 daudz līdzīgas mapes ir spēlētas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted June 27, 2007 Author Report Share Posted June 27, 2007 Vieniga, shada tipa karte, ko es zinu ir aim_headshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
babaac Posted June 27, 2007 Report Share Posted June 27, 2007 Maz zini =) pee. es. Pietiks spamot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Tu jau tik vien kā to dari! Labi pa tēmu mape nav diez ko orģināla, lai gan te jau var citēt Oddisha teikto. Tas modelis izskatās dīvaini tad varēji vismaz abās pusēs salikt, lai izskatās smukāk vai arī pa vidu uzlikt stabu, un uzmaukt to viņa galā. Tajā ūdenī pa vidu tas solids izskatās nereālistiski ievelc viņu iekšā slīpajos solidos abās pusēs tad izskatīsies smukāk. Nez, kuram ir mainījies laikam slīpajiem, kas ieiet ūdenī textūras izstiepums tur Face properties logā, kad esi iezīmējis tās slīps textūras ir iespējams atķeksēt Align parametru World tādā veidā viņš pielāgos un slīpajam solidam nebūs izstiepta tekstūra. Mape 4/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted June 28, 2007 Author Report Share Posted June 28, 2007 Labi pa tēmu mape nav diez ko orģināla, lai gan te jau var citēt Oddisha teikto. Tas modelis izskatās dīvaini tad varēji vismaz abās pusēs salikt, lai izskatās smukāk vai arī pa vidu uzlikt stabu, un uzmaukt to viņa galā. Tajā ūdenī pa vidu tas solids izskatās nereālistiski ievelc viņu iekšā slīpajos solidos abās pusēs tad izskatīsies smukāk. Nez, kuram ir mainījies laikam slīpajiem, kas ieiet ūdenī textūras izstiepums tur Face properties logā, kad esi iezīmējis tās slīps textūras ir iespējams atķeksēt Align parametru World tādā veidā viņš pielāgos un slīpajam solidam nebūs izstiepta tekstūra. Mape 4/10 paldies, par to sliipumu nezinaaju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Man ir jauna reitingu sisteema. Saakshu ar 5 Ir labaki veidi kaa uztaisiit sienu (paaraak dust-veidiiga) -1. Karte ir loti maza -1. Neesi lox +1. 4/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted June 28, 2007 Author Report Share Posted June 28, 2007 Paldies par viedokliem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted June 28, 2007 Report Share Posted June 28, 2007 Saakshu ar 5 Ir labaki veidi kaa uztaisiit sienu (paaraak dust-veidiiga) -1. Karte ir loti maza -1. Neesi lox +1. 4/10 Ak dievs, visiem atradušās kādas reitingu sistēmas. Baigi mapping pro esat ne? Ne sū*a jūs nemākāt. O.O uzbliezi kādu dustveidīgu karti es pasaules naba, un tēlo gignā kad esi baigais pro? GIGNā tāpat tik iesācēji uzturās un pamācās un iet tālāk. Nekas personisks vienkārši izbesījāt ar savām reitingu sistēmām. P.S. Piemirsu nesāc atkal tēlot parādi savu best best rest mapi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted August 11, 2007 Author Report Share Posted August 11, 2007 Nekas, esmu pateicīgs par kritiku. Es neesmu nekāds pro mappers, tāpec priecājos, ja kāds cilvēks pamāca/aizrāda.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ELITE--SS Posted August 11, 2007 Report Share Posted August 11, 2007 Neko sliktu es nepateikšu, tiri normala iesācējam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 Offt. Tiešām tik grūti Tavas krutās kartes bildes nohostēt kkur Latvijā? Zajebī tas bremzīgais Imageshack. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazgo Posted August 12, 2007 Report Share Posted August 12, 2007 visus kluchus un pilniba visu pats taisiju iznemot textuuras un T modeli! katra otrā aim mape ir zem aztec ( pirmās zem dust ) tekstūrām, izdomā kaut ko jaunu, orģinālāku, cs nav jau tikai 2 mapes kuras spēlē 24/7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mev-Rael Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Modeling 3/10 Texturing 3/10 Light: 5/10 Effects: 5/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now