Jump to content
GIGN Forum

Jauna Karte!


NaGe
 Share

Recommended Posts

1. pārāk daudz player uz tik mazu laukumu un pārāk daudz ieroču un bruņu (tas izraisa bremzēšanu)

2. neesi noņēmis iepirkšanos, tagad var piemēram pirkt un mest granātas visu laiku

3. ūdenī vidū kaut kāda figņa, nav smuki.

4. kas tas par guerrilla modeli uz vienas no kastēm? :D

Link to comment
Share on other sites

Tu jau tik vien kā to dari! :muahaha: Labi pa tēmu mape nav diez ko orģināla, lai gan te jau var citēt Oddisha teikto. Tas modelis izskatās dīvaini tad varēji vismaz abās pusēs salikt, lai izskatās smukāk vai arī pa vidu uzlikt stabu, un uzmaukt to viņa galā. Tajā ūdenī pa vidu tas solids izskatās nereālistiski ievelc viņu iekšā slīpajos solidos abās pusēs tad izskatīsies smukāk. Nez, kuram ir mainījies laikam slīpajiem, kas ieiet ūdenī textūras izstiepums tur Face properties logā, kad esi iezīmējis tās slīps textūras ir iespējams atķeksēt Align parametru World tādā veidā viņš pielāgos un slīpajam solidam nebūs izstiepta tekstūra. :thumbsup:

Mape 4/10

Link to comment
Share on other sites

:muahaha: Labi pa tēmu mape nav diez ko orģināla, lai gan te jau var citēt Oddisha teikto. Tas modelis izskatās dīvaini tad varēji vismaz abās pusēs salikt, lai izskatās smukāk vai arī pa vidu uzlikt stabu, un uzmaukt to viņa galā. Tajā ūdenī pa vidu tas solids izskatās nereālistiski ievelc viņu iekšā slīpajos solidos abās pusēs tad izskatīsies smukāk. Nez, kuram ir mainījies laikam slīpajiem, kas ieiet ūdenī textūras izstiepums tur Face properties logā, kad esi iezīmējis tās slīps textūras ir iespējams atķeksēt Align parametru World tādā veidā viņš pielāgos un slīpajam solidam nebūs izstiepta tekstūra. :thumbsup:

Mape 4/10

paldies, par to sliipumu nezinaaju!

Link to comment
Share on other sites

Saakshu ar 5

Ir labaki veidi kaa uztaisiit sienu (paaraak dust-veidiiga) -1.

Karte ir loti maza -1. Neesi lox +1.

4/10

Ak dievs, visiem atradušās kādas reitingu sistēmas. Baigi mapping pro esat ne? Ne sū*a jūs nemākāt. O.O uzbliezi kādu dustveidīgu karti es pasaules naba, un tēlo gignā kad esi baigais pro? GIGNā tāpat tik iesācēji uzturās un pamācās un iet tālāk.

Nekas personisks vienkārši izbesījāt ar savām reitingu sistēmām.

P.S. Piemirsu nesāc atkal tēlot parādi savu best best rest mapi.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

:(

visus kluchus un pilniba visu pats taisiju iznemot textuuras un T modeli!

katra otrā aim mape ir zem aztec ( pirmās zem dust ) tekstūrām, izdomā kaut ko jaunu, orģinālāku, cs nav jau tikai 2 mapes kuras spēlē 24/7

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...