Jump to content
GIGN Forum

ELITE--SS

Mirstīgais
  • Posts

    27
  • Joined

  • Last visited

ELITE--SS's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Un ,kas bus ja tu pierakstisi to ip adreses ? Kaut tu uzzinasi, kads vinam ir interneta pieslegums, un zvanisi si interneta piesleguma administratoram (nezinu ka savadak pateikt ) vins tev nesniegs nekādus datus par šis ip adreses ipašnieku, jo tas nav atlauts!! Savādak tu vinu atrast nevari!
  2. ELITE--SS

    Palīdziet

    Kad es rakstīju par šo referātu man bija diezgan daudz jau mācību grāmatā iekšā. Ā un vajag nevis tikai netā visu meklēt, bet kaut vai uz skolas biblioetēku pārmaiņas pēc aizvilkties. Seit neiet runa kur man meklet tu saproti to?? Tu vienkarsi tagad posto nepatēmu, nezini neraksti neko, neviens nespiez tev te kaut ko rakstit!
  3. ELITE--SS

    Dzejoli!

    Pri4om tut ziemassvētki ?? Nezini, nepis prātu citiem! Ciprus par tevi vispar nerunasim vienkarsi daunis tu esi, google mekleju, un nesaku ,ka neko neatradu, vienkarsi varbut kadam ir zinams kads labs saits.
  4. ELITE--SS

    Dzejoli!

    Kads nevar iedot kadu saitu , kur ir daudz latviesu dzejolisi??
  5. ELITE--SS

    W810i Flash Menu

    Man ir sads telefons, pats sev liku ieksa flash menus, vienigi ko var pazaudet , tas ir LV valodu! Nekas sarezgits tur nava, bet ja var gadities ,ka nevaresi vairs ieslegt telefonu ,jo busi sajaucis main failu, taka iesaku, ja kaut ko dari dari uzmanigi! Bet ja busi kaut ko saujaucis un izdarijis ne ta, panem visu partaisi pa jaunu!
  6. viss varam vert ciet, visu uzzinaju. Ja nu kadam vajag tad sestdienas no 12-14:00 ! Maksa 3.00 ls par traninu, vel var ceturdienas no 19:30-21:00
  7. Tatad man ir jautajums par Rigas olimpisko centru, kur it ka atrodas Grostonas iela 6 , vai tur ir pieejama Akrobatikas zale?? Vienkarsi mana pilseta nav tadas, bet viens vecis teica ka Riga esot, tapec varbut kads kur Riga dzivo var pateikt kaut ko par so! Ja esi kadreiz gajis Riga, kados akrobatikas treninos, tad pasaki ka tur ir !
  8. Neko sliktu es nepateikšu, tiri normala iesācējam!
  9. Ja bet tur prasa key/kodu!
  10. Ko tu nevari?? Ieej foruma un registrejies, un ej piesakies!
  11. Pieteicu! P.S Atgadinu ,ka tikai 7 vietas palikusas!!
  12. Ieej ng muonline sadala, tur es esmu izveidojis video pamacibu ,ka to serveri izveidot, un nekas tur gruts nava!
  13. To visu kas viniem tur ir var interneta dabut ,ka piemeram trakeri pasam savu uztaisit! Dc hubu ... Un pie tam muonline serveri, tas nav iespejams ka tikai 57 mb , jo vel bus jaizveidot datubazes caur enterprise maneger, taka ja noobs nokaca to sudu, vins tapat serveri neuztaisis, labak tad interneta atrast pamacibu un pasam visu izveidot, a wos noteikt taja mu online pakaa ir pasi server faili un viss!
  14. Var tikai tad saki: irc niku foruma niku cs niku Es pieteiksu! Bet neaizmirsti tikai sedet IRC!!
×
×
  • Create New...