HmBg^ Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Ja jau zinat adresi ejat ciemos 22 User(s) are reading this topic (3 Guests and 1 Anonymous Users) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 reāli man bija doma viņa brāļukam Dainim paziņot kā šamā sīkais bračka ir ieberzies - nu tā vienkārši, lai šis jau mājās profilaksei dabūn pa galvu, ka šo nāks dauzīt un mātei būs nervi čupā, ka dēls pazudis uz pāris diennaktīm, bet beigās cik es saprotu, spēkā paliek Surra variants. es tikai ceru, ka mums sanāks kaut ko organizētu saveidot, citādi es arī gribu pielikt roku šī kadra pārmācīšanā p.s. lai saintriģētu hollowu varu pateikt, ka GIGN rīcībā ir kompromitējoši materiāli par viņa ģimeni; kaut kas uz to pusi, kā viņš marchello māti saukāja p.p.s. bildes diemžēl nebūs v stuģiju, varat pat neprasīt, GIGNieši nav tik nejauki Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Cik keda optimistisks . Pesimists ir optimists ar dzīves pieredzi . HmBg, vēl jānogaida . Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 stulbenis... uj piedod a kas nepatik... jus tikunta gribat lai es spragst.. nu es ar spragsu un? e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Hollow, kāpēc tu vienkārši nevarētu visiem atvainoties? Lūdzu nevajag stāstīt, ka visi tev dirš virsū, pats vien esi vainīgs un kas tas pa tizlu attaisnojumu "pirms bana es nečītoju!" ? Ja neesi riktīgs muļķis pasaki visiem: "lūdzu piedodiet par manu stulbumu un visiem vārdiem ko es sarunāju!" Neapmeklē gign forumu, mācies (vismaz nesekosi savu brāļu piemēram) un aizmirsti par šo visu. Sāc nodarboties ar kādu sporta veidu, kad izaugsi būsi zvaigzne un visiem šeit parādisi par ko tu esi izaudzis. (Būs iemesls trennēties) Atrodi sev mīlestību un priecājies par labo... kā es mīlu šo smailiju eh... srry man ir meitene + ari patik basketbols... un kaada no taa visa jeeega e? varu tev pateikt prieksa NEKADA!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 a kas nepatik... jus tikunta gribat lai es spragst.. nu es ar spragsu un? e? tākā HEROES Peter Petrelli pēdējā sērijā vai arī citādāk? Sprāgsi aiz dusmām, ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 tākā HEROES Peter Petrelli pēdējā sērijā vai arī citādāk? Sprāgsi aiz dusmām, ja? neee... spragsu aiz neizprotnes un nozelas par to kad dzive sux ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 kā es mīlu šo smailiju eh... 3s ar ... mazliet bet nedaudz iepriecina Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Tu esi muļķis. Dzīve ir brīnišķīga. Kā tu vari uzdot tik debīlu jautājumu? "Kāda no tā visā jēga?" Tu piedzīvosi vēl daudz sāpīga, bet vēl vairāk brīnišķīga. Pieņemsim, tu teici, ka tev patīk basketbols. Trennējies, izaugsi, spēlēsi NBA, apceļosi pasauli, būsi bagāts. Uztaisīsi bērnus savai draudzenej, būs laimīga ģimene. Galvenais ir cerība, ticība un centība. Ej, trennējies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) Tu esi muļķis. Dzīve ir brīnišķīga. Kā tu vari uzdot tik debīlu jautājumu? "Kāda no tā visā jēga?" Tu piedzīvosi vēl daudz sāpīga, bet vēl vairāk brīnišķīga. Pieņemsim, tu teici, ka tev patīk basketbols. Trennējies, izaugsi, spēlēsi NBA, apceļosi pasauli, būsi bagāts. Uztaisīsi bērnus savai draudzenej, būs laimīga ģimene. Galvenais ir cerība, ticība un centība. Ej, trennējies! par to mulki piekritu <--- pilniigi pff... basketbolu speeleju prieka peec ar dravgiem nevis del kavtkaadam speelem... treneties es trenejos katrudienu kad speeleju ar dravgiem (ja taa godigi kad ar dravgiem speeleju basketbolu, taada sajuuta kad nekas labaks uz zemes nav) bet tas taa.... ja logiski padoma tam ar nav jeegas jo cilveks uz zemes ir tikai lai guutu zinasanas nevis prieka, un tas ar beigu beigas visu saboja Edited May 25, 2007 by >hollow< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 MIRSTUNAHRAKSTIVEL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzha Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 par to mulki piekritu <--- pilniigi pff... basketbolu speeleju prieka peec ar dravgiem nevis del kavtkaadam speelem... treneties es trenejos katrudienu kad speeleju ar dravgiem (ja taa godigi kad ar dravgiem speeleju basketbolu, taada sajuuta kad nekas labaks uz zemes nav) bet tas taa.... ja logiski padoma tam ar nav jeegas jo cilveks uz zemes ir tikai lai guutu zinasanas nevis prieka, un tas ar beigu beigas visu saboja meitenes ir svarigakais un gimene ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 meitenes ir svarigakais un gimene ! u're wrong... Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Kļūsti par noziedznieku. Ej uz trenniņzāli, uzkačājies. Kad izaugsi, atriebsies visiem kas tevi aizvainoja. Nebūs jāmācās, būsi pasaules karalis. Dzīvēj parādīsies jēga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Izklausās, ka tūliņ vēnas griezīsi. Bet tomēr man liekas, ka tu forši tēlo... Lai es nedzirdētu rīt TVnet'ā, ka jaunietis mēģinājis izdarīt pašnāvību zolitūdes apkaimē... Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Kļūsti par noziedznieku. Ej uz trenniņzāli, uzkačājies. Kad izaugsi, atriebsies visiem kas tevi aizvainoja. Nebūs jāmācās, būsi pasaules karalis. Dzīvēj parādīsies jēga. srry neesmu sapnotajs <--- kautgan tada lieta kaa noziedznieks man riebjas, ja taa godigi tad pats vards man riebjas... dziivej ir jeega tikai tad kad cilveks mirst, tad vins uzsmaida uz dziivi un nomirst <--- jo sapratis kad tomer vinam dziive bija jeega, nevis taaka vins bija domajis. Parasti tados gadijumos cilveks paliek par spoku spoks= gars kuram ir palikusi kaada lieta ko vins dzive ir gribejis izdarit un nepaspeeja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) Nu tad bļaģ uztaisi pasņāvību, un būsi laimīgs. Spoks - emo! edit: Nē, labāk tomēr neņem manus vārdus vērā. Tu visu uztver pārāk nopietni! Edited May 25, 2007 by keda2222 Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Izklausās, ka tūliņ vēnas griezīsi. Bet tomēr man liekas, ka tu forši tēlo... Lai es nedzirdētu rīt TVnet'ā, ka jaunietis mēģinājis izdarīt pašnāvību zolitūdes apkaimē... kape...? un neredzesi ar es teicu kad to es darisu uz vasaras vidu tad kad ar alhaholu piedzeros (draugu loka, kuri nav nemaz isti dravgi jo neatures no veenu griesanas). aa un srry... man galigi sodien vairs nejiet uz teelosanu liels faks tagad ir .... -----> <---- Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 kuces nah, nabaga >hollow< iedzināt depresijā ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 kuces nah, nabaga >hollow< iedzināt depresijā ! njeee... man satad uznak sad laiks.... lonly laiks... tas pariet parasti kadas 3 dienu laika, tiei lidz skolas laikam, a ja ne naaksies bastot stundas Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrugDealer Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 kape...? un neredzesi ar es teicu kad to es darisu uz vasaras vidu tad kad ar alhaholu piedzeros (draugu loka, kuri nav nemaz isti dravgi jo neatures no veenu griesanas). aa un srry... man galigi sodien vairs nejiet uz teelosanu liels faks tagad ir .... -----> <---- ej piedzeries... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 (edited) Negribeejaas lasiit taas 19lpp bet tomeer ja kaads vareetu pateikt Uzvaardu vareetu saakt mekleet kur shamais dziivo.... Lattelekom datu baazee domaaju vairaak par 10 uzvaardiem neparaadiisies... + ja vinjs ir vel no riigas, tas atvieglotu mekleeshanu [edited]: karo4e laikam tas atkriit, adrese it kaa ir zinaama... p.s. valves veestulju draudzinj tev vaig ieliist kaadaa stuuriitii un paraudaat.. Edited May 25, 2007 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 Negribeejaas lasiit taas 19lpp bet tomeer ja kaads vareetu pateikt Uzvaardu vareetu saakt mekleet kur shamais dziivo.... Lattelekom datu baazee domaaju vairaak par 10 uzvaardiem neparaadiisies... + ja vinjs ir vel no riigas, tas atvieglotu mekleeshanu cirviiiti palasi forumu vismaz ieprieksejo lapinu nje... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 TOTAL EMO MINORITY MĀCIES!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
>hollow< Posted May 25, 2007 Report Share Posted May 25, 2007 TOTAL EMO MINORITY MĀCIES!!! srry MINORITY <--- ko tas nozime? p.s citi man saaka teikt kad es pat srry nemaku uzrakstit bet es vnk taa rakstu srry un zinu kad jabut sorry <--- dw <3 bh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts