Nightmares^^ Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Labi eksaminatori pat kļūdas pieraksta tikai eksāmena beigās, nevis bļaustās pa mašīnu, vai arī jau sāk skribelēt uz lapas savu viedokli Nē nu ir arī atsevišķi indivīdi, kas strādā tikai naudas pēc un kuriem šis darbs nav gana piemērots, jo uz katru mēģina atrast kādu zobu uz kura uzēsties Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Uz vecumu laikam palieku tizls. Skrienot pāri sliedēm novilku uz acīm. Pārsitu galvu divās vietās un bonusā dabūju 14 šuves un vieglu smadzeņtrīci Galvenais, ka nebiju dzēris Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 20, 2009 Report Share Posted November 20, 2009 Nesen čoms apkurījās Spice un nolikās pa trepēm. Pārsita uzaci, dabūja 9 šuves un bonusā nobrāztu vaigu. Lieki teikt, ka neviens netic stāstam par trepēm Anyway kārtējo reizi esmu bez naudas. Pāris CV nosūtīju, bet huju kādam šajos laikos esmu vajadzīgs. Nedēļas laikā būs kaut kas jāsagopī, jo nākam 6dien, tam pašam kadram, kurš nomaucās pa trepēm, paliek divdesmit. Būs jāpasvinās. Sen neesmu bijis uz nevienu normālu pasākumu. Cerams pēc nedēļas tas mainīsies September - End Of The Rainbow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 Vakar tempratūra bija 38.1 tagad 38.9 Liekas, ka tūlīt nomiršu, neko negribas darīt, bet miegs arī nenāk, aij koroč dirsā! Pirmdien tikai pie ārsta tikšu CS arī negribas spēlēt, reakcija zudusi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
l1nk1n Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 Liekas, ka tūlīt nomiršu, neko negribas darīt, bet miegs arī nenāk, aij koroč dirsā! Pirmdien tikai pie ārsta tikšu CS arī negribas spēlēt, reakcija zudusi! Vakara pa dienu bija 38,2... aizgaju ap 12iem guleet... veel 5os murgoju par pokeru bezpridjelii... zimeriju temperatuuru 39.2 WTF ! PAarsvidis, nomocijies... padomat vispar nevar... domas ir tadas itkaa kads cits vaditu... koncentreties vispar nevar... vienu bridi domaa par pokeru, otara peksnji tu esi amerikaa un gopii banku... visu laiku mainaas domas ! No rita savukart temperatura 35,2 WTF ! pa nakti bushu visu izsviidis... Uzpipot ari nevar... hotj ari gribas... Izdomaju CS uzspelet... viss liekas tik labi, ka pashaut pat neavr... reakcija vispar dibuaa... laikam karteejaa diena pie TV... + CS niks tikai 4h vel atlicis... jauzliek, lai netiek neviens iekshaa ar manu niku, lai nebutu kadam aapsim jaizdoma uzspelet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 Cerams ka tas nebija ezis Shodien idu buhatj Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 Nē, tas nebija ezis. Turklāt ezim ir nevis deviņpadsmit, bet gan miljons gadi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 nezheeliigs nogurums, darbs, atkal riiga un 6diena + nav tiesiibu jaukas briivdienas Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikaso Posted November 21, 2009 Report Share Posted November 21, 2009 Rise Against youtubā piedāvā uz 3 dienām LIVE koncerta ierakstu, labā kvalitātē. Ir pēdējā diena un es jau vairāk nekā stundu velku visus 20 video mp4 formātā, lai saglabātu kaut kādas atmiņas. Pietiekami daudz naudas esmu uz šiem tērējis, tā kā varu atļauties arī nedaudz nozagt. P.S. Trešā diena bez alus. It's hard. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Bl;jee vosui kop uzraxtiju izdzesaaa... izdzeru daudz un majas nebuutu braucis,bet majas bija jabrauc...jau taxtisd veda..bet isti nezinu kapec..vopshem vel 1`l palika ko dzert...hvz kur vinsh palika nebutu dzeris...tagad atkal alu dzeru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Varbūt tomēr uztaisi savu blogu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garsho alus Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 ES gan jau 2. nedēļu bez alko turos un man patīk tas. Vakar ierāvu 100 gramus boņuku siltumam. Vispār nedzert arī ir labi, bet teikšu tā, ka gribās. Man jau liekas, ka ziema nebūs šogad, jo kaut kā neizskatās, nu vismaz te Kuldīgā. Riktīgs pavasaris ilga laika garumā. Kā jums liekas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Atkal ir pienākusi depresīvā svētdiena. Tā ir tāda kā atceres diena, veltīta piektdienai un sestdienai. Vēl tā stulbā atziņa, ka rīt taču ir jāiet uz skolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Lab ka es pa to vel nedomaju Ka riiitaa uz darbu it kaa jaaaiet Pamodos atveeru mineraaliti,bet pec tam sapratu ka tas neliiidz un nacaas kjerties pie parbaudiitaam vertiibaam - ALUS Apaaac....Man nav cigareshu Ko nu>? Uz veikal galigi nevaru aiziet Lab ka vel l 4 ali ledusskapiii ko tik es neesmu visur saraxtijis,bails draugos pat ieskatiities! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Vakar no dimano spēles parados no rīta un tiko pamodos ;D Šodien neko negribas darīt, ka sedēt dīvāna un iedzert kautkādu aliņu, par to naudu, kas vakar vel palika pāri Dīvaina sajūta, ka gribas rītdienu atrāk un doties uz darbu Un kaut būtu visu laiku šāds laiks, vakar mierīgi naktī varēja pa centru džemperi staigāt un nesalt, kādi 8~~ grādi bija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Ka riiitaa uz darbu it kaa jaaaiet Pamodos atveeru mineraaliti,bet pec tam sapratu ka tas neliiidz un nacaas kjerties pie parbaudiitaam vertiibaam - ALUS Apaaac....Man nav cigareshu Ko nu>? Uz veikal galigi nevaru aiziet Lab ka vel l 4 ali ledusskapiii ko tik es neesmu visur saraxtijis,bails draugos pat ieskatiities! Haha, vai ne, es arī draugos vakar pa nakti esmu brīnumus sarakstījis. Nē nu tā jau ir, kamēr tu dzer, tikmēr viss itkā ir kārtībā. Un tad pienāk rīts un atkal nekas nav kārtībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Noņēma pārsējus no galvas. Pakausis izskatās kā no Kriminal inform Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted November 22, 2009 Report Share Posted November 22, 2009 Laiks kļūt par fotomodeli un atrādīties, kāds tad izskatās tas Tavs pakausis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Epix Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 par cik dzinčas topiks ir aizvērts dažu gudrīšu dēļ, tad nākas šo video iemest šeit, izskatās dzīņčas kults ir aizsācies - Link to comment Share on other sites More sharing options...
ep1dem1c Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 Sesija... rīt pirmais eksāmens, jāiet gulēt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 uiii, shodienas diena ir ljoOti izdevusies, tikai vakaru bik' iespeejams kaads sachakareeja.. beet tas nemaina to, ka riit buus veel svariigaaka diena taa kaa, ja viss notiks taa kaa es gribu, tad es noteikti ar to palieliishos jums aa un veel, jauku vakaruuu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Jau kādu nedēļu nespēju normāli aizmigt. Miegs uznāk tikai ap četriem rītā, ja vispār uznāk. Beidzot man tas apnika un tagad dzenu bezmiegu projām ar krietnu devu [sveiciens GooD MeN'am!] šņabja (pārcentos šķaidot) un pašspiestu ābolu sulu. 6dien jādodas uz Vecrīgu svinēt čoma 20tā dzimšanas diena. Paredzēts sākt bārā, pie pazīstama bārmeņa, kur mūs sagaida foršas atlaides. Pagājušo reizi bija 40%, šoreiz būšot 80%. Atļurbene, here we come! Kā var nepiedzerties, ja šotiņš maksā 40 sant. un alus kauss 25 sant.?! Man ir bail. Kad mēs brauksim uz Liepāju? Kas brauks uz Liepāju? Džimijs jau tagad ģimenes cilvēks. Monta būs? Man ir labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 cash tu vēlu celies vai agri, pēc tās iemigšanas? ja vēlu tad pamēģini piecelties agri, tad vakarā miegs būs riktīgs, man vismaz tā vasarā bija, pāris reizes piecēlos agrāk un gulēt ap kādiem 23:00 aizgāju un pēc pāris dienām miegs bija atpakaļ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 25, 2009 Report Share Posted November 25, 2009 Es nevaru agri piecelties, jo agri eju gulēt. Respektīvi (o, bļā, cik gudrs vārds sanāca), nav jēga iet gulēt. Šis man atgādināja, ka Agrim jāatdod kaudze ar diskiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liztikz Posted November 26, 2009 Report Share Posted November 26, 2009 (edited) hmm, un ko tu domā izdzert kādu enerģisko un negulēt 2 naktis? zinu izklausās tizli, bet tad būs reāls nogurums un po defu gribēsies gulēt. EDIT: bļā, siers beidzās, visu sieru apēdu jo negribas neko ēst taisīt :/ EDIT2: sieviete starp vīriešiem? http://bildites.lv/images/2hcajaz8g75hpmq80ylg.jpg Edited November 26, 2009 by Liztikz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now