#wL.Media Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 melis? Shat da fak ap Jūs man likāt puķi, noglāstīt un lūgt piedošanu viņai. OMFG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chucky Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 Jūs man likāt puķi, noglāstīt un lūgt piedošanu viņai. OMFG. :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
wootgeaar Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 wL tu tiešām esi dabas brīnums.. Nesaprotu kā tu vel sēdi pie monitora! Es būtu tu, es sen gulētu slimnīcā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 awawaw, varbūt esmu es brīnums, bet vismaz man nav gign forumā 3442432342 akkounti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wootgeaar Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 VOUVČ. Man ir 2 un es pašlaik esmu galīgā pipelē.. jāiet laikam būs gulēt un mazliet jāpaskatās TV. šis vakars bija interesants. BYE Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 wootgeaar, beigsi spamot ? kkāds jaunais daunis parādijies, kas iespamo visur.. tev vakarā laikā jau ir 12312 posti šajā topikā + galīgi debīli. Tu neesi labāks par wl.media! bļe vairs nekad negribu slimot, psc vēders visulaiku pīkst ēst negribas, visu dienu esmu +/- nogulējis jāaiziet padirst un pēc tam jāuzzipā cs.. tāpat kādu laiciņu vairs neaizmigšu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted February 27, 2009 Report Share Posted February 27, 2009 k4 pie drauga zweainu viikendu, itka nepierasti, kad es czeru bet poh... Itka jau nejuukt pogas, un juuutu ka ir pa iisu, tapec mudinu draugu lie iet pakalj vel smigai... Heh, nezinu kas riit dariisies.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mini Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 wl. beidz kraat postus 1dien skola parunasim par sitam tavam izdaribam Un tas ka likam glastit un atvainoties pukjem tas ir pilnigi normali kas tu doma ka pukjem nav juutu ? Ka tu vari iet vinam garam uzskriet virsu pagrustit.. ? Taka padoma kaa pukjes juutaas :DDDDDDDDDDDDDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 wl. davai, karatē bērns, ejam 1dien uz skolu un visu noskaidrosim, man šķiet, ka Tu te klaji kaut ko dirs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
never thought Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Man nenāk miegs =/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Kili kili man sāāp galva ! Un visjaukākais ir tas, ka mājās nav nevienas tabletes pret galvassāpēm. Bet tas viss ir sūds salīdzinājumā ar to, ka šodien ir atvests jaunais TANKS !! Johaidī! TATATATANKAAA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
superfly ^___^ Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 yoo, kā eirovīzija? kā jums liekas kurš tiks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Sagribeejaas jaunu Avataru :* lab jaiziet pilsetas ielaas; ) Darbaa arii mums jauni suuda jaunumi ka visus pec kartas sutiis bezalgas atvaljinajumaa Nu man pagaidam tas gan nedraud Lab turat buru! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clo? Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 (edited) 2x dzīvē šeit iepostošu: aaaaj pizģets vakar bij tāda koma, heķi laikam mutē vēl ilgi neliešu, gandrīz nācās džemperi mest ārā, bleeeeerl! par spīti tam, skolas dzīve neapstājas, ZPD ir nodots (paldies dievam), bet vēl jātaisa fuckin prezentācija un jāaizstāv ar runu, un man ir tas prieks prezentēt angļu valodā. tagad ēdu siermazies un viņas reāli garšo n evis pēc siera, desas un maizes, bet pēc ķiršu tabakas, dzīve iet uz augšu Edited March 1, 2009 by clo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Nedelju nodzivoju bez neta... normali galvu atputinaju. Atnaku no skolas majas, paluru TV un eju gulet. Mierigi vareju pamosties 8njos nevis ka katru dienu 12os 5dien ari narmal atdihal jau 2. reizi mums izskruve korkjus. Forsh video ir kur brutali saka lai sleedz atpakalj pec tam notika visadi marazmi kurus tiesham nevelos atcereties jo tas bija parak SICK!!! Nu jaa tagad dzeru kafiju un havashu pelmenjus mmm Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 Ritaa es delj shitaa zagja piedzershos taa kartigi Un ja Avangards uzvares UFU ritaa tad piedzershos dubultaa Turiet pie varda! Darbaa arii tagad parmainjas jarukaa katru dienu,iznjemot 7dienas tikai brivas! cammon! Tas reali iesaks! 1na brivdiena nedeljaa kamoon!Nets arii torkjee,delj torentiem! fiiliings galigi nekads,delj zaudejuma hokjiii! brrrr! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted March 4, 2009 Report Share Posted March 4, 2009 īsāksakot, es ignorēju iepriekšējos postus. so, cash^ zajebal grib vēlvienu Jeagermeisstar, bet jāiet zajebis tālu, bļe. ja aiziesim, padošu ziņu. p.s. viens čalis nolika mašīnu tur kur nevajag, un tagad nav tiesību. lūk tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Tā arī mēs nekur neaizgājām. Kāmis uzlika mīksto. Šorīt salīdzinoši labi jutos, ko gan nevarēja teikt par kāmi. No rīta sēdēja un integrēja pohas. A tā vispār normāli pasēdējām, pokeri uzspēlējām. Pārējie gan bija n00bi, tāpēc pasākums bija diezgan haotisks. Jubilāram uzdāvinājām rozā mazuļu cepuri ar lāča austiņām un uzrakstu - Misha. Piekodinājām, ka visos nākamajos pasākumos OBLIGĀTI jāvalkā. Viņam nepatika, bet es gan reāli tādu gribētu. Uzdāvināiet kāds man tādu. Plz plz plz!11 Rimi tikai 2.99 Ls. P.S. Jēgeris rullē. P.P.S. Kas bija par to mašīnu? Es jau aizmirsu. Jēgeris filmu dzēš. EDIT: Izrādās, ka mistiskais tēls - Greckis - no manu koju piedzīvojumiem (lasīt iepriekš) reāli eksistē un ir kāmja kursa vecākais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Nu jau laikam 2. pilnā diena kopš atsāku šaut kontru. Gribot atcerēties vecos laikus jau nākas piefiksēt, ka nospēlētas 12h. manās mājās ciemojas 2 ciemiņi no Šveices, tāpēc viņu nakts miers nedaudz tiek traucēts ar fonā mūziku un granātu sprāgšanu. Rīt no rīta jābūt basīša turnīra BAT zālē un tagad ar nedaudz sāpošu galvu klausos džeziņu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 vot es pamaniju, ka tu saaki speeleet atkal ! -_____- Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 k4 ir piekdiena un es atal esmtu paalii.. lol neuznjemiet mani kaa klaunu bet chista es zeru ar draugiemp pie maniim un or tootala koman..vml lol k4 riit ierakstooshui no riita ka gaj utt njemat mani iipashi nopitnie paslaik kamer esmu paaloo riiit buus slikti, es juuutu L( Link to comment Share on other sites More sharing options...
CHILLSIDE Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Ehh, kas par naksniņu bija, serverī gandrīz visas old school kartes izspēlējām un vēl viens admins sagādāja mums jaukus pārsteigumus, kad ieroči dropojas ārā un vēl visādas lietas, varbūt no vienas puses, tas nebija forši bet bija ciešami un smieklīgi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deelish Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Фmз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 "Ak dievs cik slikti" Šie ir vārdi kurus es izmantoju šorīt visvairāk. Tagad ēdu omleti. Nesen nomazgājos, palika labāks skats uz dzīvi. Ko lai es vēl uzrakstu? Māja jau sakārtota(kautcik) Vēlāk jāiet ārā ar draudzenēm.. Ok k4 totāls bezsakars bet poh. Man vēl ir slikti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bezbiksis Posted March 7, 2009 Report Share Posted March 7, 2009 Sveiki, vīri un dāmas Tātad, esmu šokā. Vakar nedaudz iekampu, paģiru nekādu utt, bet ne jau par to ir stāsts. Lieta tāda, ka es pamodos dēļ tā, ka man gribās ēst (!!!!) Es saprastu, ja būtu nopampis, piemēram, 12 stundas. Bet es nogulēju 7 stundas, pamodos no tā, ka gribās ēst ! Un vairs nevarēju aizmigt ! Anyway, tagad taisu olas maizē, tālākā rīcība būs atkarīga no mana vēdera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now