Jump to content
GIGN Forum

deelish

Mirstīgais
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by deelish

  1. [Offtopic] Sametis šito visur kur esi ^^ [/offtopic] Tavā vietā es vienkārši paņemtu klausuli pie auss un pakontaktētos ar čaļiem kuri sajēdz PS un lieta būtu atrisināta. Man tā smadzen sak, ka mūsdienās visi par čerpaku uztaisīs ko vien māk ^___^ Btw, ja tā globāli šauj, tad arīdzan nekādu lielo piķi jau neplēš, moš max. 15Ls.. Bet ko zin, moš maks ir pa šauru.
  2. Varbūt pameģini Heroes of Might and Magic 3. ? Stronghold ? Cossacks ? Ar mašīnām šaubos vai atradīsi kko uz švaka kompja. Ja nu vienīgi Life for Speed varu ieteikt
  3. Skatos aktivitātes te nekādas. Nu taka patīk ar photoshop nodarboties un laiciņš jau pagājis - šo to pieprotu. Droši prasam ko vēlamies, būs laiks - uzmeikošu!
  4. Jā.. Tas ka lago - baigi sūdīg.. Varbūt kāds zin veidu kā apiet to visu un lai nelago ?
  5. Man tā pati problēma, tagad nolēmu pieķerties atkal VHE klāt, bet nevar daudz neko izdarīt tā čakarējoties caur 2d. EDIT: Problēma atrisināta. Vaina bija ATI Draiveros. Noinstalēju visus draiverus nost, restartēju, un uzliku kkādu veco Catalyst - viss iet!
  6. Shodien dabuju Logitech G9, nu jasaka, ka pati labaka pele, ko esu tureejis rokaas. Paarsit mx518 un g5. Baigi forshi ka var uzlikt lielaaku svaru, piemeeram ja vajag kautkur lai pele ir smaga un preciizaak temet(bet reizee ari bik lenak) tad uzmochi 4x7g pele(tur ir tada kabatinja ko izvelk un ieliek 7gramiigos stieniishus kas naak liidzi). Vel ir forshi mainaamie uzliktnji, viens ir taads gluds, maigs, otrs ir raupjaaks, domaats preciizaakam kustiibaam. Iebuuveeta atminja u.t.t. boot.lv kkur bija apskats par G9 Nafig tos ziemas cimdus vajag pabalstus laikam tirgo prieksh invaliidiem.. nu tas taa, pec manam domam
  7. Pareizi saliec patčuz.. vsmz tā es atrisināju savu probku..
×
×
  • Create New...