Epix Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 Jāsāk būs skrīnot wL un jāliek iekšā miljons.com lapā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 #wL.Media: tādas asinis ir tikai tiem, kas pīpē vai uzturas pīpētāju klātbūtnē..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
#wL.Media Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 (edited) Epix: da nu nē nevajag mani likt kaut kādā saitā, lai uzlabotu savu popularitāti, mani jau tā visa valsts pazīst Teddy: Nu tur jau tā lieta es nepīpēju, nedzeru, neskuju ūsas un man melnas asinis Noskatījos American Teen, garlaicīga filmiņa nu jā visas dokumentālās garlaicīgas, visiem vidusskolniekiem, 12.klasē pēdējā nedēļā būs ''lielā balle''? Eh ceru, ka ar mani aizies kāda super red hot chilly peper beibe. Jāmācās man valsis, lai nebūtu, ka pēdējā brīdī viss. EDIT: g2b jā tas ir ļoti kruti, to var likt tikai wL'veidīgie, tākā Edited February 3, 2009 by #wL.Media Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 kjip kruti aiz katra posta rakstīt ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 (edited) Noskatās Vals Im Bashir Looti interesanti veidota dokumentaala filma... Edited February 3, 2009 by ThoM. YorK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 āāā... ok, sory ka pajautāju Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 (edited) Aizej nomirsti! Nu cammon bija tev shadi tukshi posti vispar te japosto? Nu cammon! Eziiic CHAU :* Lab es eju peec aliem Servers savadaak kicko araa mani visu laiku Tiekamies velaak siiii jaaa P.s. Iesaku labu filmu noskatiities Seven Pounds, ar Will Smith labs gabals! Teiksim taa,tie kas gaida baigo ACTION var aizmirst Vel tada daudz maz okej filma bija Sex Drive Tjipa kaut kas lidzigs Road Trip ,American Pie Taas pashas kategorijas filma lab sii jaa Edited February 3, 2009 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 O, jaa... Labaakaa filma, kas redzeeta šogad... Nu lab... Ar B. Pitu The Curious Case of Benjamin Button ar laba bija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 šis gan ir tukš posts wl, vēlam vinjam veiksmi ''mīlestībā'' Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted February 3, 2009 Report Share Posted February 3, 2009 ew divīt, kā gāja? Ar iesnām karš beidzās. Tagad varu elpot pavisam brīvi. Šodien biju hoķi spēlēt. Ledus vēl īpaši labs nav, bet paciest var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 pazaudeeju spaarinju ;((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 treššššdienāāā wīī!!! jālaiž uz klabu - ja tikšu tik tālu jūtos auksti Alise, kas pa spāriņu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokraac Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 auksts ne? 5dien pjaano ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Jau divas dienas sleepoju... paarnaakot maajaas visa maika slapja... Uhhh... patiikama nodarbe un laiks ar nepievilj.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alise Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 jūtos auksti Alise, kas pa spāriņu ? spaarinjsh.. nopirku tiko jaunus zaabakus, kur aizmuguree bija spaarinji .(( un viens nopliisa un pazuda + es vinjus uzvilu tikai 5cas reizes, aiiii sirsninj saap .((( jaaiet buus c4 jaanomet bodee!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 Kas ir spāriņš, sVēra ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
desina Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 kads nezin ka uzstaisit pastaisitu alhakolu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RJ8 Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 iečurā pudelē un raudzē! Psc vēsturē jāuzraksta par Padomju savienību no žurnālista skatījuma + soc. zin. eseja par tiesisku valsti.. krč es eju gulēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted February 4, 2009 Report Share Posted February 4, 2009 vakar nosvineeta dzimshanas diena... sodien - apzinja ka vel ir tikai 3diena. blin... riitdienas vakars jau bus labaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 6, 2009 Report Share Posted February 6, 2009 Vakar pārdzēru jēgu. Karoč sākās viss Victory Pub'ā Vecrīgā. Skatījāmies hoķi, tukšojām aliņus, spriedām par dzīvi. Hokejs beidzās - jābrauc mājās. Mājās negribās. Piedāvāja braukt uz kojām. Nu braucam. Aizbraucām. Kojas tukšas, LU brīvlaiks - neviena nav. Gājām ar džeku meklēt vēl kādu. Iegājām istabiņā, kur viena meitene sēdēja. Kādas 20 min runājām, līdz sapratām, ka viņa ir kaut kāda megapareizā un notināmies. Vēl joprojām nav ko darīt. Zvans uz blakus kojām, kur RTU studenti mitinās. Viņi dzer, mēs arī gribam. Jāiet. Ejam. Pa logu izmeta apliecības, lai tiekam iekšā. Tikām. Meiteņu still nav. Labi vien, ka nebija, jo drīz man iestājās blackout's. No rīta pieceļos LU kojās. Kā tiku atpakaļ neatceros. Galva sprāgst pušu. Nu neko, jābrauc mājās. Braucu. Pabraucu divas pieturas, saprotu, ka dirsā ir un jākāpj ārā pavemt. Izkāpju, pavemju. Labi, ka apkārt cilvēku nebija. Saprotu, ka trolejbusā atpakaļ kāpt nevar. Kā braucu, tā rauj uz augšu. Tā es kādus 3 km nācu mājās ar kājām. Auksts, kurpes neērtas, slidens, galva sāp, uz augšu rauj. Kaut kāds murgs Atnācu mājās, 10 min pagulēju pie poda. Domāju, vai tik neesmu saindējies ar alkoholu. Iedzēru tabletes pret galvassāpēm. Aizgāju gulēt, šoreiz jau gultā. Piecēlos, jūtos labāk. Iedzēru tēju. Man tagad ir grūti paskatīties uz savu avatāru P.S. Kāds no jums vakar nepiedalījās TrioBet pokera turnīrā Vecrīgā? Otrā bāra galā norisinājās tā figņa. P.P.S. Atkal piedirsuši topiku. Tagad nav spēks tīrīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Nu re, arī TVNET šodien ar humorizjūtu viss ir ok. Principā neko daudz rakstīt nemaz negribēju, vienkārši iepatikās šī bilde. Skatos, ka cash sācis atlaist pa nopietnam, tas priecē. Runājot par tavu avataru, man, katru reizi viņu ieraugot, prāts jau atrodas ledusskapī pie auksta aliņa. Arī šoreiz. Neraža, jātaisa šopings. Laikam esmu noķēris kaut kādu bez-alus vīrusu, jo vakardien tā arī visu vakaru nosēdēju mājās un nekur neaizpeldēju. To noteikti šovakar vajag mainīt citādi tiešām sāk likties, ka kaut kas nav ar mani kārtībā. Vakarā varētu uztaisīt mazu gignparty, bet tas jau laikam būs tāds neizbēgams pasākums - kā nekā 6diena. Jāapmet kūlenis un jānosprauž kurss uz pilsētas pusi. Brumm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Vakar nedaudz piedzēros. Šorīt pamostos - pohu nav. Tas laikam tāpēc, ka pirms gulētiešanas normāli paēdu un sadzēros ūdeni. Šodien staigāju pa ielu, zvana telefons - man piedāvā spēlēt basketbolu. Ok, var jau pārmaiņas pēc sestdienā arī paskraidīt. Tātad satiekamies un tikai tad man pasaka, ka mēs piedalīsimies Saulkrastu čempionāta spēlē. Forši, aizbraucam uz halli, puskomanda pālī. Spēle pret čempionāta stiprāko komandu. Rezultāts 29:137. Nē, nu tik nožēlojami mēs neesam, bumba ir turēta rokās pirms tam. Plus vēl mums sastāvs bija, maigi izsakoties, sūdīgs. Vismaz skatītāji bija mūsu pusē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kVNE Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Vakar vakarā noskatījos filmu "Sex drive" Kautkas līdzīgs amerikāņu pirāgam, ļoti smieklīga ši filma bija, noskatījos, un pus trijos iegāju gulēt. Šorīt piecēlos kur "13:00 - 13:30" Un iegāju nomazgāties, tad gāju laukā, laukā vispār šodien galīgs borings. Laukā ir auksts un neviens arī nav arā! Baigie mēsli, jo nezinu ko šovakar sadarīt. Labi uz laiciņu iziešu laukā! ČAV Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted February 7, 2009 Report Share Posted February 7, 2009 Man universitātē docentu sauc Daunis, joki mazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 8, 2009 Report Share Posted February 8, 2009 (edited) Edited February 8, 2009 by jonathan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now