nX.` Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 Spēle bij vnk superīga!!!! Tik žēl, ka tas video bišk raustijās...laikam vajadzēs paņemt labāku netu. Kāds var pateikt kā pareizi rakstam vajag pievienot atsauci? Karoč es rakstu ieskaites darbu skolā un man sanāk šādi: teksts ... teksts ... teksts ... teksts ... teksts ... teksts ... teksts ... teksts ... teksts ... teksts ... teksts ... teksts ... teksts ... teksts ... teksts ... teksts ... teksts ... teksts ... http://lv.wikipedia.org/wiki/... Tam linkam klāt neko nevajag likt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 3, 2008 Report Share Posted December 3, 2008 Pagaidām nav vaidzība pēc pieslēguma, izteiku ar okarti pa 5īti 3nedēļas. Lielāko daļu zvanu draudzenei, draugiem, 90% visiem ir LMT vai okate. ar draudzeni vispār laikam 1santīms par sarunu sanāk, lielai daļu čomu darbs apmaksā telefonu, tapēc 99% nomet un atzvana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 Veicas... kaut isteniiba man ari veicas jo sencis mani piesledza pie firmas un vinsh visu atmaksaa :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 labrīt fāk aizmirsu pagulēt pa nakti bet nu enīvei hy ;]] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 Bļē, es saprotu, ka Eziic ir meža saimnieks, bet nevajag jau saaicināt visus savus draugus un pārvērst serveri par zoo dārzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 domā viņam draugu tik 2.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0.7lb Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 Jacer ka tik taalu nenonaks un nebus vel lachiishi, vilki vai citi radijumi Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 Postam +10, ar smaidu sejā eju ārā turpināt svinēt brīvās dienas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kz. Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 ezīt pasauc vel kādu labu draugu! fak šodien ments uzrakstīja protokolu par to, ka nepilngadīgs pipāju skolas teritorijā no rīta pirms skolas! Rīt 15:00 uz mentiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 fak šodien ments uzrakstīja protokolu par to, ka nepilngadīgs pipāju skolas teritorijā no rīta pirms skolas! Rīt 15:00 uz mentiem apsveicu mani lkm kkādās kamerās redzēja un tovakar kkādi logi esot sisti neko tādu nezinu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 chau! oo, paarados maajaas.. riit uz basi. yeeeah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 neesmu no 6dienas smēķējis, cerams, kas tas būs tā arī turpmāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZwirbuliitZ Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 (edited) Tiko izmācījos, apēdu kartupeļus Tagad klausos T.I. un klejoju pa netu... Pilnīgs boorings.. P.S. nēsmu divus mēnešus kurijis Edited December 4, 2008 by ZwirbuliitZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kz. Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 Ahh pakaardināšu jūs tiko uzpipāju Un tiko biju pie omas uz vārdienu vispār boorings sedēju pie tv Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted December 4, 2008 Report Share Posted December 4, 2008 Un tiko biju pie omas uz vārdienu vispār boorings sedēju pie tv ev Kz. kas rīt jūs braucat uz to pirti.? :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 DoubleT, likies normāls čalis, bet tava draudzība ar Kz. visu norok.. Vakar satikos ar agrāko klasesbiedru un diviem viņa kursabiedriem. Pasēdējām bārā, līdz izdomājām, ka bārs sūkā un Bonītis tuvējā paģītī būs foršāks. Tagad ir smagi Haļava, ka minerālītis mājās bija. Vienīgi taisot to sūda pudeli vaļā sapisu roku, psc. Šodien jāsatiek džeks, kuru neesmu redzējis gadus septiņus. Agrāk bijām diezgan labi draugi, bet tad viņš aizgāja uz citu skolu un kaut kā pazaudējāmies. Pēc tam jāsatiek vēl divi citi džeki ar kuriem pavazāsies apkārt un izdomās, ko darīt vakara noslēgumā. Bet tagad ir jāiet uztaisīt kaut kādas brokastis. Visa ģimene jau notinās un tagad varu ar savu pohu iziet ārpus istabas. Pāris atziņas: Man vajag ziemas zābakus, jo vakar atsala kājas. Radio Skonto no rītiem sūkā. Tūristu brokastis brokastīs rullē. Minerālītis arī rullē. Jo vecāks kļūsti, jo trakāka poha. Nezinu kāpēc, bet gribu uz Liepāju. Laikam nostaļģija pēc BBP '07. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kz. Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 (edited) ES NEZINU! Es netieku, jo: Esmu nesekmīgs 5 macībās Pirmdien jāiet pie direktores ar mammas Man uzrakstīja protokolu pa pipāšanu Man šodien 15:00 jāiet uz mentiem p.s: Tāatad māte man neļauj ! Tapēc, ka neizstāstīju ka mani uzrāva ments tikai par to ka viņai to pateica učene p.s.s: šis viss vienā dienā! Edited December 5, 2008 by Kz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZwirbuliitZ Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 man ir 2 nesekmīgas mācības,pirms 2 mēnešiem arī skolas ments uzķēra par pīpāšanu arī mutere nekur nelaiž... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diktators Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 (edited) Es jau trīs nedēļas neesmu ņēmis mutē nikotīna kociņu. Un vairs nemaz negribu. Tāpat ar pļēgurošanu - vairs nemaz negribu. Bet liekas, ka atkarība no interneta stiepjas plašumā... No vienas galējības otrā, tāds es esmu. Man ir nesekmīga vizuālā un, laikam, latviešu valoda. Pēdīgo nedēļu noslimoju, nezinu kas tur darās. Ak jā - šodien Dinamo, iz Minskas, protams, kritīs Dinamo priekšā. Kāds nezin, cikos? Un vai video kaut kur, piemēram, sportbox'ā varēs redzēt? Edited December 5, 2008 by diktators Link to comment Share on other sites More sharing options...
g2b Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 bļe noturējos, nenopirku smēķus uhhtīī VECIS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 uhhtīī VECIS bļļļļļļē, nenoturējos, ēēēēēj dirst!!!!!!!!!!!!!!! lūdzu, aizej izlasi noteikumus jaunos forumam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ry. Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 (edited) 8 decembrī būs mēnesis, tik ilgi es nebūšu lietojis alko Vakarā kautkas jāizdomā. Jasāpērk bezalkaholiskie. 0.4% Jaiziet ārā, jāievērtē laiks. Izskatās drausmīgi Nākamnedēļ prakse. uhhh. Nemaz nezinu kā izskatīsies liecība un nemaz negribu zināt. Edited December 5, 2008 by ry. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kz. Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 (edited) ry es neesmu lietojis apmēram nedēļu? jāa tieši nedēļu no pagaišās 5dienas. dvj es moči laikam uz pirti. edit: nekur nebraucu! :@:@:@:@: Edited December 5, 2008 by Kz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seen Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 Šodien tāds nogurums... Vajadzēja iet uz konsultācijām 9:00, pamodos 10:30. Kā vienmēr izslēdzu modinātāju pa miegam, bet tāpat padzēru ātri kafiju, piesēju zirgu toletē... Un fiksi devos uz skolu. Laiks ārā protams ļoti labs. Vismaz labi ka aizgāju uzrakstiju 3 kd. Ceru ka viss būs ok... Šodien 5diena, bet ticamākais ka sēdēšu mājas. Šitās brīvdienas gribās pavadīt mierīgi... Lai Jums jauks šis vakars. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoubleT Posted December 5, 2008 Report Share Posted December 5, 2008 (edited) labs vakars kz. thats bad domāju aizbrauksim iedzersim utt. Edited December 5, 2008 by DoubleT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now