Seen Posted November 23, 2008 Report Share Posted November 23, 2008 http://www.333.lv/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 FUCK, gsw akal padirsa. Pievilka līdz 76-76, bet beigas neizturēja. 89-81. Jacksons aizpūta beigu truļus 2 gab.. Biedram 10-8. Wrights nostaigāja svarīgā brīdī. cmon. Nu nedrīkst tā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted November 24, 2008 Report Share Posted November 24, 2008 Jep, es arī tajā spēlē biju ļoti vīlies. Bet nu Mageti pret Brendu laist arī nav prāta darbs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Nellijs ir vis nesaprotamaakais/neparedzamaakais/interesantaakais treneris kaads jebkad redzeets/zinaams.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
REVENGE Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 nu tad šodien 02:00 pret Wizards...jāāāņem Link to comment Share on other sites More sharing options...
novijas Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Vienmer esmu smejies par tiem, kas censas interneta kautko nopelnit or smth. Un sodien smejos par sevim. Tik, tiko pardevu irc.lv @ #left4dead kanalu par 40ls. Sakuma kad taisiju sho kanalu bija tada doma, bet nedomaju ka nonaks tik talu ka vares ari pardod, shodien radas tada iespeja un ari izmantoju. Cik sapratu chalis jau nav pirmo kanalu nopircis, shis bija kautkads 3 vai 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Nu ko... gana tizli seedeet pie datora un jaaiet skatiities basis... Alus un čipsi jau manjemts, bet uzvaru gan dzilji šaubos, ka panjems!!! Balons, balons... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeGaPiiLe Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Kaarteejais , dirsiigais, ASK Fans? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted November 25, 2008 Report Share Posted November 25, 2008 Nee... Es neesmu nekaaa fans... Vnk vienmeer smejos, kad ASK fani ar barona faniem esportaa diršāas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 time to sleep. Tā negribas rīt kaut ko darīt. :/ Mājās visi slimi ar gripu, kā parasti, mani noķers vēlāk, tuvāk ziemassvētkiem... besij ārā... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eesms Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 (edited) Žēl tevis ! AmE Nu ziemassvētki nāk un vis notiek, bet nu tagad man iešāvās galvā viens ritīgi labais pantiņš Rūķi kļūst par matainajiem, Salavecis iet ar tiem, Tā nu visi kādā koncī Matus krata vienā taktī. Nefiņi. Salavecis kasa pauri Vai ar matiem man nav cauri? Ja tie ārā krīt kā sniegs Tad par to būs bērniem prieks. Edited November 26, 2008 by eesms Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolt0n Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Khe... man nupat ienaca prata vecais labais Ufoz Freža (<- lol Freža) pantinjsh par Z-svetkiem: Davanas man nenesis, Salateevs ar garu baardu. Jo es sniega kupenaa Iechuraaju vinja vaardu Kaa gan man sho balto dienu, Man ne muuzam neaizmirst? Visi naaca egles cirst, Trauceja zem egles d***t Link to comment Share on other sites More sharing options...
eesms Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 ņā tagad pārejam uz pantiņu skaitīšanu šeit? mošk rita nakts pantiņi? :D mīļo salavecīt atdod dāvanas un lasies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Esmu nelaimīgs ar savu lausto roku, bet priecē tas ka uz z-svētkiem viss būs kārtībā un svinēšu tā lai aceras KAS IR Z-SVĒTKI! A to pagāšgad pārspīlēju un daudz ko neaceros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolt0n Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 A to pagāšgad pārspīlēju un daudz ko neaceros. A kam tagad viegli ? Pamegjini parspilet un aiziet pa taisno uz darbu kaa to esmu darijis es... VOT TAS IR EFEKTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Uz darbu? Tu ko galīgi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AmE Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Īstenībā apskaužu tos, kuri no alkohola dzeršanas neko neatceras, vai daļēji neatceros, ko darījis. Vienalga cik stiprā kondīcijā es esmu, es vienmēr atceros. Skumīgi. :/ Šodien kaut kas kompim nobrucis ar internetu... Ātrums vienkārši iespārda. Būs vien jāpārinstalē pilnīgi viss. tā negribas. (maybe sīkie kko sačakarējuši datorā, kamēr nebiju mājās. ai whatever) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eesms Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Es nesaprotu kas notiek 10 gadīgie pīpā! dzer jau 14 gaīgie un tas vispār ir kautkāds arprāts. Pats neesmu labāks no 12 sāku kurīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WMP Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 eesms nau nekāds jaunums un atklājums, man šodien nu tiešām kautkur 1M 30 CM prasija lai nopērku LB sarkano! huh protams es viņam nenopirku, jo nu saprastu 15 gadīgs, bet nejau 10 gadi! (moš vairāk) Link to comment Share on other sites More sharing options...
acido Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Vienalga cik stiprā kondīcijā es esmu, es vienmēr atceros. Skumīgi. :/ Ir jāsasniedz noteikts levels, tad arī sāksi neko neatcerēties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quelyd Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 (moš vairāk) defs. Pie mums ir tāda "dziļa, dziļa bedre" kā silava, kur 14-20gadīgie aktīvi dzer, kurī utt. Nafig nevaig man to dzeršanu paagšos un tad jau redzēs, ne jau tagad. Bāc, nereāli auksts dzīvoklī, kaut arī ir apkure, trīc rokas pilnīgi. Brrr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThoM. YorK. Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Pie manis laukos jau ar nekas spožs nav.... Siikie veel pamatskolnieki diskoteekaas taa dzerstaas... Manos laikos taa nebij... Link to comment Share on other sites More sharing options...
revoked Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 Vienalga cik stiprā kondīcijā es esmu, es vienmēr atceros. Skumīgi. :/ Neesi jau vienīgais, pašam tā ir, ka vienmēr visu atceros, nekad nevaru saprast kā vispār var aizmirst. Lieliska diena. Skola + Trenažieru zāle un tikai tikko atvilkos mājās, attaisīju pudeli alus un tagad domāju zvilnēt un neko nedarīt, tupēt internetā vai mācīties... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 A to pagāšgad pārspīlēju un daudz ko neaceros. Vispār jau Ziemassvētkus svin mierīgi, ģimenes lokā, nevis ārdoties ar draugiem. Tam ir Jaunais Gads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolt0n Posted November 26, 2008 Report Share Posted November 26, 2008 1kaart... a kas tur traks?! Normaala prakse Darba laikaa aiz baara letes ir naacies taa pielikties, ka nezini kas tev jadara bezmazvai 2kaart galiigi aiziet nevar, jo zemeslode ir apalja "D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now