Jump to content
GIGN Forum

rolt0n

Mirstīgais
  • Posts

    167
  • Joined

  • Last visited

rolt0n's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

0

Reputation

  1. rolt0n

    Aviobiļete !

    Ok, kamēr vēl vaļā, pajautāšu par cigaretēm ! Ja pieņemsim es gribu paņemt līdzi russkih JIN LING ? Par akcīzi nepiesiesies ? UN cik daudz var ņemt līdzi ?
  2. rolt0n

    Aviobiļete !

    TIk tāku neder, katrā ziņa ar vienu čomu jau pakonsultēju ! Viss činā. 38ls un esmu prom 8. maijā ! VAR TL !!! <c> l1nk1n
  3. rolt0n

    Aviobiļete !

    Interesē konkrētais piedāvājums / akcija ! Vienvirziena ! Kā pasūtīt un atrast datumus es zinu, bet interesē tieši tā akcija !!! EDIT: Vai arī cik nojaušo, tad tas ir tikai fakin GOOGLE reklāmas triks cilvēku piesaistei ?
  4. rolt0n

    Aviobiļete !

    Sveiki, man radās jautājums ! Kā šajā nolādētajā saitā var nopirkt lētās biļetes ? (jānopērk līdz šodienas 12iem naktī) http://www.ryanair.com/lv/cheap-riga-latvi...ands-uk-flights Interesē tieši East Midlands ! http://superbiletes.lv/2010/04/14/letas-av...2010/#more-1287 itkā lejā ir iespēja uzspiest uz NOPIRKŠANU, bet atkal izmet prosta www.ryanair.com/lv NU WTF ? Paldies jau iepriekš izlīdzētājiem !
  5. rolt0n

    Kas Tev Tagad Skan?

    Ramstein & Korn - Good God Oasis - Wonderwall (1996) EDITED: Pitbul Feat. Lil John - Krazy Pitbul - Bojangles
  6. rolt0n

    Taisam Pelmeņus.

    Teikshu kaa ir... tu nemaku cept pelmenjus !!! Vinjiem vajag daudz vairak ellju + vinjiem jabut vienmerigi smuki brunganiem.... + pec uzcepshanas iemet uz minuuti mikrenee un buus vispar idealnjiks !
  7. Tad nafig posto ? Un prieksh sudden attack vel chiti nav izdomati, taka Spele rullee !!!
  8. atseedeeja... nesen izlida ara no kjurmja ! Choms par vinju zinaja daudz ko pateikt !
  9. rolt0n

    Talk To Strangers.

    Pameginaju ari.... sanaca bulshits kaut kads patiesiba haha... ierecu labi
  10. rolt0n

    Benciks

    Piezvanot tev nosauc laimigo ciparu... ja tev ir tas, tad tas vel nenozime, ka busi eteraa... starp visiem laimigajiem cipariem dators izloze tikai vienu... 1x uzzvaniju jau
  11. Tatad... Ir piedavajums... spelejam SUDDEN ATTACK !!! Online SHooters... lidzigs CS`am, bet ir tads prikols, ka ir javac pakapes un punkti... ierochi ir jaire utt... Ir doma tagad savakt 30k points un uztaisit savu SQUAD --> Latvians Ja kadam ir doma regoties un sakt spelet, tad ieraxtiet topick`aa savu niku ar kuru spelejat... WEB --> http://suddenattack.asiasoftsea.net/ Regojoties gan LV meili neder... der ar COM galaa... vislabakais ir GMAIL !!!
  12. rolt0n

    Online Tv

    NEVAR !!!! TV5 no latviesiem var tikai iTV skatities... pats esmu izmeklejies jau liiks !
  13. Ej mazga mammai apenes.. p1s suudu... atsuukaa beigtam alnim... pipeleee (vajag isto izteiksmi)... a man pie dirsas mazas kamaninjas... suuda karma bļe ! Ir jau vel daudzi, bet tos atceros tikai kad pielitoju un tas parasti nav skaidra
×
×
  • Create New...