Jump to content
GIGN Forum

eesms

Mirstīgais
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About eesms

  • Birthday 02/23/2007

Profile Information

  • Location
    leave
  • Interests
    DRUKĀT.
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://leave.lv/
  • ICQ
    0

eesms's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. eesms

    Nakts Riita Spams

    Ak dievs tā liek aizdomāties šis video, tas ir vienkārši kautkāds stulbums ja tā padomā šitādus visādus sūdus taisīt. Ak dievs tik jocīgi tagad jūtos.
  2. eesms

    Nakts Riita Spams

    Tieshaam, manas domas ari ir, ka ziemassveetki jaasvin ar gimeni, bet jaunais gads ir dzershaanas sveetki ! Sorry, ka nav garumzimes neesmu pie sava pc.
  3. eesms

    Nakts Riita Spams

    Es nesaprotu kas notiek 10 gadīgie pīpā! dzer jau 14 gaīgie un tas vispār ir kautkāds arprāts. Pats neesmu labāks no 12 sāku kurīt.
  4. eesms

    Nakts Riita Spams

    ņā tagad pārejam uz pantiņu skaitīšanu šeit? mošk rita nakts pantiņi? :D mīļo salavecīt atdod dāvanas un lasies.
  5. Arī jā piekrītu tā jau saka, ka nav par daudz. Bet iedomājies ja spelētu tur pilns servaks ar adminiem ņā nebūtu smuki, bet nu par tēmu ceru, ka man vel iedosiet ļoti ceru kapēc? Esmu ļoti aktīvs tieši pub serverī un sajēdzu uz ko uzprasos plusā vel labi to visu māku.
  6. jēej. šitas tik lidzīgs kad neredzēju vel bildi sapratu, ka būs šis džekiņš.
  7. Vov tīri normāli, cik es ilgi ar fotošopu ņemos, bet šitādu nemācētu
  8. ņā šito zinu Paldies [ par šo pašu ]
  9. eesms

    Nakts Riita Spams

    Žēl tevis ! AmE Nu ziemassvētki nāk un vis notiek, bet nu tagad man iešāvās galvā viens ritīgi labais pantiņš Rūķi kļūst par matainajiem, Salavecis iet ar tiem, Tā nu visi kādā koncī Matus krata vienā taktī. Nefiņi. Salavecis kasa pauri Vai ar matiem man nav cauri? Ja tie ārā krīt kā sniegs Tad par to būs bērniem prieks.
  10. Nū nezinu vai esmu stūlbs, bet man tas nelikās smieklīgi Piedod. Bet nu pasmaidīju gan bišķiņ.
  11. Nu paldies, ka rekomendēji, bet nu par to forumu es tagad reģistrējos jā, bet es būšu aktivs tagad arī sākšu kartīgi forumā tusēties ! Jo visu laiku tik spelēju kontru gign pub serverī, bet tagad arī forumā iegriezīšos ļoti bieži, un lieki tiešām netaisos spāmot šeit. Ceru, ka man vel iedosiet akssesu
  12. Sveiki tātad šis ir mans pieteikums uz acc ! Tātad Es šeit spelēju jau diezgan pietiekami un serverī esmu ļoti bieži iekšā, es pārsvarā serverī esmu no rīta tad kur nožabu tad atkal uzrodos uz kādiem diviem tad močīju kamēr apnīk tad spelēju vel pa nakti bieži. 5dienās tā mazāk 6dienās vakaros ļoti daudz spelēju pubā, bet savukārt 7dienās es Esmu visu dienu var teikt ! < Mana pieredze ir diezgan liela un tā ir ap pieciem gadiem ja ne pat vairāk> Es vēlētos sekojošās tiesības! xkick(Jo Ir ļoti bieži daudz džeki kas mēģina kačāt stundas vai arī daudz plāta muti.) xslap/xslay(džeki kas aizmirst kur var noplantot bumbu vai arī kas pa ilgu kur sēž) Tās ir nepieciešamās tiesības, bet nu domāju ka dabūšu šos flagus, jo tie ir diezgan nepieciešami. Un es ar šito netaisos palielināt savu pincīti, bet vienkārši palidzēt ! Mani stati .eesms Rekomendētu mani : Domāju, ka kāds atradīsies Reg niks (.eesms)
×
×
  • Create New...