Jump to content
GIGN Forum

metrinjsh

Mirstīgais
  • Posts

    152
  • Joined

  • Last visited

About metrinjsh

  • Birthday 05/06/1989

Profile Information

  • Location
    Latvija
  • Gender
    Male

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

metrinjsh's Achievements

Apgreidots geks

Apgreidots geks (7/23)

1

Reputation

  1. cik cilvēku, tik viedokļu
  2. Jo mazāk naudiņas lai nopirktu drēbītes, jo plikiņāki esam. Jo plikiņāki esam, jo vairāk viens otru gribam. Jo vairāk viens otru gribam, jo biežāk novelkam drēbītes (cik nu viņu ir), jo biežāk novelkam drēbītes, jo mazāk tās nonēsājam, jo mazāk tās nonēsājam, jo mazāk tērējām, jo mazāk tērējam, jo izvelkam valsti no krīzes. Secinājums - jo vairāk nodarbosimimies ar seksu, jo bagātāka būs mūsu valsts! :D
  3. spēles grafika ir ok taču mazliet nepatīk tas, ka līdzinās nfs:mw bet nu tā- ir ok spēle..
  4. metrinjsh

    Jautājums

    jums arī ir tā gadījies(skatīties bildē.) ? p.s- par punktiem.
  5. patiesībā izmantos, ja tajā pamācība ir viss sīki aprakstīts, nekā te- tik īsi un nav katrs solis izskaidrots.. p.s- un citos topicos izmanto edit pogu- netais double post.!
  6. Sveiki. tātad manai draudzenei ir tāda problēma. viņai ir ķipa kkas ar windows xp problēma, ka ir krievu valoda, kā var nomainīt valodu? :?
  7. hmm Sveiki. gribēju Jums pavaicāt, kur var dabūt kodu nfs:mw, lai varētu spēlēt onlainā? man nav orģinālais disks un negribas pirkt to, un tādēļ, tad kad iet nfs:mw online- man prasa kkādu kodu, taču nezinu, kur tādu dabūt, kāds varētu pateikt, kur varētu dabūt šo kodu? :?
  8. ieej amxmodx.org mājas lapā un sameklē tādu pluginu - country_kicker un velc .sma failu, editē to failu ieliekot ,neatceros kurā rindiņā, LVA un tad varēs tikai Latvieši varēs tikt iekšā
  9. tajās mapītēs ir .zip faili no kuriem atzipojot rodas šie diski , un tad caur daemon tools laižot neaiziet. vilku no šejienes un uzskatu, ka vajadzētu iet, jo nu, visiem ir aizgājis, taču man kkur kkas nogļučī? :?
  10. nu bet, ja nevēlos vilkt? :? nav iespējams kkādā veidā dabūt Adobe pie dzīvības?
  11. Tātad, Sveiki man problēma ir šāda- installējot Adobe(ieguvu www.outlaw.lv to, kura ir 20GB lielā paka) man uzmet, ka jāievieto 2 disks, tā ari daru- ej caur daemon tools palaižu 2o disku, taču rāda vēljoprojām,ka jāievieto 2.disks pievienoju bildes Jums, lai redzētu, kā tas izskatās. vienā no bildēm ir tas, kad rāda šo, ka jāievieto 2.disks; otrajā- tas, kādas ikonas man ir,tur kur atrodas šie visi diski.. gribēju piebilst, iepriekš pateicos.
  12. :blelohs: ups, atradu kurā vietā nepareizi kļūdījos, paldies visiem, paldies kiwix(p.s-teicu, ka lai nenodiršat) viss aizgāja varat close.
×
×
  • Create New...