Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

3dien man v/d ... man pienākas bonusiņš :D Nāc pie manis šovakar, nāc pie manis rīt, sexuāli čiekuri manā dārzā krīt :D Būs šašliki, alus un šnabis vairumā, jautri cilvēki, mūzika un dejas visas nakts garumā... Vai nav vilinošī? :devil:

Link to comment
Share on other sites

:D Nāc pie manis šovakar, nāc pie manis rīt, sexuāli čiekuri manā dārzā krīt :D Būs šašliki, alus un šnabis vairumā, jautri cilvēki, mūzika un dejas visas nakts garumā... Vai nav vilinošī? :devil:

braucu pie Teviim shovakar ja Tu mani ved :lol: iespeejams

aa un jaa kaa tad naudinjas ziedojumiem, beerniem Aafrikaa punchi puushaas -_-

Edited by Alise
Link to comment
Share on other sites

ū-ū-ū paldies, arī esmu Edgars. Bet kā man kaitina kad Edgarus dažreiz saukā par ''Edžus'' bļē ejiet dirst, Edgars ir Edgars, vot Edvards ir Edžus, tā kaitina, stfu .

Šodien četras potes uztaisīju, kuras vajadzēja jau 14gados taisīt, bet nebija laika so, tagad visas reizē, fak me kā man sāpēja, blakus stāvēja smuka mana vecuma meitene, so, centos izlikties vēsais tipja nesāp un no-emotions, bet bļē sāpēja tā kā nezinu.

Rokas tagad vispār nejūtu itkā paralizētas.

p.s. ūū GIGNam tik smuks logo, jau vakar ieraudzīju.

Link to comment
Share on other sites

nav gan!

Jau otro dienu no savas brīvās nedēļas sēžu universitātes bibliotēkā rakstot kopsavilkumus UZ PRIEKŠU! Mājās ciemiņi un mamma, kas pamanās vnk nomocīt, mājās tāpēc nerādos. Vakar forši pavadīju dienu ar kaimiņu (Hugo), paspēlējām basi, pasaktījāmies basi, pačillojām, uzvilkām ūdenspīpi, iedzērām alu, nolūrējām dr.Hausu. Tas man patika. Gribūū faking atpūsties, bet vēl tas kursadarbs ar jāraksta. Ai, jāsaka kā parasti: nezinu kā es to izdarīšu, bet zinu, ka izdarīšu. Labi, jāraksta tālāk, neskatoties uz to foršo saulīti, kas spīd cauri bibliotēkas logiem. Veiksmīgu dienu!

Link to comment
Share on other sites

iisti neizprotu vaarda friiks noziimi.

turpmaak likshu punktus, lai juus redzeetu, ka vismaz kaut kaa censhos.

hm.. var jau vienmeer .iebljaut sejaa :)

uun pacensties buut labaakam, varbuut jaunaakam ^_^

Link to comment
Share on other sites

ehh, tagad sēžu čiloju, dzeru kolu :D

būs šodien jāieiet uzšaut cs, ap 23 varat mani gaidīt ^_^

kRi paldies par cooleri, tagad mans dators ir kluss kā pelīte :D

Link to comment
Share on other sites

Lieliski :) Esmu pamodies tā normāli iereibis pēc vakardienas tusiņa, nezinu īsti ko lai dara. Stāv man ledusskapī piebalgas alus, bet baigi ņiprais - 5,8% ( !! ) :D Nezināju, ka Piebalga arī tādu ražo. Vispār viss notiek, galvenais ir smaidīt - ārā tomēr pavasaris. Tāka visiem novēlu daudz smaidīt :10cm::lol:

Link to comment
Share on other sites

Stūlbi visu dienu pa mājāam! Iztestēju kkādu 2004 kada stratēģijas spēli ;D , nu teikšu nav nekas iespaidīgs + vēl dabuju noskatīties kā Latvija zaudēe francijai! :(

P.S kāads nevar lūdzu iemest linku kur nokačāt - 48p kas jāliek virsū serverim?

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...