Jump to content
GIGN Forum

Mazinjais

Mirstīgais
  • Posts

    536
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Mazinjais

  1. Mazinjais

    Andoīda lago

    Tur jau tā lieta - nevar. Ne telefons, ne PC spēj ko izmainīt. Saka, ka itkā viss notiek, visu nodzēsa (super-wipe), jaunais roms uzinstalējās, bet restartējot - viss pa vecam.
  2. Mazinjais

    Andoīda lago

    Kā jau teicu, man sapisās permisijas, nevis nobrickojās pats telefons. Tas notika apmēram gadu pēc roota, restartējoties telefonam.
  3. Mazinjais

    Andoīda lago

    https://www.google.lv/#hl=lv&sclient=psy-ab&q=*+Not+working+after+root&oq=*+Not+working+after+root&gs_l=hp.12..0i5i10i30j0i5i30l3.41954.42084.3.42652.2.2.0.0.0.0.89.139.2.2.0...0.0...1c.1.8M1S_VKw84Q&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&fp=caa8c792802be679&biw=1920&bih=957
  4. Mazinjais

    Andoīda lago

    Ar rūtu īpaši neriskē, savu HTC DHD jau pazaudēju, jo sagāja dirsā permisijas (pašam androīdam pazuda jebkādu permisiju pār savu sistēmu). Neesmu vienīgais, kurš šādā veidā padirš telefonu.. Tas skaitlis liekas ir tuvu 10% no visiem rūtotajiem.
  5. izdzēs mapi, lai klients to novelk pa jaunu.
  6. Sleep poga uz klaviertūras, vai arī Start >> Log off >> Switch user. edit: nvm, neizlasīju visu topiku.. Šaubos vai ir iespējams automātiski uzlikt/noņemt paroli, kādēļ vienkārši neuzlikt īsu paroli?
  7. Tik vecu filmu šaubos vai veikalos atradīsi, tadēļ http://isohunt.com/torrent_details/139239621/boyz+n+the+hood?tab=summary
  8. Izskanē ar šo, pārbaudi vai rakstīšanas/lasīšanas ātrums ir stabils (nelēkā) un vai nav melnie sektori. Attēlam vajadzētu būt līdzīgam šim; Ja gadījumā ir šādi; Tad glāb ko vien vari. Apsties temperatūras, vai viss ir savās robežās (proti, cpu zem 80, hdd zem 50, vkarte zem 80, mb zem 60, hdd zem 60).
  9. Laikam esi uzlicis ļevas tekstūras/background bildi/spray'u.. Ātrākais veids kā salabot - pārinstalē cs.
  10. Vari pamēģināt izslēgt explorer.exe procesu spēles laikā (ctrl+alt+delete >> Processes >> Ar peles labo pogu uz explorer.exe un End Process), ieslēgt atpakaļ var ar File>> New Task >> explorer
  11. Mūsdienās visos trakeros ir anti-ratio hack. Savienojumu limitu var palielināt iekš Options >> Preferences >> Bandwidth. Tik nepārspīlē, savādāk neies vairs neviena lapa, jo būs 4096/4096 savienojumi, jeb cik tev tur tas limits..
  12. 1. Esi pārliecināts ka opcijās esi uzlicis OpenGL nevis software? Software uz dūmiem reaģē ļoti vārgi, tādēļ arī varētu dramatiski nokristies FPS. 2. Neizmanto nekādus Ultra mega driver genuine ++++++, viņi tikai visu padarīs sliktāku. Dodies uz ati/nvidia lapu un novelc jaunākos draiverus priekš W7-64bit. 3. ctrl+alt+delete un apskaties vai kāds process nerij visu datora jaudu, ja rij, pamēģini to atslēgt.
  13. Ja pareizi sapratu, gribi lai ejot www.domēns1.lv, met uz htdocs/domēns1 un www.domēns2.lv uz htdocs/domēns2. Izmanto virtual host. http://httpd.apache....name-based.html izmantot PHP vai javascript skriptu priekš šī būtu galīgi greizi.. Zem apaches uz viena pc hostēju 3 webus, katram savs domēns, strādā perfekti.
  14. Sveiki. Gribās uzspēlēt vecos, nostalģiskos gabalus, bet vienai spēlei nevaru atcerēties nosaukumu. Viss ko es atceros par spēli; Veca, varētu būt ap 2002 gadu, FPS, komandā bija 4 cilvēki (misijas), varēja pārslēgties starp tiem 4 cilvēkiem (jebkuru vadīt), bija fermeri (...), vienā misijā bija tilts, bija arī bazukas xd Varbūt kāds zin?
  15. Atvaino, ka neesmu pieredzējis pilnīgi visu lai zinātu, kurš jautājums ir debīls un kurš nav.. Pagaidām, kamēr neesmu nolicis tiesības, uzskatu ka jautājums par to, kā izdevīgāk dabūt tiesības, nav debīls. Kāds lūdzu šo neaizslēgtu?
  16. ° Rindas, lielās izmaksas, obligātā teorija (nevar kārtot pa taisno eksāmenu), utt. Pat idiots to zin, idiot. Jūs, lielie gignieši, vispār esat vieni lieli kretīni un iedomīgo bars. Nevienā forumā neesmu novērojis ko tādu, kas notiek šeit. Mirstīgais pat neko paprasīt nevar nesaņemot kritiku. Otrais topiks: Pavisam normāls jautājums, bet topika autoram -2.. (ieliku viņam +1, tagad -1). Droši varat banot mani ārā, tik nožēlojamā forumā man nav ko darīt.
  17. Kļūda ir par mysql_fetch_array, kuru tavā kodā neredzu.. Lai nu kā, apsties vai $query nav tukš (isset vai echo).
  18. zaļš, sarkans un zils? Ja tā, tad visticamāk kaut kur vadā kaut kas parrauts (ja izmanto VGA).. Vai arī vienkārši neesi līdz galam iespraudis monitoru. Patestē ar citu vadu.
  19. Par cik es neko daudz nezinu par tiesību kārtošanu (arī latvijā.. neesmu interesējies), paprasīju par izdevīgākiem veidiem kā tikt pie tiesībām un jau saņēmu uzbraucienus par intelektu un visiem postiem tika salikti mīnusi. Paldies tiem, kas palīdzēja. TL
  20. Par uk neko nezinu.. Šo atradu gūglē: http://driveredtogo.com/Arizona-Drivers-Ed/Online-Drivers-Education-Options.aspx Daudz lētāk nekā latvijā.. @Deadalive, ja nevari pateikt neko noderīgu, nesāc kārtējo flamewar.
  21. Laba diena, par cik Latvijā auto tiesību iegūšanas sistēma ir debīla, vai ir iespējams nolikt tiesības ārzemēs un braukt ar viņām pa Latviju? Sāku apsvērt dažādus veidus kā visizdevīgāk un ātrāk iegūt auto tiesības.. Skatos ka ārzemēs noliek tikai eksāmenu par 50 poundiem un brauc.
  22. Tu tak saproti ka tas dators ar grūtībām pat CSS pavilks? Brālēns nopirka šādu: http://dato.lv/oc/index.php?route=product/product&path=49&product_id=141 Ļoti apmierināts, velk visas jaunās spēles maxed uz 1920x1080. Ja nav naudas žēl - http://dato.lv/oc/index.php?route=product/product&path=49&product_id=63
×
×
  • Create New...