Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Šodien man bija ideāla diena, jo skolā nenotika pēdējas 3 stundas pēc kārtas! :muahaha: Varēju ātri tikt mājās!Bet debīli ir tas, ka man neļauj spēlēt kontru, jo domā, ka es nemācos, lai gan es izmācos un tad tikai spēlēju cs!!! :blelohs: Visu laiku man sēž blakus un vaktē, ko es daru pie viņa, pat porno vairs nevaru ielupīt - šis joks bija!!! :khehehe:

Edited by Fruktainais
Link to comment
Share on other sites

Laikam kesh ir baigais chalis, pat vinja topiku izdzeesa, laikam uzduramies uz nepareiz cilvekaa, ar sakariem :10cm:

Aizvakar tikau atpakal pie sava miljotaa Nissana, eh pusgadu nebiju vinjaa sedejis, labs maita, pa sniegu tik ieber iet kaa smereets ! :thumbsup:

Gribu Vasaru un siltu laiku, lai var nonemt jumtu un gaazt dzivee !!!! :thumbsup::pizdiblee:

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Nu fak mē, šodien skolā taču ES ESMU DEŽURANTS, un kar4. Dienas sākumā čill.elvē main admins nometa speciāli, JĀ SPECIĀLI nometa Orbit papīrīti un es viņu gribēju piespiest pacel, bet beigu beigās viņš aizgāja un man vajadzēja pacelt.

Nākošais, skolā aizgāju palīdzēt vienam čalim dežūrēt pie ēdnīca, te ar bulciņu rokās vai ar ko tur nāk atkal viņš čill admins, te es stāvu priekšā un nelaižu, viņš mani izgrūž un iet tālāk.

Nākošais, aizgāju palīdzēt vēl vienam čalim pie ārdurvīm, un :superlol::superlol: atkal Mini iet un es nostājos priekša un atkal izgrūda mani.

Un beigu beigās, es aizgāju atpakaļ uz 3.stāvu uz savu postu, un te viņš ar draugu nāk, tur aizmuguras saliek man roku vienu, un saka: ''Tu esi abižojis šo puķi, ātri noglaudi un palūdz piedošanu'', un es arī to izdarīju.

FAK VIENKĀRŠI :pizdiblee:

Edit: skolā aizliegts pielietot seno Taizemes cīņas mākslu, Daniel-San.

Edited by #wL.Media
Link to comment
Share on other sites

lol, es nēesu mīkstais, jebkurā brīdi varu jebkuram sadot pa galvu, bet man nepatīk ne kauties ne apsaukāties uz kādu citu. Nezinu, kapēc, bet esmu tāda veida cilvēks, kuram vienalga ko par mani domā citi un ko man citi saka. :] Esmu vienkārši mierīgs cilvēks.

Link to comment
Share on other sites

Tas, ka tu vari iedot pa seju neko nemaina, ja tu ļauj, lai citi tevi apdirš un iekausta. Ja tu nepielieto savu fighting skillu tad, kad tas patiešām ir nepieciešams, tad labāk būtu gājis kaut kādā šaha pulciņā(iespējams gudrāks būtu). lol, šis man atgādina kaut ko par potenciālo un kinētisko enerģiju fizikā. :D

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...